Kajakkursus i Roskilde

Længde på kajakkursus
Dage til kajakkursus i Roskilde
Pris på kajakkursus

Kajakkursus i Roskilde

Har du lyst til at prøve havkajak, har du mulighed for at komme godt i gang med et kajakkursus i Roskilde der følger IPP1 standarden. Kurset følger Dansk kano og kajak forbunds rammer og giver en basis introduktion til vind og vejr, sikker færdsel på vandet, udstyr og teknik og gør dig i stand til at komme sikkert afsted på fjorden efterfølgende. Vi starter kurset på land med fælles introduktion til udstyr, sikkerhed og vind & vejr. Så hopper vi på vandet for at øve ro-teknikker og balance. Vi padler en tur på fjorden for at oparbejde rutine og lave øvelser med teknik og balance.

 

Vi låner dig alt udstyret: kajak, pagaj og svømmevest. Efter kurset har du alt udstyret til rådighed i yderligere 1 time, så du kan lege lidt eller ro en tur mere. Børn fra 14 år kan deltage med forældre.

Vi bruger kun uddannet kajakinstruktører fra DGI eller DKF til vores kajakkursus i Roskilde

Afholdes fra start april til slut september. Pris kr. 500,- per person.

Se alle vores kurser nedenfor.

Previous slide
Next slide

Privat kajakkursus i Roskilde

Passer dagene for de åbner kurser ikke ind i din kalender? Er kurset udsolgt? Er I en gruppe som ønsker fuld fokus på jer ifm. et kursus? Eller er I en gruppe som ønsker en guidet kajaktur? Så er der mulighed for at booke en privat instruktør i Roskilde, på et tidspunkt der passer jer. Vælger I et privat kajak kursus er det helt det samme som holdkurserne, bortset fra at vi ikke kan garantere, at I kan have udstyret 1 time selv efterfølgende. Prisen er den samme som på åbnet kajak kursus 

Ønsker I at booke en guidet tur med instruktør eller et teknik kursus er det også muligt. 

Tidspunkt kan I selv vælge og vi kommer selvfølgelig med alt udstyr til en sikker og god tur. Der betales for minimum 4 deltagere ved reservation af en privat kajakinstruktør.

Ønsker I at vi afholde kajak kursus et andet sted end ved vores base på Vigen Strandpark, er det også muligt, i så fald bliver der pålagt et mindre transportgebyr.

Pris. Kr. 500,- per person / 3 timer / min 4 personer

Kontakt os for et privat kajak kursus, en privat guidet kajaktur eller hvis du har andre ønsker: kontakt@outdooradventures.dk

Book privat kajak kursus her

Dygtig, rolig og meget tålmodig instruktør. Jeg fik en god oplevelse, selvom jeg måtte stoppe på kurset efter 1 1/2 time, da jeg ikke havde mere energi., det var min egen skyld. Tak for en super oplevelse😉Venlig hilsen Tina

Vi havde nogle rigtigt gode timer, hvor alle i familien kunne deltage på lige vilkår. Fra at ingen af os stort set havde været i nærheden af et board, blev vi alle 4 i løbet af bare 1 time i stand til at sejle en mindre tur 🙌 Super god intro til både board og forholdsregler på vandet. Kan varmt anbefales.

Vi var 4 der i dag havde et fedt paddleboard kursus af den gode lærer mester Lars. Det var super sjovt og lærerigt at prøve og alle kan være med uanset alder, højte og vægt. Man fik rigtig god viden og det var fedt at "lær-ved-at-prøv", kort intro på lands med sikkerhed og så ellers ud og prøv. Vi havde rigtig meget vind, men alligevel fik vi prøvet en masse forskelligt og også mærke hvilke krafter vinden havde i forhold til at stå som ny på et board og det gik så fint. Kæmpe anbefaling herfra, vi har i hvertfald fået blod på tanden til mere sjov på paddle.

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

God tilrettelagt tur. Fantastisk guide og de skønneste steder at vandre. Kan klart anbefales.

Udfordrende, sjovt og fantastisk! Yoga instruktøren var utrolig dygtig og formåede på fineste vis at gøre det til en skøn oplevelse. Det var interessant at prøve denne form for motion og dejligt at der er plads til Max 10 deltagere på ét hold. Alt i alt meget anbefalesværdigt.

Vores gruppe havde en dejlig tur. Fra havnen i Roskilde gennem åbne landskaber med den dejligste udsigt. Med trækfærgen over Kornerup å. Efter frokost på det økologiske landbrug Hesselbjerg, gik turen hjem gennem Boserup Skov langs med fjorden. På denne varierede tur var Eva vores kompetente guide. God fortæller på turen og kunne sætte et tempo, der vist passede de fleste . Bestemt en anbefalelsesværdig tur.

Dejlig gåtur fra Vikingeskibsmuseet til Hertadalen i Lejre. Vejret var gråt med lidt dryp.. men solen skinnede inden i. Skønne omgivelser. Fint tempo. Lækker anretning på Hertadalen. Ikke mindst i gode hænder hos Lars fra Outdoor Adventures. Dejlig måde at bruge sin lørdag på.

