Kajakkursus i Roskilde

Længde på kajakkursus
Dage til kajakkursus i Roskilde
Pris på kajakkursus

Kajakkursus i Roskilde

Har du lyst til at prøve havkajak, har du mulighed for at komme godt i gang med et kajakkursus i Roskilde der følger IPP1 standarden. Kurset følger Dansk kano og kajak forbunds rammer og giver en basis introduktion til vind og vejr, sikker færdsel på vandet, udstyr og teknik og gør dig i stand til at komme sikkert afsted på fjorden efterfølgende. Vi starter kurset på land med fælles introduktion til udstyr, sikkerhed og vind & vejr. Så hopper vi på vandet for at øve ro-teknikker og balance. Vi padler en tur på fjorden for at oparbejde rutine og lave øvelser med teknik og balance.

 

Vi låner dig alt udstyret: kajak, pagaj og svømmevest. Efter kurset har du alt udstyret til rådighed i yderligere 1 time, så du kan lege lidt eller ro en tur mere. Børn fra 14 år kan deltage med forældre.

Vi bruger kun uddannet kajakinstruktører fra DGI eller DKF til vores kajakkursus i Roskilde

Afholdes fra start april til slut september. Pris kr. 500,- per person.

Se alle vores kurser nedenfor.

Previous slide
Next slide

Privat kajakkursus i Roskilde

Passer dagene for de åbner kurser ikke ind i din kalender? Er kurset udsolgt? Er I en gruppe som ønsker fuld fokus på jer ifm. et kursus? Eller er I en gruppe som ønsker en guidet kajaktur? Så er der mulighed for at booke en privat instruktør i Roskilde, på et tidspunkt der passer jer. Vælger I et privat kajak kursus er det helt det samme som holdkurserne, bortset fra at vi ikke kan garantere, at I kan have udstyret 1 time selv efterfølgende. Prisen er den samme som på åbnet kajak kursus 

Ønsker I at booke en guidet tur med instruktør eller et teknik kursus er det også muligt. 

Tidspunkt kan I selv vælge og vi kommer selvfølgelig med alt udstyr til en sikker og god tur. Der betales for minimum 4 deltagere ved reservation af en privat kajakinstruktør.

Ønsker I at vi afholde kajak kursus et andet sted end ved vores base på Vigen Strandpark, er det også muligt, i så fald bliver der pålagt et mindre transportgebyr.

Pris. Kr. 500,- per person / 3 timer / min 4 personer

Kontakt os for et privat kajak kursus, en privat guidet kajaktur eller hvis du har andre ønsker: kontakt@outdooradventures.dk

Book privat kajak kursus her

Top professionel underviser. Sikkerheden i top. Individuelle hensyn. En dejlig dag på vandet.

Vi var på SUP kursus med instruktøren Malou i Roskilde. Hun var så god til at lære fra sig og gjorde virkelig at det blev en super god oplevelse. Derudover så var det bare så nemt at man lånte alt udstyr på stedet og fik en god intro til vind, vand, boards og regler. Prøv det!

Min søn og jeg havde en sjov, hyggelig og udfordrende eftermiddag på SUP intro-kurset med Outdoor Adventures. Lars, som underviste, havde både tålmodigheden og humoren med hele vejen.

Amazing place for water tours. Helpful and professional

Outdoor Adventures var nemme at kommunikere med og sørgede for, at vi fik en super oplevelse! Vi sov i tippi i en enkelt nat, og det var det hele værd. Vi vil bestemt prøve nogle af deres andre tilbud i fremtiden.

Meget fin oplevelse idag hos Outdoor Adventures. Vi prøvede et 3 timers kajakintrokursus, og instruktøren var dygtig, pædagogisk og tålmodig😊. Fint udstyr, god stemning og de skønneste omgivelser. Stor anbefaling herfra

Vi havde tre fantastisk timer på Roskilde Fjord - vi fik en grundig introduktion og fik lavet en masse øvelser i kajakken. Varmeste anbefalinger!

Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Fjorlandet Outdoor styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.

Fantastisk planlægning, fabelagtig forplejning, storslået selskab, regn, blæst og sol - og en lille smule kultur - kan man ønske sig mere på en kajak tur til Selsø Herregård ! Og så et redningskursus i tilgift. Tak for et par dejlige dage.

Godt planlagt, gode orienteringer. Der var det der skulle være. Hyggelig atmosfære .

Stille vandring i Hertadalen lørdag den 20 juni med Mette, var en formidabel oplevelse. Trods regn og våd til skindet, er smilet stadig stort. Snak, kaffe og chokoladekage var dagens afslutning på Restaurant Hertadalen.

Smukt beliggende på græsplæne lige ned til fjorden. Den bedste udsigt ud over vandet. Hyggelig og afslappet stemning. Søde mennesker. Vi var på kajakkursus - sød og dygtig instruktør. Alt i alt en rigtig dejlig dag!

En supergod instruktør og en god eftermiddag på vandet. Fik meget ud af kurset

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

Jeg har deltaget i kajak-intro ved Claus - han får de varmeste anbefalinger herfra. Vi havde 3 dejlige timer på vandet - og lærte samtidig en masse.

Rigtig god oplevelse i skønne omgivelser. Godt, individuelt tilpasset kajakkursus med tydelige, tålmodige og letforståelige instruktioner.

Var på paddleboard kursus i går på Roskilde Fjord for at finde ud af om Paddleboard er noget for mig. Det var en super oplevelsem med en god og professionel instruktør. Efter to timers koncentreret undervisning, er jeg er klædt på til selv at tage ud på et lejet board fra Outdoor Adventures eller købe mit eget board. Tak for en god oplevelse i det skønneste vejr og den smukkeste natur.

Superfed oplevelse på SUP begynderkursus i Holbæk Havnebad. Både meget lærerigt og hyggeligt.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Vi havde nogle rigtigt gode timer, hvor alle i familien kunne deltage på lige vilkår. Fra at ingen af os stort set havde været i nærheden af et board, blev vi alle 4 i løbet af bare 1 time i stand til at sejle en mindre tur 🙌 Super god intro til både board og forholdsregler på vandet. Kan varmt anbefales.

Vi tog et grundkursus i kajak hos Lars og det kan varmt anbefales! Super dygtig instruktør, der er god til at forklare og vise hvordan man gør.

I took the beginner's kayak course which included a nice tour around the fjord while learning some basic techniques. Had a great time and a lot of fun!

Super fedt arrangement med Lars og Fjordlandet Outdoor. Alle ansatte havde en god dag.

Vi havde firmaarrangement hvor vi med GPS Xplorer kom godt rundt i Roskilde bys gader og lærte lidt om byen historie, samtidigt med at vi havde det sjovt med bonusopgaver og var kreative med sjove billeder. Super arrangement til en god pris.

Jeg fik mit kajakkursus som en fødselsdagsgave, og bortset fra en større personlig udmattelse fungerede alt fint. Udstyret var i orden, instruktøren i top. Jeg kan ikke finde noget at sætte en finger på. Forslag: Kajakkortet burde indgå i prisen, ligesom hos Padi, og så tror jeg, at en fælles kop Outdoor-kaffe kan betyde meget for energiniveauet ud på dagen.

Fed oplevelse, god instruktør, alt foregik meget sikkert. Helt sikkert ikke færdig med paddelboard

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

Superfed oplevelse. God undervisning og fede øvelser. Fik lidt ondt i armene, men det hører vel med 🙂

Fed oplevelse på Paddelboards. God og hyggelig instruktør.

Virkelig en god og gennemtænkt tur for en nybegynder. Vi kom omkring det hele og er nu virkelig bedre til at ro 👍

Jeg har været på kursus 30.05.21 - begynder - kajak hos Outdoor Adventures. Det var en god oplevelse, også for en nysgerrig kajak-begynder som mig. Jeg følte mig tryg ved instruktøren Lars, som var rolig, informativ. God instruktion kort og præcist. Det var lige hvad jeg havde regnet med; en forsmag og en fin introduktion til kajak - og en meget smuk tur - fra Vigen rundt om Eleora. Og efterfølgende “leg” i vandet med forskellige teknikker til kajak. Det skal nævnes, at vejrforholdene var ideelle til kajak - havblik, azurblå himmel sol. Jeg kan anbefale denne aktivitet hos Outdoor Adventures. Mvh Hanna Ramskov

Super god oplevelse, Lars som udlejede os boards var flink og hjælpsom.

God og tryg introduktion til kaja, tak for det

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Super kompetent instruktør. Jeg fik godt udbytte af undervisningen,

Jeg ville gerne ud med Outdoor Adventures kajak til opsamling af affald. Det var nemt at booke tider. Desværre bookede jeg én tid, som blev aflyst grundet vejrforhold, den kom i god tid, og var forudsigelig. I dag kom vi ud pagaj, veste, og sit-on-top kajakken var i virkelig god stand. Vi fik hjælp med at komme op og ned af skrænten. Da vi kom hjem stod de parate til at tage imod os. Søde og rare, hjælpsomme.

Dygtig, rolig og meget tålmodig instruktør. Jeg fik en god oplevelse, selvom jeg måtte stoppe på kurset efter 1 1/2 time, da jeg ikke havde mere energi., det var min egen skyld. Tak for en super oplevelse😉Venlig hilsen Tina

Vi havde en god intro til vores første kajak-kursus. Vi følte os trygge ved Lars’ instruktion og følgeskab på Roskilde Fjord. En skøn eftermiddag i det vådeelement. Kan bestemt anbefale Outdooradventure som arrangør og udfører.

God tilrettelagt tur. Fantastisk guide og de skønneste steder at vandre. Kan klart anbefales.

Jeg har været ude to gange i deres sit-on-top kajak, for at samle affald. Jeg har brugt deres reservations program flere gange, alt fungerer, ved aflysninger grundet vejret får man besked i god tid. De er venlige. Hjælpsomme. Alt udstyr et rent, pænt, i virkelig god stand. Kan anbefale!

