På paddleboard med kollegaerne til skønne oplevelser

Paddleboarding på Roskilde fjord

Sjove oplevelser med kollegaerne på og i vandet

Paddleboarding, også kendt som Stand Up Paddling eller SUP, er blevet ekstremt populært på ganske få år og er en af sommerens foretrukne vandsportsaktiviteter, langs de danske kyster og strande. 

Paddleboarding er en oplagt mulighed for at komme væk fra arbejdsmiljøet, og være på sammen med kollegaerne på en sjov og udfordrende måde. Skift arbejdstøjet ud med en våddragt og få en fed oplevelse sammen, I kan snakke om i lang tid efter. Alle kan være med og der er garanti for en sjov fælles oplevelse, der giver et smil på læberne for de deltagende. 

Alt efter jeres erfaringer og lyster har vi forskellige aktiviteter, der kan passe til jeres niveau og interesser. Læs mere om mulighederne nedenfor: 

Indtast kontaktoplysninger her så bliver du ringet op indenfor 24 timer på hverdage.

paddleboard firmaarrangement kursus

Paddleboard introkursus

Det altid sjovt at lære nye ting i fællesskab og have en succesoplevelse sammen.

Hvis størstedelen ikke har prøvet paddleboarding før, anbefaler vi at I vælger vores Paddleboard intro kursus tur. 

Vi starter hvor alle kan bunde og her vil I blive undervist af en uddannet og erfaren instruktør. I lærer om korrekt brug af udstyr, hvordan I kommer sikkert ud og hjem igen, balance og vendeteknikker. På turen giver vi jer en masse tips og tricks, til hvordan I kan bevæge jer rundt på boardet. 

Derudover er der også masser af tid til at i kan komme ud afprøve alt det I har fået lært.

SUP challenges

Her betyder korrekt teknik mindre end grin og en god oplevelse. Hvis I har lyst til sjov og spas, har vi spil og andet sjovt vi kan introducere jer til, som kan sætte rammerne for en sjov dag med kollegaerne. 

De forskellige konkurrencer og lege bringer med garanti latter og smil frem hos de deltagende og er garant for en sjov dag på vandet. 

Ude på vandet er det nemt at glemme omverden og bare have det sjovt med dem der er omkring en. Derfor er dette oftest en befriende og dejlig oplevelse for alle.

Paddleboard firmaarrangement i Roskilde
Paddleboarding firmaarrangement i Roskilde


Nationalpark paddling

Hvis flertallet har prøvet paddleboarding før tilbyder vi også muligheden for at I sammen med en instruktør kan padle en hyggelig og smuk tur på Roskilde Fjord, evt. med et frokoststop eller en kaffepause. Nationalpark paddling er en sikker vinder til en skøn aktivitet, der kan nydes af alle.  Undervejs på turen kan I mærke befrielsen det er at stå på et paddleboard, og nyde oplevelsen fuldt ud, mens I stille glider gennem vandet. 


SUP Yoga

Ro, fokus og mod, er Yoga på et paddleboard og det er altid et hit til et firmaarrangement.  

Her bliver boardet jeres flydende yogamåtte. I kommer til at ligge og sidde på brættet og udøver asanas (kropsstillinger) samtidig med, at I har øget fokus på balancen og på vejrtrækningen. I får bedre balance i jeres krop og jeres sind og en god kontakt til vandet. SUP yoga udfordrer jeres balance, mod og muskelkontrol! – En sjov og anderledes aktivitet – og det sker meget sjældent at nogle falder i vandet.

SUP Yoga i Roskilde

Udfordrende, sjovt og fantastisk! Yoga instruktøren var utrolig dygtig og formåede på fineste vis at gøre det til en skøn oplevelse. Det var interessant at prøve denne form for motion og dejligt at der er plads til Max 10 deltagere på ét hold. Alt i alt meget anbefalesværdigt.

Overraskende fed tur! Du bliver trygt sat ind i funktioner og udstyret. Vi blev guidet og fik den dejligste tur på vandet. Skal klart prøve det igen og kan stærkt anbefale, at kaste sig ud i det.

Vi kom til kurset uden nogen erfaring og gik derfra med al basal viden. Det var i trygge rammer. Lars er en super underviser. Vores datter på 12 var med og var glad for Lars’ måde at hjælpe hende. Kan helt klart anbefales..

Smukt beliggende på græsplæne lige ned til fjorden. Den bedste udsigt ud over vandet. Hyggelig og afslappet stemning. Søde mennesker. Vi var på kajakkursus - sød og dygtig instruktør. Alt i alt en rigtig dejlig dag!

Som første gangs bruger af paddelboards har det været en fantastisk dag! Gode instruktioner omkring hvordan man gør, flere forskellige videre udviklende opgaver. Samtidig med at der ikke var noget pres over at man skulle op og stå, men at man tog det i sit eget tempo. Kan helt klart anbefales og kommer gerne igen.

Super god og sjov intro til SUP med dygtig og professionel instruktør. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at prøve.

Dejlig gåtur fra Vikingeskibsmuseet til Hertadalen i Lejre. Vejret var gråt med lidt dryp.. men solen skinnede inden i. Skønne omgivelser. Fint tempo. Lækker anretning på Hertadalen. Ikke mindst i gode hænder hos Lars fra Outdoor Adventures. Dejlig måde at bruge sin lørdag på.

Jeg har deltaget i kajak-intro ved Claus - han får de varmeste anbefalinger herfra. Vi havde 3 dejlige timer på vandet - og lærte samtidig en masse.

Super godt kursus med god introduktion til teknik.

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

Jeg ville gerne ud med Outdoor Adventures kajak til opsamling af affald. Det var nemt at booke tider. Desværre bookede jeg én tid, som blev aflyst grundet vejrforhold, den kom i god tid, og var forudsigelig. I dag kom vi ud pagaj, veste, og sit-on-top kajakken var i virkelig god stand. Vi fik hjælp med at komme op og ned af skrænten. Da vi kom hjem stod de parate til at tage imod os. Søde og rare, hjælpsomme.

Vi havde nogle rigtigt gode timer, hvor alle i familien kunne deltage på lige vilkår. Fra at ingen af os stort set havde været i nærheden af et board, blev vi alle 4 i løbet af bare 1 time i stand til at sejle en mindre tur 🙌 Super god intro til både board og forholdsregler på vandet. Kan varmt anbefales.

Lars var en rigtig god instruktør på det 2 timers paddleboard intro, som vi havde. Han fortæller og forklarer på en god måde og bevarer overblikket. Det var nogle gode timer, som bestemt var lærerigt og kan anbefales

Godt udstyr, dygtig underviser - vi fik super undervisning! Og da kurset var færdigt, kunne vi fortsætte på SUP'en i 2 timer ekstra ... virkelig luksus. God dag - og bestemt ikke sidste gang, vi kommer forbi

Smukt beliggende på græsplæne lige ned til fjorden. Den bedste udsigt ud over vandet. Hyggelig og afslappet stemning. Søde mennesker. Vi var på kajakkursus - sød og dygtig instruktør. Alt i alt en rigtig dejlig dag!

Super dejlig oplevelse, gode til at møde vores behov som en familie uden erfaringer. Yderst fleksible da vejret udsatte den første bookning.

Fantastisk sted. Vi var der med vores børnebørn på 6 og 9 år. De, og vi, elskede det. Næste år vil de gerne afsted 2 eller 3 nætter. Skønt at bo i telt, og maden var så god.. Alt i alt en stjerne god oplevelse. Tak for det😃👏👏

Super kompetent instruktør. Jeg fik godt udbytte af undervisningen,

Meget fin oplevelse idag hos Outdoor Adventures. Vi prøvede et 3 timers kajakintrokursus, og instruktøren var dygtig, pædagogisk og tålmodig😊. Fint udstyr, god stemning og de skønneste omgivelser. Stor anbefaling herfra

en dejlæig tur hvor vi var heldige med vejret. Guiden var god - usikker på om hun fik fortalt alt det hun gerne ville da der var meget talende mennesker med på turen.

Hadde en fin padle tur, slutten av turen brukte jeg til og trene/bade med kajakken i det fine været. Takk for turen.

Super godt

Vi var 4 uerfarne familiemedlemmer, som havde en sjov, fantastisk oplevelse/Outdoor Adventures🌍 - en Super instruktør og vejret var perfekt☀️🌕 Jeg vil helt sikkert gøre det til et fast event💯I’ll be🔙🔜 i kalenderen📆 🔝🆒 Tak for denne oplevelse og på gensyn

super godt kursus. Lars underviser i alle tricks og teknikker, så man er klar til at stå selv efterfølgende. Kan varmt anbefales.

Stor fleksibilitet ved både udlevering og aflevering. Kajakker af god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside.

Super dejligt sted hvor man blev taget godt imod. Lars var god til at undervise alle, selvom vi var på forskellige stadier. Jeg kan varmt anbefale det. Mvh. Cathe

Jeg deltog i Intro til SUP-board. Godt kursus med gode instruktioner og råd. God og rolig instruktør, der havde styr på alle sine kursister. Gør jeg gerne en anden gang igen.

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

Rigtig hyggelig tur. SUP yoga

Virkelig en god og gennemtænkt tur for en nybegynder. Vi kom omkring det hele og er nu virkelig bedre til at ro 👍

God oplevelse med fin sikkerhed og instruktion. Pengene værd.

