Teambuilding aktiviteter i roskilde

9 forslag til teambuilding aktiviteter i Roskilde

Sjove, hyggelige og udfordrende oplevelser med kollegaerne i det fri skabe relationer, bringer smilet frem og øger samarbejdet og den gode intention på arbejdspladsen. Vi kalder det #fællesøjeblikke – og dem får I med hjem. Her er et bud på teambuilding aktiviteter i Roskilde med 9 forslag til hyggelige og sjove #fællesøjeblikke:

  • Outdoor challenge: Vores mest populære aktivitet med udfordrende teambuilding opgaver. I grupper af 4-6 personer får I opgaver og udfordringer som kun kan løses i fællesskab og som skaber relationer og smil på læben. Aktiviteten tilpasses så vi sikrer at alle kan deltage.
  • GPS Xplorer: udforsk Roskildes seværdigheder, gemte steder og historie med et GPS styret spil. Spillet kan tilpasses jeres ønsker om start, slut og længde. Det er digital teambuilding når det er bedst.
  • Guidet tur i kajak: Oplev roen, bølgernes skvulpen mod kajakken, duftene og den skønne natur fra en havkajak. Og nej, du falder ikke i vandet. Vi har uddannede instruktører der har styr på sikkerheden, og stabile kajakker. Det er ren nydelse på vandet.
  • Guidet naturvandring med smagen af Fjordlandet: Uddannede og lokale guider tager jer med på vandretur i den skønne nationalpark Skjoldungernes Land. Vi besøger lokale steder og hører historierne og smager på lokale råvarer.
  • Smag på Fjordlandet vandretur: turen går gennem nationalpark Skjoldungernes Land med en lokal uddannet guide og ender til bords hos en af de lokale spisesteder placeret i området. Det er lokale oplevelser og frokost med lokale råvarer i den helt rigtige blanding. 
  •  Guidet byvandring i Roskilde: Lokale og uddannede guider viser, og fortæller om, byen, stederne, historien. Fra vikingerne til kongerne, handelsbyen og nutiden. Vi kalder det #alletidersroskilde.
  • Paddleboarding: enten som et intro-kursus, en guidet tur eller simpelthen bare sjov og spas på og i vandet, måske SUP polo eller vores MEGA SUP med plads til 7 andre kolleger. Det er skønne oplevelser i Roskilde fjord med uddannet instruktør og alt nødvendigt udstyr: våddragt, svømmevest etc.
  • Mad over bål og spisning på første parket ned til Roskilde fjord med byens bedst udsigt. I laver mad-over bål sammen med vores outdoor-chef og nyder maden ved vores camp på Vigen strandpark, helt ned til vandet. Eller vores gode samarbejdspartner Pierre’s catering står for et skønt måltid af lokale og økologiske råvarer tilpasset jeres gruppe.
  • Mikro-eventyr med kajaktur og overnatning i telt i fjordlandet: Det er luksus oplevelsen med kollegaerne hvor en uddannet kajakinstruktør og friluftsentusiast fører an udi fjordlandet på en skøn kajak til de opsatte 5 personers luksus telte med alt nødvedigt udstyr. I laver mål over bål og hygger omkring bålet og slutter dagen i teltene på skummadrasser. Næste dag går turen retur til startsted i kajakkerne. Mærk roen i naturen og nyd hinandens selskab. 
 
Til større grupper fungerer det rigtig godt at kombinere flere aktiviteter så der er udfordringer til alle, og så slutte dagen sammen med spisning og udveksling af dagens oplevelser. Er der ikke noget der falder i jeres smag så kontakt gerne Lars på lars@outdooradventures.dk for at høre en håndfuld flere forslag til spændende Outdoor teambuilding aktiviteter i Roskilde og nationalpark Skjoldungernes Land.
 
Vi glæder os til at byde VELKOMMEN UDENFOR i den skønne nationalpark Skjoldungernes Land