Nationalpark oplevelser

Alle vores Nationalpark oplevelser går igennem, Nationalparken Skjoldungernes Land. Nationalparkens 170 kvadratkilometer rummer enestående natur, kulturhistorie og nogle af de smukkeste landskaber i Danamark. Og er derfor et oplagt sted for en vandretur med dine kollegaer. 

Vores Nationalpark oplevelser er også den oplagte aktivitet, til et kundearrangement som et netværksaktivitet. Der er masser af tid til at få snakket og udvekslet ideer og tanker. Det handler ikke altid at komme hurtigst muligt fra a til b, men om at få mest ud af turen undervejs.  

Nedenfor kan I læse mere, omkring vores forskellige koncepter og vandreture.

Tina
Tina
Læs mere
Tusinde tak for et fantastisk arrangement - super professionelt - noget for alle og SÅ sjovt. Vi kommer helt sikkert igen.
Mads C.
Mads C.
Læs mere
Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Outdoor Adventures styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.
Casper
Casper
Læs mere
Super fedt arrangement med Lars og Outdoor Adventures. Alle ansatte havde en god dag.
Tidligere
Næste

- Smag på Fjordlandet -

Smag på Fjordlandet er en aktiv smagsoplevelse, der sætter fokus på lokale steder og råvare. Kom med ud på en af vores spændende ture og få en lokal aktiv oplevelse, her får I unik adgang hos lokale ildsjæle der serverer og fortæller om alle de fantastiske råvare, som lokalområdet har og tilbyde.

Alt sammen i selskab med en smilende, erfaren og lokal guide, der fører jer gennem områdets bedste steder, på en veltilrettelagt vandrerute. Føl fællesskabet og den nærhed, en vandretur kan medføre og alle de gode historier og samtaler turen kan bringe frem. 

Naturoplevelser

Turen går til restaurant Herthadalen

Denne skønne guidet vandretur tager jer ad skjoldungestien, krydsende igennem Boserup skov, udover landskabet via Svogerslev og langs søen, videre til den gamle by, i Lejre med Kongehallerne, Skibssætningen og gl. Kongsgaard og slutteligt mod stoppet i Herthadalen hos hæderkronede Restaurant Herthadalen.  

Herthadalen arbejder med konceptet ”Mennesker og måltider”. Med deres store kærlighed for lokale råvare, kvalitet og økologi, arbejder de for at give oplevelser med bæredygtigheden i centrum.

Her bliver I budt indenfor i de smukke rammer, som Restaurant Herthadalen tilbyder og får en introduktion til stedet og dets historie.  Hertil får I serveret den skønne frokost, lavet af lokale råvarer fra Fjordlandet efter sæsonen.

Turen går til Herslev Bryghus

Turen starter på Roskilde havn, hvorefter I i samlet flok drager ud af fjordstien og ud gennem Boserup skov, hvor vi går nordpå og langs fjordbredden. Vi kommer forbi kattingeværket og derefter rammer vi Herslev og Herslev strand.

Vores hvil sker på Herslev Bryghus, hvor der vil blive serveret sandwich og en skøn lokalbrygget øl til. Herslev Bryghus er grundlagt på drømmen om mere natur og mindre industri. Der bliver serveret øl, der er brygget på byg fra egen mark med råvarer, der smager af årstiderne.

Fra jord til bord, hør historien om råvarerne der er blevet brugt til at brygge øllen og om hele processen fra start til slut.

Nationalpark oplevelser

- Naturvandring -

Træk i et par gode vandresko og giv dig selv og dine kollegaer en spændende naturvandring, hvor roen og naturen fylder sindet. Alt sammen i selskab med en smilende, erfaren og lokal guide, der fører jer gennem områdets bedste steder, på en veltilrettelagt vandrerute.  Føl fællesskabet og den nærhed en vandretur kan medføre og alle de gode historier og samtaler turen kan bringe frem. Alle kan være med til vores smukke naturvandringer, som er afslappende og en afstressende oplevelse for de fleste. 

Nationalpark oplevelser

Naturvandring via Skjoldungestien

Som udgangspunkt starter turen på Roskilde Havn, hvorefter en af vores lokale guider tager jer med gennem Kælligehaven, Boserup skov og afsted ud af Skjoldungestien indtil i støder på Kornerup å. Her stiger vi på Nationalparkens trækfærge og krydser den 3-4 meter brede å.

På den anden side af åen sætter vi kurs mod den økologiske gård Hesselbjerggaard. Her står Gårdejeren Micheal klar og byder jer indenfor, til en rundvisning og fortællingen om urentabel økologisk landbrug og kampen mod industrialisering. 

Derefter er det tid til et hvil og Micheal byder på sandwich, lavet af kornene fra hans marker, pølser lavet af hans kvæg, og grønt fra hans have. 

Efter stoppet på Hesselbjergaard går turen hjemad, igennem skoven og langs vandet.

Skræddersy jeres egen vandretur

Er der en bestemt længde I ville gå? eller er der nogle særlige steder I gerne ville se? 

Vi er helt åbne til at lave en tur, der imødekommer jeres behov og ønsker. Vi tager alt det gode med fra vores allerede eksisterende vandreture og kombinerer det med jeres ønsker, så vi kan få sammensat de perfekte rammer, for en god naturoplevelse for jer. 
Kontakt os med jeres forespørgsler og så ville vi hurtigst muligt vende tilbage med et forslag til, hvordan jeres tur kunne se ud. 

Kombinér en Nationalpark oplevelse med en af vores andre aktiviteter

Vi har god erfaring med at kombinere flere af vores firmaarrangementer, til et fuldendt firmaarrangement. Se derfor gerne vores andre firmaarrangementer eller tag en snak med os, om hvordan vi samme kan skabe den helt rigtige oplevelse for jeres gruppe.

Det praktiske:

  • Guided vandretur 
  • Lokal frokost
  • Lokale historier
  • Unik og bæredygtig oplevelse

    Vi glæder os til at byde jer velkommen udenfor!

Kontakt os for at høre mere: