Kajakhotel i Roskilde

Kajakhotel i Roskilde

 • Vigen Strandpark – Nem adgang til Roskilde fjord
 • Slip for at bakse rundt med din kajak på bilen
 • Små uplanlagte smutture bliver meget lettere
 • Vi har ingen krav om kajakbevis
 • Mulighed for at koordinere ture med andre via vores FB gruppe
 • Deltag gratis i vores guidede kajakture i løbet af sæsonen 
 
 

Det praktiske

 • Een “hylde” til to kajakker
 • Fuld adgang til kajakken
 • Du medbringer selv lås
 • Hylden er gummibelagt, medbring selv hvis du ønsker yderligere beskyttelse af din kajak
 • Pris kr. 1250,- for 14. april til 15. september pr. kajak
 • Begrænset antal pladser
 • Ring til Lars på 5389 0585 hvis du har nogle spørgsmål

Udfyld formularen for at booke opbevaring af kajak

Kajakopbevaring i Roskilde ved Vigen strandpark

Vi forstår, at din kajak er mere end blot et stykke udstyr – det er din nøgle til eventyr, frihed og naturoplevelser på Roskilde Fjord. Kajaktraileren er placeret ved vores sommercamp på Vigen strandpark med fokus på bekvemmelighed og praktiske løsninger for dig. Som lokal roer er vores kajakopbevaring den perfekte løsning for din kajak og sikrer, at den altid er klar til nye eventyr uden alt besværet. 

Slip for transport af din kajak

Vores kajaktrailer er placeret på Vigen strandpark med let adgang til Roskilde Fjord. Så slipper du får at skulle flytte din kajak ud fra haven, op på taget af bilen, ned af taget, ud til vandet, op på taget igen, ned af taget og tilbage i haven. Det bliver ikke nemmere og giver dig mulighed for at tage små spontane smutture når vejret arter sig fra den rigtige side, og tiden lige pludselig er ledig i kalenderen. 

Vi har ingen krav om kajak certifikat

Du kan ro helt som du har lyst til og behøver ikke fremvise et kajakkursus bevis. Vi anbefaler at du tager et kursus så du ved hvordan du skal lave en selvredning og en makkerredning, men du er selv ansvarlig for din sikkerhed på vandet. Vi kræver dog at vi tager en snak om færdselsregler, vind og vejr og generel sikkerhed på vandet. 

Find nye ro makkere

Vores trailer på Vigen strandpark står klar i hele sæsonen med det formål at give dig den ultimative bekvemmelighed, så du kan nyde hvert øjeblik på vandet. Ikke nok med det, så kan du også blive tilmeldt vores Facebook gruppe og finde nye ro makkere blandt de andre gæster på kajakhotellet, hvis det er det du har lyst til. Du har også mulighed for at deltage gratis i vores guidede kajakture der foregår hele sommeren, hvor der er mulighed for at følges med andre naturelskere.

Book din plads i dag

At sikre, at din kajak er opbevaret sikkert og bekvemt, skal ikke være en byrde. Med vores kajakhotel i Roskilde får du ikke kun nem adgang til fjorden, men også den ro i sindet, der kommer fra at vide, at din kajak ligger godt og sikkert. Book din kajakopbevaringsplads i dag og bliv klar til at udforske Roskilde Fjord uden at skulle bakse rundt med din kajak for opbevaring i haven og med transport på taget af bilen. Der er kun 16 pladser og det er først til mølle.  

Top professionel underviser. Sikkerheden i top. Individuelle hensyn. En dejlig dag på vandet.

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

Rigtig god oplevelse i skønne omgivelser. Godt, individuelt tilpasset kajakkursus med tydelige, tålmodige og letforståelige instruktioner.

super godt kursus. Lars underviser i alle tricks og teknikker, så man er klar til at stå selv efterfølgende. Kan varmt anbefales.

en dejlæig tur hvor vi var heldige med vejret. Guiden var god - usikker på om hun fik fortalt alt det hun gerne ville da der var meget talende mennesker med på turen.

Smukt beliggende på græsplæne lige ned til fjorden. Den bedste udsigt ud over vandet. Hyggelig og afslappet stemning. Søde mennesker. Vi var på kajakkursus - sød og dygtig instruktør. Alt i alt en rigtig dejlig dag!

Skønt, lærerigt, hyggeligt, og sjovt SUP kursus, kan absolut anbefales

En supergod instruktør og en god eftermiddag på vandet. Fik meget ud af kurset

Dygtig, rolig og meget tålmodig instruktør. Jeg fik en god oplevelse, selvom jeg måtte stoppe på kurset efter 1 1/2 time, da jeg ikke havde mere energi., det var min egen skyld. Tak for en super oplevelse😉Venlig hilsen Tina

Fantastisk service fra første kontakt. Nemt tilgængelige ift. spørgsmål og booking, hurtig tilbagemelding. Reminder om event, og efterfølgende opfølgning. Meget professionelt. Stort tak til Outdoor Adventures og instruktør, for skøn og underholdende halvanden time på vandet - SUP Yoga kan bestemt anbefales!

En god oplevelse for hele familien

Outdoor Adventures var nemme at kommunikere med og sørgede for, at vi fik en super oplevelse! Vi sov i tippi i en enkelt nat, og det var det hele værd. Vi vil bestemt prøve nogle af deres andre tilbud i fremtiden.

Var med på en hyggelig ro-med/solnedgangstur - skøn naturoplevelse, god instruktion og info om området undervejs - vi kommer gerne igen :o)

Godt planlagt, gode orienteringer. Der var det der skulle være. Hyggelig atmosfære .

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Super god dag på SUP intro, vi fik lært en masse teknik, som gjorde at jeg føler mig mere sikker på vandet på et paddelboard. Klart noget man kan blive bidt af.

Vores tur på paddelboard var helt fantastisk kan kun anbefale det til alle at prøve ung som gammel er dette en sport som mange vil elske det gør jeg ihvertfald 👍 super god instruktør meget tålmodig og god til at lære fra sig tak for dig hilsen Tina og Jørgen Hansen

Vi var på SUP kursus med instruktøren Malou i Roskilde. Hun var så god til at lære fra sig og gjorde virkelig at det blev en super god oplevelse. Derudover så var det bare så nemt at man lånte alt udstyr på stedet og fik en god intro til vind, vand, boards og regler. Prøv det!

Overraskende fed tur! Du bliver trygt sat ind i funktioner og udstyret. Vi blev guidet og fik den dejligste tur på vandet. Skal klart prøve det igen og kan stærkt anbefale, at kaste sig ud i det.

Vi ringede til Lars for nogle dage siden og han rådede os til at vente lidt pga. vejr og vind. Idag så vejret bedre ud og vi ringede til Lars kl 8:30 for at booke 3 kajakker. En time senere stod de klar til os, og vi havde en god tur på vandet. Super god service og vejledning. Helt sikkert et sted vi vil komme tilbage til igen og igen.

Som første gangs bruger af paddelboards har det været en fantastisk dag! Gode instruktioner omkring hvordan man gør, flere forskellige videre udviklende opgaver. Samtidig med at der ikke var noget pres over at man skulle op og stå, men at man tog det i sit eget tempo. Kan helt klart anbefales og kommer gerne igen.

Stor fleksibilitet ved både udlevering og aflevering. Kajakker af god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside.

Vi havde firmaarrangement hvor vi med GPS Xplorer kom godt rundt i Roskilde bys gader og lærte lidt om byen historie, samtidigt med at vi havde det sjovt med bonusopgaver og var kreative med sjove billeder. Super arrangement til en god pris.

super godt kursus. Lars underviser i alle tricks og teknikker, så man er klar til at stå selv efterfølgende. Kan varmt anbefales.

Vi var 3 piger, der havde et ønske om at prøve paddleboard og vi fik den bedste undervisning. Man tror man har helt styr på det, men det er nu rart at få fif til at dreje hurtigt og komme op på boardet, hvis man falder I på dybt vand - det var ikke helt let. Vi kan varmt anbefale at tage et kursus her, Lars er utrolig dygtig og bruger den til der er behov for til, at få alle med.

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

Tak for en skøn aften i den smukke Roskilde Fjord, som altid giver en ny natur oplevelse. Tak for god guidning og hyggeligt samvær.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Jeg deltog i en dejlig og veltilrettelagt vandretur langs kysten fra Roskilde til Frederikssund. Det var en dejlig oplevelse inkl. kaffe, lækker frokost og gode historier om de steder vi passerede. Det var særlig dejligt, at man ikke skulle tænke over ruten, men blot fik vist vejen og jeg var positivt overrasket over, at vi faktisk fulgte kysten og meget lidt landevejen. Det kunne jeg godt gøre igen 

Fantastisk tur i Skjoldungernes land 👟👣 Godt tempo samtidig med, der var tid til at nyde naturen og få lidt historie undervejs 😊 Kan kun anbefales

God tilrettelagt tur. Fantastisk guide og de skønneste steder at vandre. Kan klart anbefales.

Jeg gik med på en vandretur Roskilde-Frederikssund. Vi gik ved kysten så meget som muligt, og det var skønt ikke selv at skulle finde vej eller have madpakke med. Jeg kunne godt have brugt lidt mere info om det vi passerede, både kultur og natur. Alt i alt en dejlig tur, både pga guiden Lars, de andre deltagere og ikke mindst dejligt forårsvejr. Mange tak for turen.

Super kompetent instruktør. Jeg fik godt udbytte af undervisningen,

Smukt beliggende på græsplæne lige ned til fjorden. Den bedste udsigt ud over vandet. Hyggelig og afslappet stemning. Søde mennesker. Vi var på kajakkursus - sød og dygtig instruktør. Alt i alt en rigtig dejlig dag!

Fed oplevelse på Paddelboards. God og hyggelig instruktør.

Tak for en skøn dag på vandet 🌊 Lars var en fremragende paddleboard-instruktør, der formåede på flot stil at holde styr på en flok legesyge veninder med varierende SUP-kundskaber 😅

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

Vi kom til kurset uden nogen erfaring og gik derfra med al basal viden. Det var i trygge rammer. Lars er en super underviser. Vores datter på 12 var med og var glad for Lars’ måde at hjælpe hende. Kan helt klart anbefales..

Super Oplevelse med udfordrende øvelser og højt humør for både deltagere og Outdoor Adventures - Kan klart anbefales

Hadde en fin padle tur, slutten av turen brukte jeg til og trene/bade med kajakken i det fine været. Takk for turen.

Meget fin oplevelse idag hos Outdoor Adventures. Vi prøvede et 3 timers kajakintrokursus, og instruktøren var dygtig, pædagogisk og tålmodig😊. Fint udstyr, god stemning og de skønneste omgivelser. Stor anbefaling herfra

Superfed oplevelse. God undervisning og fede øvelser. Fik lidt ondt i armene, men det hører vel med 🙂

Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Fjorlandet Outdoor styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.

Super godt kursus - kan anbefales

Vi havde nogle rigtigt gode timer, hvor alle i familien kunne deltage på lige vilkår. Fra at ingen af os stort set havde været i nærheden af et board, blev vi alle 4 i løbet af bare 1 time i stand til at sejle en mindre tur 🙌 Super god intro til både board og forholdsregler på vandet. Kan varmt anbefales.

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

De allerbedste anbefalinger herfra 👍 Havde tilbage i maj den skønneste weekend! Vores friluft overnatning ‘all inklusive’ levede virkelig op til det vi ville. Efter en dejlig lang vandretur mødte vi op til det fineste telt, gode madrasser, dyner, puder, brænde inden for rækkevidde mm. Fik derudover leveret skønne ingredienser til den bedste bålmad og til morgenmad dagen efter. Alt var så lækkert og meget indbydende. Den fine trækfærge og ‘Skjoldungestien’ ligger desuden lige i ‘baghaven.’ Så fås det ikke meget bedre. Kan meget varmt anbefale dette fine sted ☀️

Vi havde en god intro til vores første kajak-kursus. Vi følte os trygge ved Lars’ instruktion og følgeskab på Roskilde Fjord. En skøn eftermiddag i det vådeelement. Kan bestemt anbefale Outdooradventure som arrangør og udfører.

Outdoor Adventures var nemme at kommunikere med og sørgede for, at vi fik en super oplevelse! Vi sov i tippi i en enkelt nat, og det var det hele værd. Vi vil bestemt prøve nogle af deres andre tilbud i fremtiden.

Fantastiske udendørs oplevelser sammen med familien eller kollegerne!

Har du set vores andre oplevelser?