Superfed oplevelse på SUP begynderkursus i Holbæk Havnebad. Både meget lærerigt og hyggeligt.

Stille vandring i Hertadalen lørdag den 20 juni med Mette, var en formidabel oplevelse. Trods regn og våd til skindet, er smilet stadig stort. Snak, kaffe og chokoladekage var dagens afslutning på Restaurant Hertadalen.

Vi havde firmaarrangement hvor vi med GPS Xplorer kom godt rundt i Roskilde bys gader og lærte lidt om byen historie, samtidigt med at vi havde det sjovt med bonusopgaver og var kreative med sjove billeder. Super arrangement til en god pris.

Fantastisk service fra første kontakt. Nemt tilgængelige ift. spørgsmål og booking, hurtig tilbagemelding. Reminder om event, og efterfølgende opfølgning. Meget professionelt. Stort tak til Outdoor Adventures og instruktør, for skøn og underholdende halvanden time på vandet - SUP Yoga kan bestemt anbefales!

Super god dag på SUP intro, vi fik lært en masse teknik, som gjorde at jeg føler mig mere sikker på vandet på et paddelboard. Klart noget man kan blive bidt af.

Fantastisk aften i kajak på fjorden .. god lille gruppe med super instruktør. God og behagelig kajak at ro i. Og selvfølglig smukt sted at ro..

Super god Intro til SUP. Lars var rigtig god til at lære fra sig og der var plads til alle. OSB husk badetøj og håndklæde 🏄🏼‍♀️🏄🏼‍♂️

Jeg gik med på en vandretur Roskilde-Frederikssund. Vi gik ved kysten så meget som muligt, og det var skønt ikke selv at skulle finde vej eller have madpakke med. Jeg kunne godt have brugt lidt mere info om det vi passerede, både kultur og natur. Alt i alt en dejlig tur, både pga guiden Lars, de andre deltagere og ikke mindst dejligt forårsvejr. Mange tak for turen.

Mine to drenge og jeg har netop haft et SUP kursus i Roskilde havn. Det var super hyggeligt, informativt og i en god atmosfære. Kan helt sikkert anbefales ligegyldigt niveau.

Meget fin oplevelse idag hos Outdoor Adventures. Vi prøvede et 3 timers kajakintrokursus, og instruktøren var dygtig, pædagogisk og tålmodig😊. Fint udstyr, god stemning og de skønneste omgivelser. Stor anbefaling herfra

super godt kursus. Lars underviser i alle tricks og teknikker, så man er klar til at stå selv efterfølgende. Kan varmt anbefales.

Super fedt arrangement med Lars og Fjordlandet Outdoor. Alle ansatte havde en god dag.

Top professionel underviser. Sikkerheden i top. Individuelle hensyn. En dejlig dag på vandet.

Vores gruppe havde en dejlig tur. Fra havnen i Roskilde gennem åbne landskaber med den dejligste udsigt. Med trækfærgen over Kornerup å. Efter frokost på det økologiske landbrug Hesselbjerg, gik turen hjem gennem Boserup Skov langs med fjorden. På denne varierede tur var Eva vores kompetente guide. God fortæller på turen og kunne sætte et tempo, der vist passede de fleste . Bestemt en anbefalelsesværdig tur.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Vi havde en super god og sjov oplevelse med GPS X-plorer.

Super oplevelse med en nærværende og opmærksom instruktør.

Tak til Lars for super kyndig vejledning, tålmodighed og hjælp. Det var en helt igennem fornøjelse.

Rigtig god mulighed for at paddle surfe lidt med vores børn. Det også en skøn tur op langs fjorden, hvor vandet også er noget mere roligt end ude på havet. Det var let tilgængeligt og også ret god til prisen ift de andre udlejningsbureauer. Herudover fik vi også tilbudt våddragter som en del af prisen. Der er intet dårligt at sige om det - super fint.

Kombinér en paddleboard tur med en af vores andre aktiviteter

Vi har god erfaring med at kombinere flere af vores firmaarrangementer, til et fuldendt firmaarrangement. Se derfor gerne vores andre firmaarrangementer eller tag en snak med os, om hvordan vi sammen kan skabe den helt rigtige oplevelse for jeres gruppe.

Det praktiske:

 

  • Uddannet og erfaren instruktør 
  • 1 instruktør pr. 8 deltager til “Paddleboard intro kursus”
  • 1 instruktør pr. 10 deltager til “SUP challenges” & “Nationalpark paddling”
  • Alt nødvendigt udstyr: Paddleboard, padle, våddragt, svømmevest mm. 
  • En sjov og aktiv oplevelse i naturen
  • Masser af fællesskab og smil på læben

     

Vi glæder os til at byde jer velkommen udenfor!

Indtast kontaktoplysninger her så bliver du ringet op indenfor 24 timer på hverdage.