Lej en Thule Easybase bagageboks

Når du lejer en Thule easybase bagageboks medfølger basen til at sætte på krogen, en fastnøgle til at spænde basen på anhængertrækket, et 7 benet stik til strøm, selve bagageboksen og 1 nøgle til at åbne/låsen bagageboksen med. OBS: Du skal selv have en ekstra nummerplade at sætte på. 

Alle over 18 år kan leje en Thule easybase bagageboks.

Thule easybase bagageboksen kan lejes så længe, eller kort tid, som du ønsker. Der betales minimum for 1 dag.

Bagageboksen er i plast og vandtæt.

1 dag / Kr. 150,-

Weekend (fre-søn)/ Kr. 350,-

 1 uge / Kr. 600,-

2 uger / kr. 950,-

Længere tid / efter aftale

Transport / kr, 2,5 pr. km, min kr. 350,-

Hjælp til påsætning – aftagning / kr. 550,-

Der betales leje for hele lejeperioden inden udstyret tages i brug.

Der skal lægges et depositum på kr. 1500,- ifm. leje, uanset lejens længde. Depositum tilbagebetales ved returnering af bagageboksen i intakt stand. I så fald der er skader på boksen returneres depositum først når skadernes omfang er værdisat.

Der skal fremvises billedlegitimation ved start på lejeperiode.

Lejer er forpligtet til at erstatte evt. skadet eller bortkommet udstyr.

Det er lejers ansvar at udstyret benyttes korrekt. 

Lejer er selv ansvarlig for tyveriforsikring.

Udstyret skal leveres tilbage i rengjort stand.

Lej en Thule Easybase bagageboks

Lej en Thule Easybase bagageboks hvis du er på udkig efter en praktisk og rummelig måde at transportere dine ejendele på, når du er på farten. Denne smarte boks monteres nemt på bagsmækken af din bil, og den giver dig masser af ekstra plads til at opbevare alt fra kufferter og tasker til sportsudstyr og campinggrej.

Thule Easybase bagageboksen er designet med både funktionalitet og sikkerhed i tankerne. Den er udstyret med en smart låsemekanisme, der sikrer, at dine ting er beskyttet mod tyveri og skader under transporten. Boksen er også vandtæt og kan modstå stød og slag, så du kan være sikker på, at dine ting er beskyttet mod vejret og andre farer på vejen.

Lej en Thule Easybase bagageboks – en økonomisk løsning

Leje af en Thule Easybase bagageboks er en smart og økonomisk løsning, når du har brug for ekstra plads til at transportere dine ejendele på. Du behøver ikke at bekymre dig om at købe en boks, der skal opbevares, når du ikke bruger den, eller om at installere den på din bil. Med leje af en Thule Easybase bagageboks får du den plads, du har brug for, når du har brug for det. 

Udfyld formularen for at booke

Lej en Thule Easybase bagageboks – til camping eller ferien

Hvis du skal på ferie, på campingtur eller bare har brug for ekstra plads til at transportere dine ting, bør du overveje at leje en Thule Easybase bagageboks. Det er en smart, sikker og økonomisk måde at transportere dine ejendele på, når du er på farten.

Thule Easybase bagageboksen er en fantastisk måde at få ekstra plads til din bagage på, når du er på ferie eller campingtur. Der er mange grunde til, hvorfor Thule Easybase bagageboksen er en god løsning til dig der har brug for ekstra opbevaringsplads på sin bil.

For det første er Thule Easybase bagageboksen utroligt nem at montere. Den monteres direkte på anhængertrækket af din bil og er sikret med et smart monteringssystem, som gør det nemt og hurtigt at installere boksen. Du behøver ikke at have nogen særlige færdigheder eller værktøjer for at montere Thule Easybase bagageboksen. Det betyder, at du kan bruge mere tid på at nyde din ferie eller campingtur og mindre tid på at bekymre dig om at installere din bagageboks.

For det andet er Thule Easybase bagageboksen meget rummelig. Boksen kan rumme op til 420 liter bagage, hvilket betyder, at du kan pakke alt, hvad du har brug for, uden at skulle bekymre dig om pladsen. Du kan opbevare alt fra store kufferter og tasker til campinggrej og sportsudstyr i boksen, og stadig have masser af plads tilovers.

For det tredje er Thule Easybase bagageboksen meget sikker og holdbar. Boksen er udstyret med en låsemekanisme, der beskytter din bagage mod tyveri og skader, og den er også vandtæt og modstandsdygtig over for stød og slag. Det betyder, at du kan være sikker på, at din bagage er beskyttet mod alle vejrets luner og eventuelle bump på vejen.

Endelig er Thule Easybase bagageboksen en god investering, fordi den er økonomisk og fleksibel. Du behøver ikke at investere i en bagageboks, som du måske kun bruger en eller to gange om året. Lej en Thule Easybase bagageboks og få den ekstra plads, du har brug for, når du har brug for det. Du kan leje boksen til priser, der er langt mere overkommelige end at købe en ny, og du kan returnere den, når du ikke længere har brug for den.

I alt er Thule Easybase bagageboksen en fantastisk måde at få ekstra opbevaringsplads på til din ferie eller campingtur. Med dens nemme installation, rummelighed, sikkerhed og økonomiske fleksibilitet er det let at se, hvorfor så mange mennesker vælger at leje en Thule Easybase bagageboks, når de er på farten.

God vejledning Godt udstyr Fantastiske rammer - at se Roskilde fra fjorden bare smukt!

Outdoor Adventures var nemme at kommunikere med og sørgede for, at vi fik en super oplevelse! Vi sov i tippi i en enkelt nat, og det var det hele værd. Vi vil bestemt prøve nogle af deres andre tilbud i fremtiden.

Super dejlig oplevelse, gode til at møde vores behov som en familie uden erfaringer. Yderst fleksible da vejret udsatte den første bookning.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Vi havde firmaarrangement hvor vi med GPS Xplorer kom godt rundt i Roskilde bys gader og lærte lidt om byen historie, samtidigt med at vi havde det sjovt med bonusopgaver og var kreative med sjove billeder. Super arrangement til en god pris.

Stille vandring i Hertadalen lørdag den 20 juni med Mette, var en formidabel oplevelse. Trods regn og våd til skindet, er smilet stadig stort. Snak, kaffe og chokoladekage var dagens afslutning på Restaurant Hertadalen.

Vi havde nogle rigtigt gode timer, hvor alle i familien kunne deltage på lige vilkår. Fra at ingen af os stort set havde været i nærheden af et board, blev vi alle 4 i løbet af bare 1 time i stand til at sejle en mindre tur 🙌 Super god intro til både board og forholdsregler på vandet. Kan varmt anbefales.

Mine to drenge og jeg har netop haft et SUP kursus i Roskilde havn. Det var super hyggeligt, informativt og i en god atmosfære. Kan helt sikkert anbefales ligegyldigt niveau.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Tak for en skøn dag på vandet 🌊 Lars var en fremragende paddleboard-instruktør, der formåede på flot stil at holde styr på en flok legesyge veninder med varierende SUP-kundskaber 😅

God oplevelse med fin sikkerhed og instruktion. Pengene værd.

Smukt beliggende på græsplæne lige ned til fjorden. Den bedste udsigt ud over vandet. Hyggelig og afslappet stemning. Søde mennesker. Vi var på kajakkursus - sød og dygtig instruktør. Alt i alt en rigtig dejlig dag!

Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Fjorlandet Outdoor styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.

super godt kursus. Lars underviser i alle tricks og teknikker, så man er klar til at stå selv efterfølgende. Kan varmt anbefales.

En god oplevelse for hele familien

Super god og sjov intro til SUP med dygtig og professionel instruktør. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at prøve.

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

Super kompetent instruktør. Jeg fik godt udbytte af undervisningen,

Jeg ville gerne ud med Outdoor Adventures kajak til opsamling af affald. Det var nemt at booke tider. Desværre bookede jeg én tid, som blev aflyst grundet vejrforhold, den kom i god tid, og var forudsigelig. I dag kom vi ud pagaj, veste, og sit-on-top kajakken var i virkelig god stand. Vi fik hjælp med at komme op og ned af skrænten. Da vi kom hjem stod de parate til at tage imod os. Søde og rare, hjælpsomme.

Skønt, lærerigt, hyggeligt, og sjovt SUP kursus, kan absolut anbefales

Jeg har deltaget i kajak-intro ved Claus - han får de varmeste anbefalinger herfra. Vi havde 3 dejlige timer på vandet - og lærte samtidig en masse.

Vi havde en firmaakivitet hos Outdoor Adventures. De var fleksible, gode til at følge op, aktiviteterne var gode og veludførte, og instruktørerne var dygtige, professionelle og behagelige at arbejde med. Absolut et godt valg.

Fantastisk sted. Vi var der med vores børnebørn på 6 og 9 år. De, og vi, elskede det. Næste år vil de gerne afsted 2 eller 3 nætter. Skønt at bo i telt, og maden var så god.. Alt i alt en stjerne god oplevelse. Tak for det😃👏👏

Vi var på SUP kursus med instruktøren Malou i Roskilde. Hun var så god til at lære fra sig og gjorde virkelig at det blev en super god oplevelse. Derudover så var det bare så nemt at man lånte alt udstyr på stedet og fik en god intro til vind, vand, boards og regler. Prøv det!

Var på paddleboard kursus i går på Roskilde Fjord for at finde ud af om Paddleboard er noget for mig. Det var en super oplevelsem med en god og professionel instruktør. Efter to timers koncentreret undervisning, er jeg er klædt på til selv at tage ud på et lejet board fra Outdoor Adventures eller købe mit eget board. Tak for en god oplevelse i det skønneste vejr og den smukkeste natur.

Fantastisk planlægning, fabelagtig forplejning, storslået selskab, regn, blæst og sol - og en lille smule kultur - kan man ønske sig mere på en kajak tur til Selsø Herregård ! Og så et redningskursus i tilgift. Tak for et par dejlige dage.

Stor fleksibilitet ved både udlevering og aflevering. Kajakker af god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside.

Vi kan kun give den aller bedste anbefaling til SUP til en polterabend! Det var så sjovt, og noget alle kan være med til. Lars og Laurits var gode til at forklare, vise og meget hjælpsomme, vi følte at timerne fløj afsted. Fede omgivelser, søde og rar instruktører, har ikke en finger at sætte på oplevelsen!

Udfordrende, sjovt og fantastisk! Yoga instruktøren var utrolig dygtig og formåede på fineste vis at gøre det til en skøn oplevelse. Det var interessant at prøve denne form for motion og dejligt at der er plads til Max 10 deltagere på ét hold. Alt i alt meget anbefalesværdigt.

Godt planlagt, gode orienteringer. Der var det der skulle være. Hyggelig atmosfære .

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Jeg gik med på en vandretur Roskilde-Frederikssund. Vi gik ved kysten så meget som muligt, og det var skønt ikke selv at skulle finde vej eller have madpakke med. Jeg kunne godt have brugt lidt mere info om det vi passerede, både kultur og natur. Alt i alt en dejlig tur, både pga guiden Lars, de andre deltagere og ikke mindst dejligt forårsvejr. Mange tak for turen.

Nogle dejlige timer på Roskilde Fjord med rigtig god introduktion til at sejle havkajak - efter kurset føler jeg mig godt klædt på til en tur på egen hånd

Super godt

Godt udstyr, dygtig underviser - vi fik super undervisning! Og da kurset var færdigt, kunne vi fortsætte på SUP'en i 2 timer ekstra ... virkelig luksus. God dag - og bestemt ikke sidste gang, vi kommer forbi

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

Super godt kursus med god introduktion til teknik.

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Vi kom til kurset uden nogen erfaring og gik derfra med al basal viden. Det var i trygge rammer. Lars er en super underviser. Vores datter på 12 var med og var glad for Lars’ måde at hjælpe hende. Kan helt klart anbefales..

Vores gruppe havde en dejlig tur. Fra havnen i Roskilde gennem åbne landskaber med den dejligste udsigt. Med trækfærgen over Kornerup å. Efter frokost på det økologiske landbrug Hesselbjerg, gik turen hjem gennem Boserup Skov langs med fjorden. På denne varierede tur var Eva vores kompetente guide. God fortæller på turen og kunne sætte et tempo, der vist passede de fleste . Bestemt en anbefalelsesværdig tur.

Vi havde en god intro til vores første kajak-kursus. Vi følte os trygge ved Lars’ instruktion og følgeskab på Roskilde Fjord. En skøn eftermiddag i det vådeelement. Kan bestemt anbefale Outdooradventure som arrangør og udfører.

Fantastisk tur i Skjoldungernes land 👟👣 Godt tempo samtidig med, der var tid til at nyde naturen og få lidt historie undervejs 😊 Kan kun anbefales

Amazing place for water tours. Helpful and professional

Godt udstyr, dygtig underviser - vi fik super undervisning! Og da kurset var færdigt, kunne vi fortsætte på SUP'en i 2 timer ekstra ... virkelig luksus. God dag - og bestemt ikke sidste gang, vi kommer forbi

Var med på en hyggelig ro-med/solnedgangstur - skøn naturoplevelse, god instruktion og info om området undervejs - vi kommer gerne igen :o)

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

Super fin oplevelse med Outdoor Adventures i det fri. Lars formåede at då rystet folk godt sammen med nogle sjove og udfordrende opgaver. Alle havde det sjovt og udbyttet for os som virksomhed var præcis hvad vi håbede på. Mission accomplished. Tak for det Lars Mvh Flemming Parris, CEO First. A/S

Lars var en rigtig god instruktør på det 2 timers paddleboard intro, som vi havde. Han fortæller og forklarer på en god måde og bevarer overblikket. Det var nogle gode timer, som bestemt var lærerigt og kan anbefales

Var på paddleboard kursus i går på Roskilde Fjord for at finde ud af om Paddleboard er noget for mig. Det var en super oplevelsem med en god og professionel instruktør. Efter to timers koncentreret undervisning, er jeg er klædt på til selv at tage ud på et lejet board fra Outdoor Adventures eller købe mit eget board. Tak for en god oplevelse i det skønneste vejr og den smukkeste natur.

Har du set vores andre oplevelser?