Teambuilding
Underholdende oplevelser med kollegaerne
Teambuilding
#fællesøjeblikke med kollegaerne I husker
Previous slide
Next slide

Det siger vores gæster når de har besøgt os:

Min søn og jeg havde en sjov, hyggelig og udfordrende eftermiddag på SUP intro-kurset med Outdoor Adventures. Lars, som underviste, havde både tålmodigheden og humoren med hele vejen.

Vi ringede til Lars for nogle dage siden og han rådede os til at vente lidt pga. vejr og vind. Idag så vejret bedre ud og vi ringede til Lars kl 8:30 for at booke 3 kajakker. En time senere stod de klar til os, og vi havde en god tur på vandet. Super god service og vejledning. Helt sikkert et sted vi vil komme tilbage til igen og igen.

Vi kan kun give den aller bedste anbefaling til SUP til en polterabend! Det var så sjovt, og noget alle kan være med til. Lars og Laurits var gode til at forklare, vise og meget hjælpsomme, vi følte at timerne fløj afsted. Fede omgivelser, søde og rar instruktører, har ikke en finger at sætte på oplevelsen!

Nogle dejlige timer på Roskilde Fjord med rigtig god introduktion til at sejle havkajak - efter kurset føler jeg mig godt klædt på til en tur på egen hånd

Super godt kursus med god introduktion til teknik.

Stor fleksibilitet ved både udlevering og aflevering. Kajakker af god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside.

Fantastisk planlægning, fabelagtig forplejning, storslået selskab, regn, blæst og sol - og en lille smule kultur - kan man ønske sig mere på en kajak tur til Selsø Herregård ! Og så et redningskursus i tilgift. Tak for et par dejlige dage.

Lars var en rigtig god instruktør på det 2 timers paddleboard intro, som vi havde. Han fortæller og forklarer på en god måde og bevarer overblikket. Det var nogle gode timer, som bestemt var lærerigt og kan anbefales

Super kompetent instruktør. Jeg fik godt udbytte af undervisningen,

Fantastisk tur i Skjoldungernes land 👟👣 Godt tempo samtidig med, der var tid til at nyde naturen og få lidt historie undervejs 😊 Kan kun anbefales

Fed oplevelse på Paddelboards. God og hyggelig instruktør.

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Outdoor Adventures var nemme at kommunikere med og sørgede for, at vi fik en super oplevelse! Vi sov i tippi i en enkelt nat, og det var det hele værd. Vi vil bestemt prøve nogle af deres andre tilbud i fremtiden.

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

Vi var 4 der i dag havde et fedt paddleboard kursus af den gode lærer mester Lars. Det var super sjovt og lærerigt at prøve og alle kan være med uanset alder, højte og vægt. Man fik rigtig god viden og det var fedt at "lær-ved-at-prøv", kort intro på lands med sikkerhed og så ellers ud og prøv. Vi havde rigtig meget vind, men alligevel fik vi prøvet en masse forskelligt og også mærke hvilke krafter vinden havde i forhold til at stå som ny på et board og det gik så fint. Kæmpe anbefaling herfra, vi har i hvertfald fået blod på tanden til mere sjov på paddle.

Alletiders kursus! God intro til alt det vigtige sikkerhed og god instruktion af teknikkerne. Og så var det mega sjovt 😀

Vi havde en super god og sjov oplevelse med GPS X-plorer.

Jeg deltog i Intro til SUP-board. Godt kursus med gode instruktioner og råd. God og rolig instruktør, der havde styr på alle sine kursister. Gør jeg gerne en anden gang igen.

Super god oplevelse, rigtig god til at fortælle og undervise, vi skal helt sikkert have flere oplevelser med Outdoor Adventure 🙂

En supergod instruktør og en god eftermiddag på vandet. Fik meget ud af kurset

Jeg deltog i en dejlig og veltilrettelagt vandretur langs kysten fra Roskilde til Frederikssund. Det var en dejlig oplevelse inkl. kaffe, lækker frokost og gode historier om de steder vi passerede. Det var særlig dejligt, at man ikke skulle tænke over ruten, men blot fik vist vejen og jeg var positivt overrasket over, at vi faktisk fulgte kysten og meget lidt landevejen. Det kunne jeg godt gøre igen 

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

God tilrettelagt tur. Fantastisk guide og de skønneste steder at vandre. Kan klart anbefales.

Spaßig

Super fedt arrangement med Lars og Fjordlandet Outdoor. Alle ansatte havde en god dag.

Very good GPS event - walk locally. Good to have a purpose and a goal to get around.

Super god og sjov intro til SUP med dygtig og professionel instruktør. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at prøve.

Jeg har deltaget i kajak-intro ved Claus - han får de varmeste anbefalinger herfra. Vi havde 3 dejlige timer på vandet - og lærte samtidig en masse.

Rigtig god oplevelse i skønne omgivelser. Godt, individuelt tilpasset kajakkursus med tydelige, tålmodige og letforståelige instruktioner.

Har været på et todages IPP2 kursus hos Outdoor Adventure. Det har været virkelig godt og meget lærerigt. Meget kvalificeret undervisning og med en masse øvelser i vandet. Jeg vil virkelig anbefale andre der kunne tænke sig at prøve kræfter med kajak, at vælge Outdoor Adventure. Mette Olsen

Amazing place for water tours. Helpful and professional

en dejlæig tur hvor vi var heldige med vejret. Guiden var god - usikker på om hun fik fortalt alt det hun gerne ville da der var meget talende mennesker med på turen.

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Tak til Lars for super kyndig vejledning, tålmodighed og hjælp. Det var en helt igennem fornøjelse.

Super dejligt sted hvor man blev taget godt imod. Lars var god til at undervise alle, selvom vi var på forskellige stadier. Jeg kan varmt anbefale det. Mvh. Cathe

Outdoor Adventures var nemme at kommunikere med og sørgede for, at vi fik en super oplevelse! Vi sov i tippi i en enkelt nat, og det var det hele værd. Vi vil bestemt prøve nogle af deres andre tilbud i fremtiden.

Var med på en hyggelig ro-med/solnedgangstur - skøn naturoplevelse, god instruktion og info om området undervejs - vi kommer gerne igen :o)

Jeg fik mit kajakkursus som en fødselsdagsgave, og bortset fra en større personlig udmattelse fungerede alt fint. Udstyret var i orden, instruktøren i top. Jeg kan ikke finde noget at sætte en finger på. Forslag: Kajakkortet burde indgå i prisen, ligesom hos Padi, og så tror jeg, at en fælles kop Outdoor-kaffe kan betyde meget for energiniveauet ud på dagen.

Super fin IPP2 weekend kajakkursus.

God og tryg introduktion til kaja, tak for det

Super oplevelse med en nærværende og opmærksom instruktør.

Lars very friendly. My wife and I had a great day on the fjord in Lars' 2'er kayak

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

Udfordrende, sjovt og fantastisk! Yoga instruktøren var utrolig dygtig og formåede på fineste vis at gøre det til en skøn oplevelse. Det var interessant at prøve denne form for motion og dejligt at der er plads til Max 10 deltagere på ét hold. Alt i alt meget anbefalesværdigt.

Fantastisk sted. Vi var der med vores børnebørn på 6 og 9 år. De, og vi, elskede det. Næste år vil de gerne afsted 2 eller 3 nætter. Skønt at bo i telt, og maden var så god.. Alt i alt en stjerne god oplevelse. Tak for det😃👏👏

God tilrettelagt tur. Fantastisk guide og de skønneste steder at vandre. Kan klart anbefales.

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

Super god dag på SUP intro, vi fik lært en masse teknik, som gjorde at jeg føler mig mere sikker på vandet på et paddelboard. Klart noget man kan blive bidt af.

