IPP2 havkajak kursus

IPP2 Havkajak kursus
IPP2 Havkajak kursus
Pris på IPP2 kajak kursus i Roskilde

IPP2 Havkajak kursus i Roskilde

Et IPP2 Havkajak kursus er for dig, der vil godt i gang med kajakkens verden og skønne oplevelser til vands. De i alt 16 kursus timer foregår i skønne omgivelser i Nationalpark Skjoldungernes Land. Vi følger DKF’s IPP rammer og gennemgår udstyr, vind & vejr, færdsel på vand, padleteknik og redning. Vi har uddannede instruktører og alt nødvendigt udstyr og faciliteter til et par gode og sikre dage på vandet. 

En god og sikker start

På vores 2 dages weekendkursus lærer du de grundlæggende ro-teknikker og får en god portion erfaring. Vi har fokus på redning og selvredning, så du kan færdes trygt på vandet og er i stand til at hjælpe andre ved behov. Vores IPP2 havkajak kursus foregår under kyndig vejledning af uddannede og erfarne kajakroere. Du vil efter kurset være i stand til at ro havkajak selv i det der hedder kystnært farvand.

Hvis du består kurset og efterfølgende ønsker et DKF IPP2 certifikat skal du påregne kr. 250,- i omkostninger til DKF til registrering og certifikat som sendes hjem til dig. Certifikatet skal bestilles inden for samme kalenderår som kurset er bestået i.

 

På kurset lærer du:

– om udstyret og brug af dette

– om sikker færdsel på vand

– vandtilvænning

– ind- og udstigning af kajakken

– roteknik, styre- og støttetag

– selv- og makkerredning  

– udstyr, sikkerhed og vind & vejr. 

Efter at have gennemført kurset, har du mulighed for at deltage gratis i 2 af vores ro-med ture, som foregår på udvalgte dage i løbet af sommeren.

Pris kr. 2295,- per person

 

Tidligere
Næste

Kursusdatoer i 2023

20 – 21. maj, 

17 – 18. juni, 

1 – 2 juli, 

12-13 august

IPP2 KAJAKKURSUS I ROSKILDE

Dette er Inkluderet

Medbring selv

Det praktiske

Kursus sted:

Vigen Strandpark, Baunehøj 7, 4000 Roskilde 

Parkering: 

Der kan ikke køres i bil helt hen til kursus stedet. Parkér i stedet ved indgangen til Roskilde Camping og gå de sidste 500 meter. 

Faciliteter:

Vi har omklædningsområde, mulighed for at opbevare genstande aflåst og toilet i nærheden. Medbring ikke unødvendige værdigenstande og vær opmærksom på at al opbevaring er på eget ansvar.

 

Udstyr: 

Vi har alt det nødvendige udstyr: kvalitets kajak, pagaj, svømmevest og våddragt. Medbring selv badetøj til under våddragten, et håndklæde og evt. skiftetøj og en drikkedunk. Medbring gerne eget udstyr, hvis du har en godkendt svømmevest, ro-jakke, våddragt og vådsko.

Forudsætninger: 

Alle som har mod på at tage de første skridt ind i kajakkens verden, kan deltage. Du skal være tryg ved vand og kunne svømme 50 meter i åbent vand. Minimums alder er 14 år i følge med en voksen. 

Varighed:

Lørdag 9 – 17

Søndag 9 – 17

Kajak leje

Ønsker du at opleve Vigen Strandpark til vands? Så har vi alt udstyr til at du kan komme godt afsted og sikkert hjem igen. Vi anbefaler alle at tage et begynderkursus først, da det giver den bedste første oplevelse i kajakken. Det handler både om sikkerhed på vandet, håndtering af udstyret og ro-teknikken. Læs mere om kajakudlejning, priser, regler og booking ved at klikke på knappen nedenfor.

Giv et gavekort

Vi tilbyder forskellige typer gavekort:  kajak begynderkursus, kajak udlejning samt IPP2 kajakkursus med mulighed for certifikat fra DKF efterfølgende. Så hvis du mangler at give en god gave eller bare vil overraske én du holder af, så giv ham eller hende mulighed for at få en skøn oplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land. Vær med til at give den heldige en hyggelig dag og nogle gode minder.

Har du set vores andre oplevelser?