Introkursus til Stand Up Paddling

Udlejning af paddleboard

INTRODUKTIONS KURSUS TIL STAND UP PADDLING

Vil du gerne ud og opleve den skønne nationalpark på egen hånd?  Men også gerne være sikker på at du kommer godt afsted, og hjem igen? Vi holder faste introkurser i Stand Up Paddling. Med de dygtigste instruktører sikrer vi dig en tryg start på dine outdoor oplevelser til vands. Meld dig til et af vores kurser så garanterer vi at du får en god start. Til lands og til vands i Nationalpark Skjoldungernes Land.

SUP introkursus​

Kurset her er en basis introduktion til Stand Up Paddling. Formålet er at give DIG de bedste forudsætninger for at komme ud på oplevelser i nationalparken på et paddleboard. Du vil blive undervist i korrekt brug af udstyr, hvordan du kommer sikkert ud og hjem igen, balance og vende teknikker. På turen giver vi dig en masse tips og tricks og der bliver god tid til at lege på boardet og afprøve alt det vi har lært dig.

Vores SUP kurser tager 2 timer, vi låner dig alt udstyret: gode stabile paddleboards, en padle, våddragt, vådsko og svømmevest. Efter kurset har du alt udstyret til din rådighed i yderligere 2 timer, så der bliver rig mulighed for at træne mere, på alt det du har lært. Der er maks. 8 deltagere per kursus. Alt det koster kun kr. 475,- per person.

Vores instruktører er uddannet hos Dansk Surf og Rafting Forbund og erfarne paddlere. Vi afholder kurser hver torsdag kl. 17 og hver søndag kl. 10 på Roskilde Havn. 

Kursus i Holbæk og Frederikssund

Med vores mobile SUPtrailer holder vi to kurser i foråret og to i efteråret på hhv. Holbæk og Frederikssund havn.  

Derudover kan du bestille et privatkursus til når det passer ind i din kalender, dvs. tid og sted som passer dig. Der betales for minimum 4 deltagere ved et privatkursus. 

Book dit SUP introkursus

SUP firmaarrangement