Super godt kursus - kan anbefales

Very good GPS event - walk locally. Good to have a purpose and a goal to get around.

Tak for en hel perfekt kajakoplevelse. Vi var 5 der skulle ud at sejle kajak på egen hånd og 3 havde aldrig prøvet det før. Vi fik en fin gennemgang af udstyr og teknik, så vi alle følte os trygge, inden vi skulle på vandet. Omgivelserne er helt perfekte, og der er mulighed for at sidde og nyde sin medbragte frokost bagefter. Absolut ikke sidste gang.

Nogle dejlige timer på Roskilde Fjord med rigtig god introduktion til at sejle havkajak - efter kurset føler jeg mig godt klædt på til en tur på egen hånd

God oplevelse med fin sikkerhed og instruktion. Pengene værd.

Var på paddleboard kursus i går på Roskilde Fjord for at finde ud af om Paddleboard er noget for mig. Det var en super oplevelsem med en god og professionel instruktør. Efter to timers koncentreret undervisning, er jeg er klædt på til selv at tage ud på et lejet board fra Outdoor Adventures eller købe mit eget board. Tak for en god oplevelse i det skønneste vejr og den smukkeste natur.

Virkelig en god og gennemtænkt tur for en nybegynder. Vi kom omkring det hele og er nu virkelig bedre til at ro 👍

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

Skønt, lærerigt, hyggeligt, og sjovt SUP kursus, kan absolut anbefales

Fantastisk tur i Skjoldungernes land 👟👣 Godt tempo samtidig med, der var tid til at nyde naturen og få lidt historie undervejs 😊 Kan kun anbefales

Stor fleksibilitet ved både udlevering og aflevering. Kajakker af god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside.

Var med på en hyggelig ro-med/solnedgangstur - skøn naturoplevelse, god instruktion og info om området undervejs - vi kommer gerne igen :o)

Godt udstyr, dygtig underviser - vi fik super undervisning! Og da kurset var færdigt, kunne vi fortsætte på SUP'en i 2 timer ekstra ... virkelig luksus. God dag - og bestemt ikke sidste gang, vi kommer forbi

Super oplevelse. Kyndig og professionel. Vi havde den bedste oplevelse og lærte hurtigt at komme op på vores paddleboards og havde nogle skønne timer. Kan i den grad anbefales.

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Super god og sjov intro til SUP med dygtig og professionel instruktør. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at prøve.

Mine to drenge og jeg har netop haft et SUP kursus i Roskilde havn. Det var super hyggeligt, informativt og i en god atmosfære. Kan helt sikkert anbefales ligegyldigt niveau.

Var på paddleboard kursus i går på Roskilde Fjord for at finde ud af om Paddleboard er noget for mig. Det var en super oplevelsem med en god og professionel instruktør. Efter to timers koncentreret undervisning, er jeg er klædt på til selv at tage ud på et lejet board fra Outdoor Adventures eller købe mit eget board. Tak for en god oplevelse i det skønneste vejr og den smukkeste natur.

Amazing place for water tours. Helpful and professional

Fantastiske udendørs oplevelser sammen med familien eller kollegerne!

Stille vandring i Hertadalen lørdag den 20 juni med Mette, var en formidabel oplevelse. Trods regn og våd til skindet, er smilet stadig stort. Snak, kaffe og chokoladekage var dagens afslutning på Restaurant Hertadalen.

Vi kom til kurset uden nogen erfaring og gik derfra med al basal viden. Det var i trygge rammer. Lars er en super underviser. Vores datter på 12 var med og var glad for Lars’ måde at hjælpe hende. Kan helt klart anbefales..

Outdoor Adventures var nemme at kommunikere med og sørgede for, at vi fik en super oplevelse! Vi sov i tippi i en enkelt nat, og det var det hele værd. Vi vil bestemt prøve nogle af deres andre tilbud i fremtiden.

Suveræn oplevelse. Jeg havde et ledernetværk med ude at afprøve SUP - og Lars var særdeles god til at instruere omkring både sikkerhed og teknik. Ligeledes var han hele tiden opmærksom på den enkelte deltager og dennes formåen, så alle gik op af vandet med oplevelsen af at have haft det sjovt og lært nyt. Meget professionel og nærværende håndtering af gruppen 🙂

Tak for en skøn dag på vandet 🌊 Lars var en fremragende paddleboard-instruktør, der formåede på flot stil at holde styr på en flok legesyge veninder med varierende SUP-kundskaber 😅

Rigtig god oplevelse i skønne omgivelser. Godt, individuelt tilpasset kajakkursus med tydelige, tålmodige og letforståelige instruktioner.

Super god Intro til SUP. Lars var rigtig god til at lære fra sig og der var plads til alle. OSB husk badetøj og håndklæde 🏄🏼‍♀️🏄🏼‍♂️

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

I took the beginner's kayak course which included a nice tour around the fjord while learning some basic techniques. Had a great time and a lot of fun!

Skøn oplevelse at prøve yoga på et SUP board. God instruktør og der er styr på det praktiske.

