Overnatning i Nationalparken

Forlæng den gode stemning med en unik overnatning i Nationalparken!

En overnatning i Nationalparken er en helt særlig oplevelse; fald i søvn under nattehimlens funklende stjerner, lyt med når fuglene synger morgensang og tag fodbad i en morgendugger, der er faldet i græsset over natten. Afslut dagen med kollegerne efter en skøn overnatning i telt midt i Nationalpark Skjoldungernes Land.

Overnatning i nationalparken
Overnatning i nationalparken
Overnatning i nationalparken

En overnatning i Nationalpark Skjoldungernes Land er ikke som andre oplevelser og kan se ud på flere måder. Men når rammerne for oplevelsen er et knitrende bål, den klare danske nattehimmel og lyden af den smukke natur omkring jer. – er der altid garanti for en fantastisk oplevelse.

Når I vælger en overnatning i Nationalparken, så vil I opleve naturen fra en hel ny side. Pludselig kan I høre dyrene bevæge sig i nærheden, fornemme livet der begynder når mørket falder på, og I kan mærker stilheden og roen som naturen i Nationalparken giver.

En overnatning i Nationalparken sikrer jer den fulde naturoplevelse og er den perfekte kombination med flere af vores andre firmaarrangementer fx. Outdoor teamcooking eller en vandretur med lokal guide gennem Nationalparkens fanatiske natur

Har du allerede booket en anden af vores oplevelser, er dette den perfekt anledning til at bruge en overnatning i Nationalparken med fuglesang, stjernehimmel og endnu mere hygge med kollegerne.

Overnatning i nationalparken
Overnatning i nationalparken

Kombinér en overnatning i Nationalparken med en af vores andre aktiviteter

Vi har god erfaring med at kombinere flere af vores firmaarrangementer, til et fuldendt firmaarrangement. Se derfor gerne vores andre firmaarrangementer eller tag en snak med os, om hvordan vi samme kan skabe den helt rigtige oplevelse for jeres gruppe.

Det praktiske:

  • Vores telte er lavet til 8 personer men vi reder op til 4-5 personer pr. telt for at sikre jer den bedste komfort.
  • Madrasserne er af purskum og teltene er fyldt med lys og hygge.
  • Ved teltpladsen er der et fællesområde, med masser af hyggelige siddepladser.
  • Toilet faciliteter og strøm er at finde i den tætliggende stråtægte bygning. Her findes også et stort isoleret rum der kan benyttes som alternativt opholdsrum, ved behov.
  • Om aften er der mulighed for kaffe / the over bål.
  • Morgenen efter serveres der morgenmad inden gruppen bryder op, og finder tilbage til civilisationen. 
  • Teltene står hos vores gode samarbejdspartner Hesselbjerggaard.  Midt i den skønne nationalpark, men tæt på al ting.

    Vi glæder os til at byde jer velkommen udenfor

Kontakt os for at høre mere: