Teambuilding
Underholdende oplevelser med kollegaerne
Teambuilding
#fællesøjeblikke med kollegaerne I husker
Previous slide
Next slide

Det siger vores gæster når de har besøgt os:

Skønt, lærerigt, hyggeligt, og sjovt SUP kursus, kan absolut anbefales

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Super god og sjov intro til SUP med dygtig og professionel instruktør. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at prøve.

Vi havde nogle rigtigt gode timer, hvor alle i familien kunne deltage på lige vilkår. Fra at ingen af os stort set havde været i nærheden af et board, blev vi alle 4 i løbet af bare 1 time i stand til at sejle en mindre tur 🙌 Super god intro til både board og forholdsregler på vandet. Kan varmt anbefales.

Fantastisk planlægning, fabelagtig forplejning, storslået selskab, regn, blæst og sol - og en lille smule kultur - kan man ønske sig mere på en kajak tur til Selsø Herregård ! Og så et redningskursus i tilgift. Tak for et par dejlige dage.

Super godt kursus med god introduktion til teknik.

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

Jeg har deltaget i kajak-intro ved Claus - han får de varmeste anbefalinger herfra. Vi havde 3 dejlige timer på vandet - og lærte samtidig en masse.

Godt udstyr, dygtig underviser - vi fik super undervisning! Og da kurset var færdigt, kunne vi fortsætte på SUP'en i 2 timer ekstra ... virkelig luksus. God dag - og bestemt ikke sidste gang, vi kommer forbi

Godt udstyr, dygtig underviser - vi fik super undervisning! Og da kurset var færdigt, kunne vi fortsætte på SUP'en i 2 timer ekstra ... virkelig luksus. God dag - og bestemt ikke sidste gang, vi kommer forbi

Rigtig god dag på padle board i Holbæk med kompetent undervisning og god stemning. Kan anbefales til alle at prøve det.

Tak for en skøn dag på vandet 🌊 Lars var en fremragende paddleboard-instruktør, der formåede på flot stil at holde styr på en flok legesyge veninder med varierende SUP-kundskaber 😅

Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Fjorlandet Outdoor styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.

Vi var 4 uerfarne familiemedlemmer, som havde en sjov, fantastisk oplevelse/Outdoor Adventures🌍 - en Super instruktør og vejret var perfekt☀️🌕 Jeg vil helt sikkert gøre det til et fast event💯I’ll be🔙🔜 i kalenderen📆 🔝🆒 Tak for denne oplevelse og på gensyn

Vi ringede til Lars for nogle dage siden og han rådede os til at vente lidt pga. vejr og vind. Idag så vejret bedre ud og vi ringede til Lars kl 8:30 for at booke 3 kajakker. En time senere stod de klar til os, og vi havde en god tur på vandet. Super god service og vejledning. Helt sikkert et sted vi vil komme tilbage til igen og igen.

Jeg deltog i en dejlig og veltilrettelagt vandretur langs kysten fra Roskilde til Frederikssund. Det var en dejlig oplevelse inkl. kaffe, lækker frokost og gode historier om de steder vi passerede. Det var særlig dejligt, at man ikke skulle tænke over ruten, men blot fik vist vejen og jeg var positivt overrasket over, at vi faktisk fulgte kysten og meget lidt landevejen. Det kunne jeg godt gøre igen 

Super oplevelse med en nærværende og opmærksom instruktør.

Super god oplevelse, Lars som udlejede os boards var flink og hjælpsom.

Stor fleksibilitet ved både udlevering og aflevering. Kajakker af god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside.

Professional instruktør der var god til at forklare og gøre det til en positiv oplevelse. Vi havde nogle sjove timer og vil helt sikkert komme igen - Tina & Mia

Jeg ville gerne ud med Outdoor Adventures kajak til opsamling af affald. Det var nemt at booke tider. Desværre bookede jeg én tid, som blev aflyst grundet vejrforhold, den kom i god tid, og var forudsigelig. I dag kom vi ud pagaj, veste, og sit-on-top kajakken var i virkelig god stand. Vi fik hjælp med at komme op og ned af skrænten. Da vi kom hjem stod de parate til at tage imod os. Søde og rare, hjælpsomme.

