Ren nydelse i den smukke nationalpark

Outdoor oplevelser

Du får ren nydelse på vores oplevelsesture i Fjordlandet. Lokale guider viser vejen, og de særlige stier, og sikrer dig aktive kvalitetsoplevelser med fuld fokus på nydelse i den skønne natur i Fjordlandet.

Vi går ad kendte kvalitetsstier i Fjordlandet og vores lokale guider tilføjer spændende ruter som kortet ikke viserDu behøver ikke koncentrere dig om kortet, men kan slappe af og nyde naturen – vores guide holder sikkert kursen. På turen får du fællesskab med andre ligesindede aktive der elsker naturoplevelser.

Du får smagsoplevelser med lokalproducerede kvalitetsråvarer efter årstiden og noget at drikke til. Du får spændende historier fra lokale ildsjæle som fortæller om deres arbejde med dyrkning eller brug af lokalproducerede råvarer.

Vi glæder os til at byde velkommen UDENFOR til outdoor oplevelser.

Vandretur på fjordstien
Annette Madsen
Annette Madsen
Læs mere
Helt fantastisk travetur med Outdoor Adventures i fantastisk solskin. Alt var super godt tilrettelagt, fik rigtig go info både før og på selve dagen.Kan klart anbefale deres mange aktiviteter, og det er bestemt ikke sidste gang jeg deltager😊
Charlotte B
Charlotte B
Læs mere
Jeg deltog i en dejlig og veltilrettelagt vandretur langs kysten fra Roskilde til Frederikssund. Det var en dejlig oplevelse inkl. kaffe, lækker frokost og gode historier om de steder vi passerede. Det var særlig dejligt, at man ikke skulle tænke over ruten, men blot fik vist vejen og jeg var positivt overrasket over, at vi faktisk fulgte kysten og meget lidt landevejen. Det kunne jeg godt gøre igen
Tidligere
Næste

OPLEVELSER I SKJOLDUNGERNES LAND

No event found!