Vandring og turplanlægning

Vandretur på fjordstien

INTRODUKTIONS KURSUS TIL VANDRING

Vil du gerne ud og opleve den skønne nationalpark på egen hånd?  Men også gerne være sikker på at du kommer afsted med den rigtige planlægning, og sikkert hjem igen? Vi holder introkurser i vandring med turplanlægning og let lejrbygning. Med de dygtigste instruktører sikrer vi dig en tryg start på dine outdoor oplevelser når du skal på vandreture i ind eller udlanget. Meld dig til et af vores kurser så garanterer vi at du får den bedst mulige start. Til lands og til vands i Nationalpark Skjoldungernes Land.

Introkursus​ til vandring​

Vil du ud på en længere vandretur og har brug for en god indføring i vandreteknik, udstyr, ruteplanlægning, overnatning etc.? Vores vandrekurser giver dig en basis indføring i alt det du har brug for, for at komme godt på vej og hjem igen. Vi drager afsted på en tur omkring de 10 km i de omkringliggende skove og gennemgår undervejs alle de vigtige områder som klæder dig godt på til en længere vandretur.

Vi berører planlægning af både rute, grej og mad. Vi taler om det nødvendige udstyr og det lækre udstyr til en ekstra oplevelse. Og så taler vi om træning og fysisk formåen. Vores instruktører er yderst erfarne ud i vandring og elsker at lære fra sig. Klik på “BOOK NU” nedenfor og udfyld kontaktformularen for høre mere om vores vandrekurser.