Kajakkursus i Roskilde

Længde på kajakkursus
Dage til kajakkursus i Roskilde
Pris på kajakkursus

Kajakkursus i Roskilde

Har du lyst til at prøve havkajak, har du mulighed for at komme godt i gang med et kajakkursus i Roskilde der følger IPP1 standarden. Kurset følger Dansk kano og kajak forbunds rammer og giver en basis introduktion til vind og vejr, sikker færdsel på vandet, udstyr og teknik og gør dig i stand til at komme sikkert afsted på fjorden efterfølgende. Vi starter kurset på land med fælles introduktion til udstyr, sikkerhed og vind & vejr. Så hopper vi på vandet for at øve ro-teknikker og balance. Vi padler en tur på fjorden for at oparbejde rutine og lave øvelser med teknik og balance.

 

Vi låner dig alt udstyret: kajak, pagaj og svømmevest. Efter kurset har du alt udstyret til rådighed i yderligere 1 time, så du kan lege lidt eller ro en tur mere. Børn fra 14 år kan deltage med forældre.

Vi bruger kun uddannet kajakinstruktører fra DGI eller DKF til vores kajakkursus i Roskilde

Afholdes fra start april til slut september. Pris kr. 500,- per person.

Se alle vores kurser nedenfor.

Previous slide
Next slide

Privat kajakkursus i Roskilde

Passer dagene for de åbner kurser ikke ind i din kalender? Er kurset udsolgt? Er I en gruppe som ønsker fuld fokus på jer ifm. et kursus? Eller er I en gruppe som ønsker en guidet kajaktur? Så er der mulighed for at booke en privat instruktør i Roskilde, på et tidspunkt der passer jer. Vælger I et privat kajak kursus er det helt det samme som holdkurserne, bortset fra at vi ikke kan garantere, at I kan have udstyret 1 time selv efterfølgende. Prisen er den samme som på åbnet kajak kursus 

Ønsker I at booke en guidet tur med instruktør eller et teknik kursus er det også muligt. 

Tidspunkt kan I selv vælge og vi kommer selvfølgelig med alt udstyr til en sikker og god tur. Der betales for minimum 4 deltagere ved reservation af en privat kajakinstruktør.

Ønsker I at vi afholde kajak kursus et andet sted end ved vores base på Vigen Strandpark, er det også muligt, i så fald bliver der pålagt et mindre transportgebyr.

Pris. Kr. 500,- per person / 3 timer / min 4 personer

Kontakt os for et privat kajak kursus, en privat guidet kajaktur eller hvis du har andre ønsker: kontakt@outdooradventures.dk

Book privat kajak kursus her

Rigtig god dag på fjorden. God intro og vejledning, har tændt lysten til at komme ud på sit SUB for få mange gode timer på vandet.

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

God og tryg introduktion til kaja, tak for det

Amazing place for water tours. Helpful and professional

Tak til Lars for super kyndig vejledning, tålmodighed og hjælp. Det var en helt igennem fornøjelse.

Rigtig sjov og lærerig oplevelse med SUP introkursus, med god introduktion til sikkerhed og teknik. Bagefter der var masser af tid til at øve sig, i de dejligt trygge og smukke omgivelser ved Roskilde fjord. Kan varmt anbefales

Vi ringede til Lars for nogle dage siden og han rådede os til at vente lidt pga. vejr og vind. Idag så vejret bedre ud og vi ringede til Lars kl 8:30 for at booke 3 kajakker. En time senere stod de klar til os, og vi havde en god tur på vandet. Super god service og vejledning. Helt sikkert et sted vi vil komme tilbage til igen og igen.

Super Oplevelse med udfordrende øvelser og højt humør for både deltagere og Outdoor Adventures - Kan klart anbefales

Fantastiske udendørs oplevelser sammen med familien eller kollegerne!

Vi havde en god intro til vores første kajak-kursus. Vi følte os trygge ved Lars’ instruktion og følgeskab på Roskilde Fjord. En skøn eftermiddag i det vådeelement. Kan bestemt anbefale Outdooradventure som arrangør og udfører.

Jeg deltog i Intro til SUP-board. Godt kursus med gode instruktioner og råd. God og rolig instruktør, der havde styr på alle sine kursister. Gør jeg gerne en anden gang igen.

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Tak for en hel perfekt kajakoplevelse. Vi var 5 der skulle ud at sejle kajak på egen hånd og 3 havde aldrig prøvet det før. Vi fik en fin gennemgang af udstyr og teknik, så vi alle følte os trygge, inden vi skulle på vandet. Omgivelserne er helt perfekte, og der er mulighed for at sidde og nyde sin medbragte frokost bagefter. Absolut ikke sidste gang.

Fantastisk service fra første kontakt. Nemt tilgængelige ift. spørgsmål og booking, hurtig tilbagemelding. Reminder om event, og efterfølgende opfølgning. Meget professionelt. Stort tak til Outdoor Adventures og instruktør, for skøn og underholdende halvanden time på vandet - SUP Yoga kan bestemt anbefales!

Fantastisk planlægning, fabelagtig forplejning, storslået selskab, regn, blæst og sol - og en lille smule kultur - kan man ønske sig mere på en kajak tur til Selsø Herregård ! Og så et redningskursus i tilgift. Tak for et par dejlige dage.

Fantastisk aften i kajak på fjorden .. god lille gruppe med super instruktør. God og behagelig kajak at ro i. Og selvfølglig smukt sted at ro..

Super god Intro til SUP. Lars var rigtig god til at lære fra sig og der var plads til alle. OSB husk badetøj og håndklæde 🏄🏼‍♀️🏄🏼‍♂️

Top professionel underviser. Sikkerheden i top. Individuelle hensyn. En dejlig dag på vandet.

Skøn oplevelse at prøve yoga på et SUP board. God instruktør og der er styr på det praktiske.

Very good GPS event - walk locally. Good to have a purpose and a goal to get around.

Alletiders kursus! God intro til alt det vigtige sikkerhed og god instruktion af teknikkerne. Og så var det mega sjovt 😀

Smukt beliggende på græsplæne lige ned til fjorden. Den bedste udsigt ud over vandet. Hyggelig og afslappet stemning. Søde mennesker. Vi var på kajakkursus - sød og dygtig instruktør. Alt i alt en rigtig dejlig dag!

Suveræn oplevelse. Jeg havde et ledernetværk med ude at afprøve SUP - og Lars var særdeles god til at instruere omkring både sikkerhed og teknik. Ligeledes var han hele tiden opmærksom på den enkelte deltager og dennes formåen, så alle gik op af vandet med oplevelsen af at have haft det sjovt og lært nyt. Meget professionel og nærværende håndtering af gruppen 🙂

Lars very friendly. My wife and I had a great day on the fjord in Lars' 2'er kayak

Fantastisk tur i Skjoldungernes land 👟👣 Godt tempo samtidig med, der var tid til at nyde naturen og få lidt historie undervejs 😊 Kan kun anbefales

En god oplevelse for hele familien

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

Overraskende fed tur! Du bliver trygt sat ind i funktioner og udstyret. Vi blev guidet og fik den dejligste tur på vandet. Skal klart prøve det igen og kan stærkt anbefale, at kaste sig ud i det.

Vi havde nogle rigtigt gode timer, hvor alle i familien kunne deltage på lige vilkår. Fra at ingen af os stort set havde været i nærheden af et board, blev vi alle 4 i løbet af bare 1 time i stand til at sejle en mindre tur 🙌 Super god intro til både board og forholdsregler på vandet. Kan varmt anbefales.

Vores gruppe havde en dejlig tur. Fra havnen i Roskilde gennem åbne landskaber med den dejligste udsigt. Med trækfærgen over Kornerup å. Efter frokost på det økologiske landbrug Hesselbjerg, gik turen hjem gennem Boserup Skov langs med fjorden. På denne varierede tur var Eva vores kompetente guide. God fortæller på turen og kunne sætte et tempo, der vist passede de fleste . Bestemt en anbefalelsesværdig tur.

Vi tog et grundkursus i kajak hos Lars og det kan varmt anbefales! Super dygtig instruktør, der er god til at forklare og vise hvordan man gør.

Virkelig en god og gennemtænkt tur for en nybegynder. Vi kom omkring det hele og er nu virkelig bedre til at ro 👍

Min søn og jeg havde en sjov, hyggelig og udfordrende eftermiddag på SUP intro-kurset med Outdoor Adventures. Lars, som underviste, havde både tålmodigheden og humoren med hele vejen.

Vi havde en super god og sjov oplevelse med GPS X-plorer.

Jeg har deltaget i kajak-intro ved Claus - han får de varmeste anbefalinger herfra. Vi havde 3 dejlige timer på vandet - og lærte samtidig en masse.

Nogle dejlige timer på Roskilde Fjord med rigtig god introduktion til at sejle havkajak - efter kurset føler jeg mig godt klædt på til en tur på egen hånd

I took the beginner's kayak course which included a nice tour around the fjord while learning some basic techniques. Had a great time and a lot of fun!

super godt kursus. Lars underviser i alle tricks og teknikker, så man er klar til at stå selv efterfølgende. Kan varmt anbefales.

Super oplevelse. Kyndig og professionel. Vi havde den bedste oplevelse og lærte hurtigt at komme op på vores paddleboards og havde nogle skønne timer. Kan i den grad anbefales.

Vi var 3 piger, der havde et ønske om at prøve paddleboard og vi fik den bedste undervisning. Man tror man har helt styr på det, men det er nu rart at få fif til at dreje hurtigt og komme op på boardet, hvis man falder I på dybt vand - det var ikke helt let. Vi kan varmt anbefale at tage et kursus her, Lars er utrolig dygtig og bruger den til der er behov for til, at få alle med.

Super dejlig oplevelse, gode til at møde vores behov som en familie uden erfaringer. Yderst fleksible da vejret udsatte den første bookning.

God tilrettelagt tur. Fantastisk guide og de skønneste steder at vandre. Kan klart anbefales.

Vores gruppe havde en dejlig tur. Fra havnen i Roskilde gennem åbne landskaber med den dejligste udsigt. Med trækfærgen over Kornerup å. Efter frokost på det økologiske landbrug Hesselbjerg, gik turen hjem gennem Boserup Skov langs med fjorden. På denne varierede tur var Eva vores kompetente guide. God fortæller på turen og kunne sætte et tempo, der vist passede de fleste . Bestemt en anbefalelsesværdig tur.

Dejlig gåtur fra Vikingeskibsmuseet til Hertadalen i Lejre. Vejret var gråt med lidt dryp.. men solen skinnede inden i. Skønne omgivelser. Fint tempo. Lækker anretning på Hertadalen. Ikke mindst i gode hænder hos Lars fra Outdoor Adventures. Dejlig måde at bruge sin lørdag på.

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Vi tog et introduktionskursus til paddleboard og det var en helt igennem fantastisk oplevelse! For nogle, der ikke har prøvet det før, bliver man sat godt ind i tingene, og instruktøren var god til at guide. Samtidig kan man nyde udsigten over hele Roskilde fjord 😊

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

Super tur på fjorden i dag. Kajak og tilbehør fungerede perfekt.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

KAJAKKURSUS I ROSKILDE

Dette er inkluderet

Medbring selv

Det praktiske

Mødested:

Vigen Strandpark, Baunehøj 7, 4000 Roskilde 

Eller andet sted efter aftale

Parkering: 

Der kan ikke køres i bil helt hen til kursus stedet. Parkér i stedet ved indgangen til Roskilde Camping og gå de sidste 500 meter. Undgå at ulejlige receptionen på campingpladsen, med gå direkte ind i strandparken og ned til vandet.

Faciliteter:

Vi har omklædningsrum, toilet i nærheden og mulighed for at opbevare genstande aflåst. Medbring ikke unødvendige værdigenstande og vær opmærksom på at al opbevaring er på eget ansvar.

Udstyr: 

Vi har alt nødvendigt udstyr: kvalitets kajak, pagaj og svømmevest. Medbring selv løstsiddende træningstøj, et håndklæde og evt. skiftetøj og en drikkedunk. Medbring gerne eget udstyr, hvis du har en godkendt svømmevest, ro-jakke, våddragt og vådsko.

Forudsætninger: 

Alle som har mod på at tage de første skridt ind i kajakkens verden, kan deltage. Du skal være tryg ved vand og kunne svømme 200 meter. Minimums alder er 14 år i følge med en voksen. 

Kajakkursus i Roskilde – så er du godt i gang

VELKOMMEN UDENFOR til kajakkursus i Roskilde! Vores kursus er designet til begyndere der ønsker at udvikle teknik og lære mere om sikkerhed og udstyr.

Vores erfarne instruktører vil guide dig gennem teori og praksis og sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på vandet. Vi tilbyder et 3 timers kajakkursus som afholdes flere gange i løbet af sommeren så du kan tilpasse det din tidsplan.

På vores kajakkursus vil du lære alt om grundlæggende padleteknikker, kajakkens udstyr, redningsteknikker og vigtige sikkerhedsprocedurer.

Uanset om du ønsker at tage en pause fra hverdagens stress og jag, udforske Roskildes naturskønne omgivelser eller forbedre dine færdigheder som kajakroer, er vores kursus det perfekte valg for dig.

Så tilmeld dig vores kajakkursus i Roskilde i dag og lad vores erfarne instruktører guide dig til en fantastisk oplevelse på vandet!

Kajak leje

Ønsker du at opleve Vigen Strandpark til vands? Så har vi alt udstyr til at du kan komme godt afsted og sikkert hjem igen. Vi anbefaler alle at tage et begynderkursus først, da det giver den bedste første oplevelse i kajakken. Det handler både om sikkerhed på vandet, håndtering af udstyret og ro-teknikken. Læs mere om kajakudlejning, priser, regler og booking ved at klikke på knappen nedenfor.

Giv et gavekort

Vi tilbyder forskellige typer gavekort:  kajak begynderkursus, kajak udlejning samt IPP2 kajakkursus med mulighed for certifikat fra DKF efterfølgende. Så hvis du mangler at give en god gave eller bare vil overraske én du holder af, så giv ham eller hende mulighed for at få en skøn oplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land. Vær med til at give den heldige en hyggelig dag og nogle gode minder.

Har du set vores andre oplevelser?