Guidet julegåtur med firmaet

Kom med på en spændende julegåtur med firmaet rundt i Roskildes gader og stræder og få et indblik i den historie de gemmer. Vores dygtige lokale guider fortæller både de originale og skæve historier undervejs og sikrer at turen rundt i byen bliver oplevelsesrig og interessant. 

Vores julegåtur med firmaet varer en time og kan planlægges som transport fra et sted i byen til et andet fx. som en del af årets firmajulefrokost.

Roskilde er en by spækket med spændende historier, om alt fra vores forfædre, vikingerne, til udviklingen i musikken og det store danske ikon: Roskilde festivalen. En byvandring i Roskilde er en helt unik oplevelse med interessante fortællinger, om vikinger, konger, naturen, handel og musik.  

Tina
Tina
Læs mere
Tusinde tak for et fantastisk arrangement - super professionelt - noget for alle og SÅ sjovt. Vi kommer helt sikkert igen.
Mads C
Mads C
Læs mere
Rigtig fed oplevelse. Fra start til slut havde Lars og Outdoor Adventures styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.
Casper
Casper
Læs mere
Super fedt arrangement med Lars og Outdoor Adventures. Alle ansatte havde en god dag.
Vibeke
Vibeke
Læs mere
Fantastisk tur i Skjoldungernes land 👟👣 Godt tempo samtidig med, der var tid til at nyde naturen og få lidt historie undervejs 😊 Kan kun anbefales
Tidligere
Næste
Tidligere
Næste

#Julegåtur med firmaet

På denne skønne julegåtur med kollegerne i Alletiders Roskilde kommer vi omkring mange af Roskildes “must-see” steder og historier. Turen har fokus på de kendte monumenter; Vikingerne, Domkirken og musikken. Vi tager turen igennem stedet der gik fra at være Danmarks vugge, til landets hovedstad og senere til blot at være første stop på vejen – Sjællands anden største by og den musikalske hovedstad, en gang om året. Det er tæt på storbyen og naturen, men alligevel langt fra. 

Hør blandt andet om: 

 • Danmarks vugge og vikingerne
 • Domkirken, Danmarks tidligere hovedstad og de Kongeliges Roskilde
 • Stå af i Roskilde – første jernbanestrækning og handelsbyen

Velkommen udenfor til en julegåtur med firmaet.

Varighed: 1 time
Gruppestørrelse: op til 16 deltagere. Spørg os ved større grupper.
Pris: Kr. 1750,- ex moms

Det praktiske:​

 • Uddannet turguider 
 • Spændende historier og oplevelser 
 • Roskildes bymidte og nærmiljø
 • 2-3 km ture
 • Start / slut på Stændertorvet eller efter nærmere aftale.
 • Vi glæder os til at byde jer velkommen udenfor!

   

Stor gruppe eller anden tur? Skriv til os