Gavekort

Gavekort til oplevelser i Fjordlandet

Har du brug for en gaveide? Eller vil du glæde en du holder af? 

Med et gavekort til oplevelser i Fjordlandet får modtageren mulighed for at vælge mellem alle de aktiviteter vi udbyder i Fjordlandet.

Det er også muligt at få lavet et gavekort til oplevelser der er tilpasset en bestemt af vores aktiviteter. På begge typer er det muligt at tilføje en særlig hilsen til modtageren.

Gavekort til paddleboarding

Giv et gavekort til en skøn naturoplevelse i nationalparken Skjoldungernes Land på paddleboard. Du får kvalitetsudstyr, uddannede instruktører og en lang erfaring med at afholde kurser. Læs mere her: ../paddleboarding. Find os ved Vigen strandpark hele sommeren, eller med vores SUP trailer i Holbæk eller Frederikssund.

Gavekort til SUP Yoga

Giv et gavekort til en skøn og anderledes naturoplevelse i nationalpark Skjoldungernes Land. Vores uddannede SUP Yoga instruktør danner rammerne for en fantastisk naturoplevelse med yoga på det flydende bræt. Enten i vores lukkede bassin på Roskilde havn eller ude på fjorden, som billedet ved siden af viser. Læs mere her:…/oplevelser-på-paddleboard

Gavekort til kajak

Giv et gavekort til en skøn naturoplevelse i nationalparken Skjoldungernes Land i kajak. Vi tilbyder korte begynderkurser på 3 timer, certificerede IPP2 kurser eller udlejning af kvalitetsudstyr så det er muligt selv at komme på vandet til masser af gode timer og oplevelser i den skønne nationalpark. Velkommen udenfor.

Gavekort til SUP yoga

Bestil gavekort til oplevelser her: