Lej et tagtelt

Når du lejer et Moby mountain XXL tagtelt medfølger:

  • alt til at spænde teltet fast på dine tagbøjler.
  • Stigen sidder fast på teltet og fungerer som understøtning til teltet.
  • Stormstrop så stigen kan spændes fast til bilen.
  • I teltet er der en madras med kondensunderlag og et lagen på madrassen.
  • En markise og alt hvad dertil følger, som er til at lyne på teltet. Markisen er vist på to af billederne her på siden. 

Hardboksens data i sammenslået stand er:

Bredde 120 cm

Længde 200 cm

Højde 26 cm

Vægt: 75 kg

Se alle specs. på teltet her: Moby Mountain Peak XXL

Du kan leje tagbøjler til hhv. alm. langsgående tagræling og flush tagræling.

3 dage / 2 nætter, minimum. Kr. 1800,-

Efterfølgende dage. + Kr. 250,- / dag

Påsætning – aftagning af teltet (obligatorisk) Kr. 300,-

Forsikring mod selvrisiko. Kr. 49,- / dag

Leje af tagbøjler (flush / alm. tagræling) Kr. 30,- / dag

Alle over 18 år med et kørekort og som har en bil med tagbøjler der er godkendt til 75 kg vægt på taget. 

Moby Mountain XXL tagteltet kan lejes så længe, eller kort tid, som du ønsker. Der betales minimum for 1 dag.

Tagteltet lejes ud i perioden 1. april til 30. september. Teltet er vandtæt med et vandsøjletryk på 3000mm. Teltet reagerer som et hvert andet telt når det blæser.

Teltet afhentes og tilbageleveres i Roskilde, Baunehøjvej 7

Der betales leje for hele lejeperioden inden udstyret tages i brug.

Der skal lægges et depositum på kr. 2500,- ifm. leje, uanset lejens længde. Depositum tilbagebetales ved returnering af telet i intakt stand. I så fald der er skader på boksen returneres depositum først når skadernes omfang er værdisat.

Der skal fremvises billedlegitimation ved start på lejeperiode.

Det er lejers ansvar at udstyret benyttes korrekt. 

Tagteltet er kaskoforsikret. Bliver tagteltet ved et uheld beskadiget i din varetægt, er din selvrisiko kr. 5.000. Selvrisikoen reduceres selvfølgelig, hvis udgiften til udbedring af skaden er mindre end selvrisikoen.

Hvis tagteltet bliver stjålet, mens det er i din varetægt, skal du betale den fulde selvrisiko.

Når du foretager en reservation, får du tilbudt mulighed for at tilkøbe en ”selvrisikoforsikring” på kr. 49/dg. Denne forsikring betyder, at du kan fjerne din selvrisiko ved de fleste skader.

Den tilkøbte selvrisikoforsikring dækker ikke:

  • Løsedele der følger med. Det betyder, at måtte der ske skade på stropper, metalstænger, madras, stige, markisepæle m.fl., skal du erstatte den beskadigede genstand. Prisen for erstatning af disse genstande findes på moby mountains hjemmeside.
  • Skader på bilen.
  • Skader forvoldt ved indkørsel i P-hus eller andet sted, hvor frihøjden er under 2,40 meter.

Udstyret skal leveres tilbage i rengjort stand.

Lej et tagtelt og oplev naturen

Velkommen til en unik oplevelse i naturen med vores tagteltudlejningsservice. Vi præsenterer stolt vores Moby Mountain tagtelt, som er det ideelle valg for eventyrlystne sjæle, der ønsker at kombinere komfort med den frihed, naturen tilbyder. Med en bredde på 190 cm giver Moby Mountain tagteltet plads til 2 voksne og et barn eller en voksen og 2 børn, hvilket gør det til den perfekte ledsager til din næste udendørs oplevelse.

Udfyld formularen for at booke

Book dit tagtelt

Lej et tagtelt og oplev frihed og komfort samlet i ét telt

Lej et Moby Mountain XXL tagtelt der er designet til at imødekomme dine behov for komfort og bekvemmelighed under dine udendørs eventyr. Dets rummelige 190 cm bredde giver tilstrækkelig plads til at rumme en lille familie eller en gruppe venner, og det er en ideel løsning for dem, der ønsker at sove under stjernerne uden at gå på kompromis med komforten.

Tagteltets konstruktion er robust og holdbar, og let at slå op & pakke sammen. Det tager 5 minutter, så du hurtigt kan slå lejr og begynde at nyde naturen. Moby Mountain tagteltet er skabt med fokus på brugervenlighed, så det er uhyre let at slå op og pakke sammen. Det er velegnet til både erfarne campister og dem, der er nye inden for udendørslivet.

Teltet folder ud over siden af bilen, hvilket giver et større liggeareal end i de fleste andre tagtelte. Det er udstyret med skylight og vinduer i siderne for god udluftning og et dejligt lysindfald. Når det er sovetid, kan du nyde udsigten til stjernehimlen fra alle sider.

For at sikre dit privatliv og beskytte mod uønskede insekter, er teltet udstyret med et tætmasket myggenet for alle åbninger. Den faste teltdug skaber privatliv og er fremstillet i slidstærkt og åndbart poly-bomuld, der passer perfekt til det nordiske klima.

Lej et tagtelt til familier og grupper

Med plads til 2 voksne og et barn eller en voksen og 2 børn er Moby Mountain XXL tagteltet det ideelle valg for familier og grupper, der ønsker at skabe uforglemmelige minder sammen i naturen. Forestil dig at vågne op til lyden af fuglesang og føle den friske luft, mens du deler morgenmaden med dine nærmeste, omgivet af den smukke natur.

Den brede indgang og det intelligente design gør det nemt for både børn og voksne at komme ind og ud af teltet uden besvær. Med tagteltet kan du skabe din egen lille basecamp, uanset hvor eventyret fører dig hen.

Lej et tagtelt med kvalitet og sikkerhed i fokus

Moby Mountain tagteltet er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er designet til at modstå elementerne og levere pålidelig beskyttelse under alle vejrforhold. Du kan stole på, at dit tagtelt holder dig tør og beskyttet, selv når vejret ikke arter sig.

Tagteltet er udstyret med ventilationssystemer og myggenet for at sikre, at luften kan cirkulerer, og kondens minimeres. Dette skaber en behagelig soveoplevelse, uanset om det er en varm sommernat eller en kølig efterårsaften.

Hvordan lejer jeg et Moby mountain tagtelt?

Leje af et Moby Mountain tagtelt er en enkel og problemfri proces. Udfyld formularen her på siden og beskriv dit ønske til datoer, så vender vi tilbage hurtigst. Vi tilbyder fleksible lejeperioder, så du kan tilpasse din udendørs oplevelse efter dine behov.

Priserne er konkurrencedygtige, og vi stræber efter at gøre det overkommeligt for alle at nyde glæden ved camping med et tagtelt. Vi er dedikerede til at levere en problemfri oplevelse for vores kunder, fra reservation til aflevering af tagteltet.

Lej et tagtelt og tag det næste skridt mod udendørs eventyr

Så tag det næste skridt mod uforglemmelige udendørs eventyr ved at leje et Moby Mountain tagtelt. Oplev friheden ved at vågne op midt i naturen og dele en unik oplevelse med dine nærmeste. Vores tagtelte er din nøgle til en komfortabel og sikker outdoor oplevelse under åben himmel.

Kontakt os i dag på 5389 0585 hvis du har spørgsmål, eller foretag din reservation ved at udfylde formularen på siden her. Vi ser frem til at være en del af dit næste eventyr og hjælpe dig med at skabe minder, der varer livet ud.

Jeg har været på kajak kursus og oplevede et veltilrettelagt kursus med udstyr der var i orden og en dygtig instruktør

Stor fleksibilitet ved både udlevering og aflevering. Kajakker af god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside.

Super god oplevelse, Lars som udlejede os boards var flink og hjælpsom.

Super fin oplevelse med Outdoor Adventures i det fri. Lars formåede at då rystet folk godt sammen med nogle sjove og udfordrende opgaver. Alle havde det sjovt og udbyttet for os som virksomhed var præcis hvad vi håbede på. Mission accomplished. Tak for det Lars Mvh Flemming Parris, CEO First. A/S

Super dejlig oplevelse, gode til at møde vores behov som en familie uden erfaringer. Yderst fleksible da vejret udsatte den første bookning.

En supergod instruktør og en god eftermiddag på vandet. Fik meget ud af kurset

Mine to drenge og jeg har netop haft et SUP kursus i Roskilde havn. Det var super hyggeligt, informativt og i en god atmosfære. Kan helt sikkert anbefales ligegyldigt niveau.

Lars var en rigtig god instruktør på det 2 timers paddleboard intro, som vi havde. Han fortæller og forklarer på en god måde og bevarer overblikket. Det var nogle gode timer, som bestemt var lærerigt og kan anbefales

Overraskende fed tur! Du bliver trygt sat ind i funktioner og udstyret. Vi blev guidet og fik den dejligste tur på vandet. Skal klart prøve det igen og kan stærkt anbefale, at kaste sig ud i det.

Super tur på fjorden i dag. Kajak og tilbehør fungerede perfekt.

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

Vi var 4 uerfarne familiemedlemmer, som havde en sjov, fantastisk oplevelse/Outdoor Adventures🌍 - en Super instruktør og vejret var perfekt☀️🌕 Jeg vil helt sikkert gøre det til et fast event💯I’ll be🔙🔜 i kalenderen📆 🔝🆒 Tak for denne oplevelse og på gensyn

Var med på en hyggelig ro-med/solnedgangstur - skøn naturoplevelse, god instruktion og info om området undervejs - vi kommer gerne igen :o)

Genialt at leje en kajak, når vejret er til en tur på fjorden, og man har tid og lyst til netop det. Super nem booking og hjælpsom betjening på stedet. Afslappende og sjov tur på vandet i det smukke sommerland.

Har været på et todages IPP2 kursus hos Outdoor Adventure. Det har været virkelig godt og meget lærerigt. Meget kvalificeret undervisning og med en masse øvelser i vandet. Jeg vil virkelig anbefale andre der kunne tænke sig at prøve kræfter med kajak, at vælge Outdoor Adventure. Mette Olsen

Super arrangement. Alle, tror jeg, fik en god gennemgang og alle kom op og stå 😉

God tilrettelagt tur. Fantastisk guide og de skønneste steder at vandre. Kan klart anbefales.

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Tak for en skøn aften i den smukke Roskilde Fjord, som altid giver en ny natur oplevelse. Tak for god guidning og hyggeligt samvær.

Fantastisk aften i kajak på fjorden .. god lille gruppe med super instruktør. God og behagelig kajak at ro i. Og selvfølglig smukt sted at ro..

Super godt tilrettelagt kajak kursus i 2 dage

Super oplevelse med en nærværende og opmærksom instruktør.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Vores gruppe havde en dejlig tur. Fra havnen i Roskilde gennem åbne landskaber med den dejligste udsigt. Med trækfærgen over Kornerup å. Efter frokost på det økologiske landbrug Hesselbjerg, gik turen hjem gennem Boserup Skov langs med fjorden. På denne varierede tur var Eva vores kompetente guide. God fortæller på turen og kunne sætte et tempo, der vist passede de fleste . Bestemt en anbefalelsesværdig tur.

Top professionel underviser. Sikkerheden i top. Individuelle hensyn. En dejlig dag på vandet.

Rigtig god dag på padle board i Holbæk med kompetent undervisning og god stemning. Kan anbefales til alle at prøve det.