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Godt udstyr, dygtig underviser - vi fik super undervisning! Og da kurset var færdigt, kunne vi fortsætte på SUP'en i 2 timer ekstra ... virkelig luksus. God dag - og bestemt ikke sidste gang, vi kommer forbi

Super fin oplevelse med Outdoor Adventures i det fri. Lars formåede at då rystet folk godt sammen med nogle sjove og udfordrende opgaver. Alle havde det sjovt og udbyttet for os som virksomhed var præcis hvad vi håbede på. Mission accomplished. Tak for det Lars Mvh Flemming Parris, CEO First. A/S

Vores gruppe havde en dejlig tur. Fra havnen i Roskilde gennem åbne landskaber med den dejligste udsigt. Med trækfærgen over Kornerup å. Efter frokost på det økologiske landbrug Hesselbjerg, gik turen hjem gennem Boserup Skov langs med fjorden. På denne varierede tur var Eva vores kompetente guide. God fortæller på turen og kunne sætte et tempo, der vist passede de fleste . Bestemt en anbefalelsesværdig tur.

Fantastisk service fra første kontakt. Nemt tilgængelige ift. spørgsmål og booking, hurtig tilbagemelding. Reminder om event, og efterfølgende opfølgning. Meget professionelt. Stort tak til Outdoor Adventures og instruktør, for skøn og underholdende halvanden time på vandet - SUP Yoga kan bestemt anbefales!

Super god og sjov intro til SUP med dygtig og professionel instruktør. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at prøve.

Super godt kursus - kan anbefales

Super tur på fjorden i dag. Kajak og tilbehør fungerede perfekt.

Professional instruktør der var god til at forklare og gøre det til en positiv oplevelse. Vi havde nogle sjove timer og vil helt sikkert komme igen - Tina & Mia

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

KAJAKKURSUS I ROSKILDE

Dette er inkluderet

Medbring selv

Det praktiske

Mødested:

Vigen Strandpark, Baunehøj 7, 4000 Roskilde 

Eller andet sted efter aftale

Parkering: 

Der kan ikke køres i bil helt hen til kursus stedet. Parkér i stedet ved indgangen til Roskilde Camping og gå de sidste 500 meter. Undgå at ulejlige receptionen på campingpladsen, med gå direkte ind i strandparken og ned til vandet.

Faciliteter:

Vi har omklædningsrum, toilet i nærheden og mulighed for at opbevare genstande aflåst. Medbring ikke unødvendige værdigenstande og vær opmærksom på at al opbevaring er på eget ansvar.

Udstyr: 

Vi har alt nødvendigt udstyr: kvalitets kajak, pagaj og svømmevest. Medbring selv løstsiddende træningstøj, et håndklæde og evt. skiftetøj og en drikkedunk. Medbring gerne eget udstyr, hvis du har en godkendt svømmevest, ro-jakke, våddragt og vådsko.

Forudsætninger: 

Alle som har mod på at tage de første skridt ind i kajakkens verden, kan deltage. Du skal være tryg ved vand og kunne svømme 200 meter. Minimums alder er 14 år i følge med en voksen. 

Kajakkursus i Roskilde – så er du godt i gang

VELKOMMEN UDENFOR til kajakkursus i Roskilde! Vores kursus er designet til begyndere der ønsker at udvikle teknik og lære mere om sikkerhed og udstyr.

Vores erfarne instruktører vil guide dig gennem teori og praksis og sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på vandet. Vi tilbyder et 3 timers kajakkursus som afholdes flere gange i løbet af sommeren så du kan tilpasse det din tidsplan.

På vores kajakkursus vil du lære alt om grundlæggende padleteknikker, kajakkens udstyr, redningsteknikker og vigtige sikkerhedsprocedurer.

Uanset om du ønsker at tage en pause fra hverdagens stress og jag, udforske Roskildes naturskønne omgivelser eller forbedre dine færdigheder som kajakroer, er vores kursus det perfekte valg for dig.

Så tilmeld dig vores kajakkursus i Roskilde i dag og lad vores erfarne instruktører guide dig til en fantastisk oplevelse på vandet!

Kajak leje

Ønsker du at opleve Vigen Strandpark til vands? Så har vi alt udstyr til at du kan komme godt afsted og sikkert hjem igen. Vi anbefaler alle at tage et begynderkursus først, da det giver den bedste første oplevelse i kajakken. Det handler både om sikkerhed på vandet, håndtering af udstyret og ro-teknikken. Læs mere om kajakudlejning, priser, regler og booking ved at klikke på knappen nedenfor.

Giv et gavekort

Vi tilbyder forskellige typer gavekort:  kajak begynderkursus, kajak udlejning samt IPP2 kajakkursus med mulighed for certifikat fra DKF efterfølgende. Så hvis du mangler at give en god gave eller bare vil overraske én du holder af, så giv ham eller hende mulighed for at få en skøn oplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land. Vær med til at give den heldige en hyggelig dag og nogle gode minder.

Har du set vores andre oplevelser?