Godt udstyr, dygtig underviser - vi fik super undervisning! Og da kurset var færdigt, kunne vi fortsætte på SUP'en i 2 timer ekstra ... virkelig luksus. God dag - og bestemt ikke sidste gang, vi kommer forbi

Teambuilding i Roskilde

Teambuilding i Roskilde

Outdoor Adventures samarbejder med lokale ildsjæle i Nationalpark Skjoldungernes Land om at skabe teambuilding aktiviteter på land og til vands ved Roskilde. Vi bringer mennesker tættere sammen, skaber relationer som varer ved og bringer smilet frem med naturen og de lokale ildsjæle, som medspiller.

Altid med lokale steder, lokale råvarer, lokale historier og alt sammen båret af dygtige lokale guider. Det er unikke teambuilding aktiviteter i Roskilde med eksklusive lokale fødevarer og storslåede steder der smører sjælen og styrker jeres relationer. Om det er firma teambuilding, årsfest eller socialt samvær efter en hård tid. Vi favner det hele så I får en god og tryg dag hvor alle kan deltage.

Kontakt os for skræddersyede teambuilding events, som med sikker hånd favner alle på tværs af forskelligheder, ønsker og behov. 

Firmaarrangement

Hos Outdoor Adventures brænder vi for fælles oplevelser i den skønne Nationalpark Skjoldungernes Land. Den fantastiske natur og de mange lokale ildsjæle i Fjordlandet er de perfekte rammer til fælles oplevelser der kan inspirere, skabe relationer og forbindelse til naturen, og som huskes. Der venter fælles oplevelser for ALLE uanset hvilket firmaarrangement, kundearrangement, netværksmøde eller salgskick-off der er tale om. Erfaring eller ej, betyder ingen ting, vi favner alle niveauer.

Med et stort lokalt netværk tilbyder vi teambuilding, firmaarrangementer og kvalitets outdoor oplevelser med ren nydelse. Det er fælles oplevelser med lokale guider og de bedste instruktører. Vi elsker at være ude og glæder os til at tage jer med på oplevelser i alletiders nationalpark. Velkommen udenfor.

Previous slide
Next slide

Kajak og SUP kursus

Du kan deltage i forskellige kurser hos Outdoor Adventures. Vi har de dygtigste instruktører som afholder kajak og SUP kurser hele sommeren.

Du kan deltage i begynder kurser til både kajak og SUP kursus hvor du får en basis introduktion til udstyr, sikkerhed og teknik. Ønsker du mere end det, kan du deltage i vores IPP2 kajakkursus over 16 timer og med mulighed for at få det internationale IPP2 havkajak bevis efterfølgende. Vi afholder vores kurser ved Vigen Strandpark, og kan næsten altid finde læ et sted i området og derfor aflyser sjældent vores kurser. Men det kan ske, og så gør vi det for din sikkerhed.

Oplevelser for private

Det er muligt at deltage i guidede kvalitetsoplevelser med uddannede og lokaler guider i nationalpark Skjoldungernes Land ved Roskilde

Du kan komme med vores uddannede instruktører på guidede kajakture på Roskilde fjord, som udgør knap 1/3 af arealet i nationalpark Skjoldungernes Land. Vi sejler typisk 2,5 time ud på oplevelse og vælger rute efter vind og vejr. Du kan deltage hvis du har erfaring med kajakken fra tidligere eller har deltaget i et af vores kajak introkurser. Vi kræver ikke at du er verdensmester eller har et IPP2 bevis. Instruktøren sørger for din sikkerhed undervejs og giver gerne små ro-fif. Mest af alt handler det dog om at være aktiv og nyde roen og den skønne natur. 

Du kan deltage i vores SUP yoga outdoor aktiviteter ved Vigen Strandpark med kyndig og uddannet instruktør som guider igennem Yoga sessioner i naturens rammer.