Har været på et todages IPP2 kursus hos Outdoor Adventure. Det har været virkelig godt og meget lærerigt. Meget kvalificeret undervisning og med en masse øvelser i vandet. Jeg vil virkelig anbefale andre der kunne tænke sig at prøve kræfter med kajak, at vælge Outdoor Adventure. Mette Olsen

Super god dag på SUP intro, vi fik lært en masse teknik, som gjorde at jeg føler mig mere sikker på vandet på et paddelboard. Klart noget man kan blive bidt af.

Jeg har været på kajak kursus og oplevede et veltilrettelagt kursus med udstyr der var i orden og en dygtig instruktør

Super Oplevelse med udfordrende øvelser og højt humør for både deltagere og Outdoor Adventures - Kan klart anbefales

Jeg har haft den fedeste oplevelse til introkursus i paddleboard med Lars. Han er en super god formidler og sørger for at klæde en godt på, så man føler sig tryg inden man kommer ud i vandet. Jeg kan kun anbefale andre at prøve det!! 🙂

Vi var 4 uerfarne familiemedlemmer, som havde en sjov, fantastisk oplevelse/Outdoor Adventures🌍 - en Super instruktør og vejret var perfekt☀️🌕 Jeg vil helt sikkert gøre det til et fast event💯I’ll be🔙🔜 i kalenderen📆 🔝🆒 Tak for denne oplevelse og på gensyn

Fantastisk aften i kajak på fjorden .. god lille gruppe med super instruktør. God og behagelig kajak at ro i. Og selvfølglig smukt sted at ro..

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

2 timers SUP kursus i Holbæk - fantastisk og sjovt, udfordrende men trygt - bare prøv det! 🤸‍♀️👍😊

Som første gangs bruger af paddelboards har det været en fantastisk dag! Gode instruktioner omkring hvordan man gør, flere forskellige videre udviklende opgaver. Samtidig med at der ikke var noget pres over at man skulle op og stå, men at man tog det i sit eget tempo. Kan helt klart anbefales og kommer gerne igen.

KAJAKKURSUS I ROSKILDE

Dette er inkluderet

Medbring selv

Det praktiske

Mødested:

Vigen Strandpark, Baunehøj 7, 4000 Roskilde 

Eller andet sted efter aftale

Parkering: 

Der kan ikke køres i bil helt hen til kursus stedet. Parkér i stedet ved indgangen til Roskilde Camping og gå de sidste 500 meter. Undgå at ulejlige receptionen på campingpladsen, med gå direkte ind i strandparken og ned til vandet.

Faciliteter:

Vi har omklædningsrum, toilet i nærheden og mulighed for at opbevare genstande aflåst. Medbring ikke unødvendige værdigenstande og vær opmærksom på at al opbevaring er på eget ansvar.

Udstyr: 

Vi har alt nødvendigt udstyr: kvalitets kajak, pagaj og svømmevest. Medbring selv løstsiddende træningstøj, et håndklæde og evt. skiftetøj og en drikkedunk. Medbring gerne eget udstyr, hvis du har en godkendt svømmevest, ro-jakke, våddragt og vådsko.

Forudsætninger: 

Alle som har mod på at tage de første skridt ind i kajakkens verden, kan deltage. Du skal være tryg ved vand og kunne svømme 200 meter. Minimums alder er 14 år i følge med en voksen. 

Kajakkursus i Roskilde – så er du godt i gang

VELKOMMEN UDENFOR til kajakkursus i Roskilde! Vores kursus er designet til begyndere der ønsker at udvikle teknik og lære mere om sikkerhed og udstyr.

Vores erfarne instruktører vil guide dig gennem teori og praksis og sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på vandet. Vi tilbyder et 3 timers kajakkursus som afholdes flere gange i løbet af sommeren så du kan tilpasse det din tidsplan.

På vores kajakkursus vil du lære alt om grundlæggende padleteknikker, kajakkens udstyr, redningsteknikker og vigtige sikkerhedsprocedurer.

Uanset om du ønsker at tage en pause fra hverdagens stress og jag, udforske Roskildes naturskønne omgivelser eller forbedre dine færdigheder som kajakroer, er vores kursus det perfekte valg for dig.

Så tilmeld dig vores kajakkursus i Roskilde i dag og lad vores erfarne instruktører guide dig til en fantastisk oplevelse på vandet!

Kajak leje

Ønsker du at opleve Vigen Strandpark til vands? Så har vi alt udstyr til at du kan komme godt afsted og sikkert hjem igen. Vi anbefaler alle at tage et begynderkursus først, da det giver den bedste første oplevelse i kajakken. Det handler både om sikkerhed på vandet, håndtering af udstyret og ro-teknikken. Læs mere om kajakudlejning, priser, regler og booking ved at klikke på knappen nedenfor.

Giv et gavekort

Vi tilbyder forskellige typer gavekort:  kajak begynderkursus, kajak udlejning samt IPP2 kajakkursus med mulighed for certifikat fra DKF efterfølgende. Så hvis du mangler at give en god gave eller bare vil overraske én du holder af, så giv ham eller hende mulighed for at få en skøn oplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land. Vær med til at give den heldige en hyggelig dag og nogle gode minder.

Har du set vores andre oplevelser?