Super god Intro til SUP. Lars var rigtig god til at lære fra sig og der var plads til alle. OSB husk badetøj og håndklæde 🏄🏼‍♀️🏄🏼‍♂️

God tilrettelagt tur. Fantastisk guide og de skønneste steder at vandre. Kan klart anbefales.

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Super fedt arrangement med Lars og Fjordlandet Outdoor. Alle ansatte havde en god dag.

Rigtig god dag på fjorden. God intro og vejledning, har tændt lysten til at komme ud på sit SUB for få mange gode timer på vandet.

Outdoor Adventures var nemme at kommunikere med og sørgede for, at vi fik en super oplevelse! Vi sov i tippi i en enkelt nat, og det var det hele værd. Vi vil bestemt prøve nogle af deres andre tilbud i fremtiden.

Super kompetent instruktør. Jeg fik godt udbytte af undervisningen,

Smukt beliggende på græsplæne lige ned til fjorden. Den bedste udsigt ud over vandet. Hyggelig og afslappet stemning. Søde mennesker. Vi var på kajakkursus - sød og dygtig instruktør. Alt i alt en rigtig dejlig dag!

Jeg gik med på en vandretur Roskilde-Frederikssund. Vi gik ved kysten så meget som muligt, og det var skønt ikke selv at skulle finde vej eller have madpakke med. Jeg kunne godt have brugt lidt mere info om det vi passerede, både kultur og natur. Alt i alt en dejlig tur, både pga guiden Lars, de andre deltagere og ikke mindst dejligt forårsvejr. Mange tak for turen.

en dejlæig tur hvor vi var heldige med vejret. Guiden var god - usikker på om hun fik fortalt alt det hun gerne ville da der var meget talende mennesker med på turen.

Min søn og jeg havde en sjov, hyggelig og udfordrende eftermiddag på SUP intro-kurset med Outdoor Adventures. Lars, som underviste, havde både tålmodigheden og humoren med hele vejen.

God oplevelse med fin sikkerhed og instruktion. Pengene værd.

I took the beginner's kayak course which included a nice tour around the fjord while learning some basic techniques. Had a great time and a lot of fun!

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Overraskende fed tur! Du bliver trygt sat ind i funktioner og udstyret. Vi blev guidet og fik den dejligste tur på vandet. Skal klart prøve det igen og kan stærkt anbefale, at kaste sig ud i det.

Vi havde nogle rigtigt gode timer, hvor alle i familien kunne deltage på lige vilkår. Fra at ingen af os stort set havde været i nærheden af et board, blev vi alle 4 i løbet af bare 1 time i stand til at sejle en mindre tur 🙌 Super god intro til både board og forholdsregler på vandet. Kan varmt anbefales.

Jeg har haft den fedeste oplevelse til introkursus i paddleboard med Lars. Han er en super god formidler og sørger for at klæde en godt på, så man føler sig tryg inden man kommer ud i vandet. Jeg kan kun anbefale andre at prøve det!! 🙂

Vi var på SUP kursus med instruktøren Malou i Roskilde. Hun var så god til at lære fra sig og gjorde virkelig at det blev en super god oplevelse. Derudover så var det bare så nemt at man lånte alt udstyr på stedet og fik en god intro til vind, vand, boards og regler. Prøv det!

Mine to drenge og jeg har netop haft et SUP kursus i Roskilde havn. Det var super hyggeligt, informativt og i en god atmosfære. Kan helt sikkert anbefales ligegyldigt niveau.

Super god oplevelse, rigtig god til at fortælle og undervise, vi skal helt sikkert have flere oplevelser med Outdoor Adventure 🙂

Super arrangement. Alle, tror jeg, fik en god gennemgang og alle kom op og stå 😉

Top professionel underviser. Sikkerheden i top. Individuelle hensyn. En dejlig dag på vandet.

Hadde en fin padle tur, slutten av turen brukte jeg til og trene/bade med kajakken i det fine været. Takk for turen.

Fantastisk service fra første kontakt. Nemt tilgængelige ift. spørgsmål og booking, hurtig tilbagemelding. Reminder om event, og efterfølgende opfølgning. Meget professionelt. Stort tak til Outdoor Adventures og instruktør, for skøn og underholdende halvanden time på vandet - SUP Yoga kan bestemt anbefales!

Vi havde tre fantastisk timer på Roskilde Fjord - vi fik en grundig introduktion og fik lavet en masse øvelser i kajakken. Varmeste anbefalinger!

En supergod instruktør og en god eftermiddag på vandet. Fik meget ud af kurset

Super dejlig oplevelse, gode til at møde vores behov som en familie uden erfaringer. Yderst fleksible da vejret udsatte den første bookning.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Teambuilding i Roskilde

Teambuilding i Roskilde

Outdoor Adventures samarbejder med lokale ildsjæle i Nationalpark Skjoldungernes Land om at skabe teambuilding aktiviteter på land og til vands ved Roskilde. Vi bringer mennesker tættere sammen, skaber relationer som varer ved og bringer smilet frem med naturen og de lokale ildsjæle, som medspiller.

Altid med lokale steder, lokale råvarer, lokale historier og alt sammen båret af dygtige lokale guider. Det er unikke teambuilding aktiviteter i Roskilde med eksklusive lokale fødevarer og storslåede steder der smører sjælen og styrker jeres relationer. Om det er firma teambuilding, årsfest eller socialt samvær efter en hård tid. Vi favner det hele så I får en god og tryg dag hvor alle kan deltage.

Kontakt os for skræddersyede teambuilding events, som med sikker hånd favner alle på tværs af forskelligheder, ønsker og behov. 

Firmaarrangement

Hos Outdoor Adventures brænder vi for fælles oplevelser i den skønne Nationalpark Skjoldungernes Land. Den fantastiske natur og de mange lokale ildsjæle i Fjordlandet er de perfekte rammer til fælles oplevelser der kan inspirere, skabe relationer og forbindelse til naturen, og som huskes. Der venter fælles oplevelser for ALLE uanset hvilket firmaarrangement, kundearrangement, netværksmøde eller salgskick-off der er tale om. Erfaring eller ej, betyder ingen ting, vi favner alle niveauer.

Med et stort lokalt netværk tilbyder vi teambuilding, firmaarrangementer og kvalitets outdoor oplevelser med ren nydelse. Det er fælles oplevelser med lokale guider og de bedste instruktører. Vi elsker at være ude og glæder os til at tage jer med på oplevelser i alletiders nationalpark. Velkommen udenfor.

Previous slide
Next slide

Kajak og SUP kursus

Du kan deltage i forskellige kurser hos Outdoor Adventures. Vi har de dygtigste instruktører som afholder kajak og SUP kurser hele sommeren.

Du kan deltage i begynder kurser til både kajak og SUP kursus hvor du får en basis introduktion til udstyr, sikkerhed og teknik. Ønsker du mere end det, kan du deltage i vores IPP2 kajakkursus over 16 timer og med mulighed for at få det internationale IPP2 havkajak bevis efterfølgende. Vi afholder vores kurser ved Vigen Strandpark, og kan næsten altid finde læ et sted i området og derfor aflyser sjældent vores kurser. Men det kan ske, og så gør vi det for din sikkerhed.

Oplevelser for private

Det er muligt at deltage i guidede kvalitetsoplevelser med uddannede og lokaler guider i nationalpark Skjoldungernes Land ved Roskilde

Du kan komme med vores uddannede instruktører på guidede kajakture på Roskilde fjord, som udgør knap 1/3 af arealet i nationalpark Skjoldungernes Land. Vi sejler typisk 2,5 time ud på oplevelse og vælger rute efter vind og vejr. Du kan deltage hvis du har erfaring med kajakken fra tidligere eller har deltaget i et af vores kajak introkurser. Vi kræver ikke at du er verdensmester eller har et IPP2 bevis. Instruktøren sørger for din sikkerhed undervejs og giver gerne små ro-fif. Mest af alt handler det dog om at være aktiv og nyde roen og den skønne natur. 

Du kan deltage i vores SUP yoga outdoor aktiviteter ved Vigen Strandpark med kyndig og uddannet instruktør som guider igennem Yoga sessioner i naturens rammer.