Super dejligt sted hvor man blev taget godt imod. Lars var god til at undervise alle, selvom vi var på forskellige stadier. Jeg kan varmt anbefale det. Mvh. Cathe

Vi tog et grundkursus i kajak hos Lars og det kan varmt anbefales! Super dygtig instruktør, der er god til at forklare og vise hvordan man gør.

super godt kursus. Lars underviser i alle tricks og teknikker, så man er klar til at stå selv efterfølgende. Kan varmt anbefales.

2 timers SUP kursus i Holbæk - fantastisk og sjovt, udfordrende men trygt - bare prøv det! 🤸‍♀️👍😊

Outdoor Adventures var nemme at kommunikere med og sørgede for, at vi fik en super oplevelse! Vi sov i tippi i en enkelt nat, og det var det hele værd. Vi vil bestemt prøve nogle af deres andre tilbud i fremtiden.

En supergod instruktør og en god eftermiddag på vandet. Fik meget ud af kurset

Vi kom til kurset uden nogen erfaring og gik derfra med al basal viden. Det var i trygge rammer. Lars er en super underviser. Vores datter på 12 var med og var glad for Lars’ måde at hjælpe hende. Kan helt klart anbefales..

Skønt, lærerigt, hyggeligt, og sjovt SUP kursus, kan absolut anbefales

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

Fantastiske udendørs oplevelser sammen med familien eller kollegerne!

Jeg gik med på en vandretur Roskilde-Frederikssund. Vi gik ved kysten så meget som muligt, og det var skønt ikke selv at skulle finde vej eller have madpakke med. Jeg kunne godt have brugt lidt mere info om det vi passerede, både kultur og natur. Alt i alt en dejlig tur, både pga guiden Lars, de andre deltagere og ikke mindst dejligt forårsvejr. Mange tak for turen.

Jeg har deltaget i kajak-intro ved Claus - han får de varmeste anbefalinger herfra. Vi havde 3 dejlige timer på vandet - og lærte samtidig en masse.

Alletiders kursus! God intro til alt det vigtige sikkerhed og god instruktion af teknikkerne. Og så var det mega sjovt 😀

Dejlig gåtur fra Vikingeskibsmuseet til Hertadalen i Lejre. Vejret var gråt med lidt dryp.. men solen skinnede inden i. Skønne omgivelser. Fint tempo. Lækker anretning på Hertadalen. Ikke mindst i gode hænder hos Lars fra Outdoor Adventures. Dejlig måde at bruge sin lørdag på.

Vi var 3 piger, der havde et ønske om at prøve paddleboard og vi fik den bedste undervisning. Man tror man har helt styr på det, men det er nu rart at få fif til at dreje hurtigt og komme op på boardet, hvis man falder I på dybt vand - det var ikke helt let. Vi kan varmt anbefale at tage et kursus her, Lars er utrolig dygtig og bruger den til der er behov for til, at få alle med.

Fantastisk tur i Skjoldungernes land 👟👣 Godt tempo samtidig med, der var tid til at nyde naturen og få lidt historie undervejs 😊 Kan kun anbefales

Super kompetent instruktør. Jeg fik godt udbytte af undervisningen,

Super fedt arrangement med Lars og Fjordlandet Outdoor. Alle ansatte havde en god dag.

Mine to drenge og jeg har netop haft et SUP kursus i Roskilde havn. Det var super hyggeligt, informativt og i en god atmosfære. Kan helt sikkert anbefales ligegyldigt niveau.

God oplevelse med fin sikkerhed og instruktion. Pengene værd.

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

Vi havde en firmaakivitet hos Outdoor Adventures. De var fleksible, gode til at følge op, aktiviteterne var gode og veludførte, og instruktørerne var dygtige, professionelle og behagelige at arbejde med. Absolut et godt valg.

Vi havde firmaarrangement hvor vi med GPS Xplorer kom godt rundt i Roskilde bys gader og lærte lidt om byen historie, samtidigt med at vi havde det sjovt med bonusopgaver og var kreative med sjove billeder. Super arrangement til en god pris.

Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Fjorlandet Outdoor styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.

Har du set vores andre oplevelser?