Lej en Thule Easybase bagageboks

Når du lejer en Thule easybase bagageboks medfølger basen til at sætte på krogen, en fastnøgle til at spænde basen på anhængertrækket, et 7 benet stik til strøm, selve bagageboksen og 1 nøgle til at åbne/låsen bagageboksen med.

Boksens mål er:

  • Bredde 120 cm.
  • Dybde 60 cm.
  • Højde 78 cm.

 

OBS: Du skal selv have en ekstra nummerplade at sætte på. 

Alle over 18 år kan leje en Thule easybase bagageboks.

Thule easybase bagageboksen kan lejes så længe, eller kort tid, som du ønsker. Der betales minimum for 1 dag.

Bagageboksen er i plast og vandtæt.

1 dag / Kr. 200,-

Weekend (fre-søn)/ Kr. 350,-

 1 uge / Kr. 1000,-

2 uger / kr. 1500,-

Længere tid / efter aftale

Transport / kr, 2,5 pr. km, min kr. 350,-

Hjælp til påsætning – aftagning / kr. 450,-

Der betales leje for hele lejeperioden inden udstyret tages i brug.

Der skal lægges et depositum på kr. 1500,- ifm. leje, uanset lejens længde. Depositum tilbagebetales ved returnering af bagageboksen i intakt stand. I så fald der er skader på boksen returneres depositum først når skadernes omfang er værdisat.

Der skal fremvises billedlegitimation ved start på lejeperiode.

Lejer er forpligtet til at erstatte evt. skadet eller bortkommet udstyr.

Det er lejers ansvar at udstyret benyttes korrekt. 

Lejer er selv ansvarlig for tyveriforsikring.

Udstyret skal leveres tilbage i rengjort stand.

Lej en Thule Easybase bagageboks

Lej en Thule Easybase bagageboks hvis du er på udkig efter en praktisk og rummelig måde at transportere dine ejendele på, når du er på farten. Denne smarte boks monteres nemt på bagsmækken af din bil, og den giver dig masser af ekstra plads til at opbevare alt fra kufferter og tasker til sportsudstyr og campinggrej. Der er plads til maks. 45 kg i et rum tilsvarende 420 liters størrelse. 

Thule Easybase bagageboksen er designet med både funktionalitet og sikkerhed i tankerne. Den er udstyret med en smart låsemekanisme, der sikrer, at dine ting er beskyttet mod tyveri og skader under transporten. Boksen er også vandtæt og kan modstå stød og slag, så du kan være sikker på, at dine ting er beskyttet mod vejret og andre farer på vejen.

Lej en Thule Easybase bagageboks – en økonomisk løsning

Leje af en Thule Easybase bagageboks er en smart og økonomisk løsning, når du har brug for ekstra plads til at transportere dine ejendele på. Du behøver ikke at bekymre dig om at købe en boks, der skal opbevares, når du ikke bruger den, eller om at installere den på din bil. Med leje af en Thule Easybase bagageboks får du den plads, du har brug for, når du har brug for det. 

Udfyld formularen for at booke

Lej en Thule Easybase bagageboks – til camping eller ferien

Hvis du skal på ferie, på campingtur eller bare har brug for ekstra plads til at transportere dine ting, bør du overveje at leje en Thule Easybase bagageboks. Det er en smart, sikker og økonomisk måde at transportere dine ejendele på, når du er på farten.

Thule Easybase bagageboksen er en fantastisk måde at få ekstra plads til din bagage på, når du er på ferie eller campingtur. Der er mange grunde til, hvorfor Thule Easybase bagageboksen er en god løsning til dig der har brug for ekstra opbevaringsplads på sin bil.

For det første er Thule Easybase bagageboksen utroligt nem at montere. Den monteres direkte på anhængertrækket af din bil og er sikret med et smart monteringssystem, som gør det nemt og hurtigt at installere boksen. Du behøver ikke at have nogen særlige færdigheder eller værktøjer for at montere Thule Easybase bagageboksen. Det betyder, at du kan bruge mere tid på at nyde din ferie eller campingtur og mindre tid på at bekymre dig om at installere din bagageboks.

For det andet er Thule Easybase bagageboksen meget rummelig. Boksen kan rumme op til 420 liter bagage og maksimum 45 kg, hvilket betyder, at du kan pakke alt, hvad du har brug for, uden at skulle bekymre dig om pladsen. Du kan opbevare alt fra store kufferter og tasker til campinggrej og sportsudstyr i boksen, og stadig have masser af plads tilovers.

For det tredje er Thule Easybase bagageboksen meget sikker og holdbar. Boksen er udstyret med en låsemekanisme, der beskytter din bagage mod tyveri og skader, og den er også vandtæt og modstandsdygtig over for stød og slag. Det betyder, at du kan være sikker på, at din bagage er beskyttet mod alle vejrets luner og eventuelle bump på vejen.

Endelig er Thule Easybase bagageboksen en god investering, fordi den er økonomisk og fleksibel. Du behøver ikke at investere i en bagageboks, som du måske kun bruger en eller to gange om året. Lej en Thule Easybase bagageboks og få den ekstra plads, du har brug for, når du har brug for det. Du kan leje boksen til priser, der er langt mere overkommelige end at købe en ny, og du kan returnere den, når du ikke længere har brug for den.

I alt er Thule Easybase bagageboksen en fantastisk måde at få ekstra opbevaringsplads på til din ferie eller campingtur. Med dens nemme installation, rummelighed, sikkerhed og økonomiske fleksibilitet er det let at se, hvorfor så mange mennesker vælger at leje en Thule Easybase bagageboks, når de er på farten.

Rigtig sjov og lærerig oplevelse med SUP introkursus, med god introduktion til sikkerhed og teknik. Bagefter der var masser af tid til at øve sig, i de dejligt trygge og smukke omgivelser ved Roskilde fjord. Kan varmt anbefales

Very good GPS event - walk locally. Good to have a purpose and a goal to get around.

Tak for en skøn dag på vandet 🌊 Lars var en fremragende paddleboard-instruktør, der formåede på flot stil at holde styr på en flok legesyge veninder med varierende SUP-kundskaber 😅

Mine to drenge og jeg har netop haft et SUP kursus i Roskilde havn. Det var super hyggeligt, informativt og i en god atmosfære. Kan helt sikkert anbefales ligegyldigt niveau.

Smukt beliggende på græsplæne lige ned til fjorden. Den bedste udsigt ud over vandet. Hyggelig og afslappet stemning. Søde mennesker. Vi var på kajakkursus - sød og dygtig instruktør. Alt i alt en rigtig dejlig dag!

En supergod instruktør og en god eftermiddag på vandet. Fik meget ud af kurset

Super god oplevelse, Lars som udlejede os boards var flink og hjælpsom.

Super fin oplevelse med Outdoor Adventures i det fri. Lars formåede at då rystet folk godt sammen med nogle sjove og udfordrende opgaver. Alle havde det sjovt og udbyttet for os som virksomhed var præcis hvad vi håbede på. Mission accomplished. Tak for det Lars Mvh Flemming Parris, CEO First. A/S

Alletiders kursus! God intro til alt det vigtige sikkerhed og god instruktion af teknikkerne. Og så var det mega sjovt 😀

Professional instruktør der var god til at forklare og gøre det til en positiv oplevelse. Vi havde nogle sjove timer og vil helt sikkert komme igen - Tina & Mia

Rigtig god mulighed for at paddle surfe lidt med vores børn. Det også en skøn tur op langs fjorden, hvor vandet også er noget mere roligt end ude på havet. Det var let tilgængeligt og også ret god til prisen ift de andre udlejningsbureauer. Herudover fik vi også tilbudt våddragter som en del af prisen. Der er intet dårligt at sige om det - super fint.

Super oplevelse med en nærværende og opmærksom instruktør.

Vi ringede til Lars for nogle dage siden og han rådede os til at vente lidt pga. vejr og vind. Idag så vejret bedre ud og vi ringede til Lars kl 8:30 for at booke 3 kajakker. En time senere stod de klar til os, og vi havde en god tur på vandet. Super god service og vejledning. Helt sikkert et sted vi vil komme tilbage til igen og igen.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Vi havde en super god og sjov oplevelse med GPS X-plorer.

Super god og sjov intro til SUP med dygtig og professionel instruktør. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at prøve.

En supergod instruktør og en god eftermiddag på vandet. Fik meget ud af kurset

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

Overraskende fed tur! Du bliver trygt sat ind i funktioner og udstyret. Vi blev guidet og fik den dejligste tur på vandet. Skal klart prøve det igen og kan stærkt anbefale, at kaste sig ud i det.

Super Oplevelse med udfordrende øvelser og højt humør for både deltagere og Outdoor Adventures - Kan klart anbefales

Vi havde tre fantastisk timer på Roskilde Fjord - vi fik en grundig introduktion og fik lavet en masse øvelser i kajakken. Varmeste anbefalinger!

Amazing place for water tours. Helpful and professional

Fantastisk aften i kajak på fjorden .. god lille gruppe med super instruktør. God og behagelig kajak at ro i. Og selvfølglig smukt sted at ro..

Dejlig gåtur fra Vikingeskibsmuseet til Hertadalen i Lejre. Vejret var gråt med lidt dryp.. men solen skinnede inden i. Skønne omgivelser. Fint tempo. Lækker anretning på Hertadalen. Ikke mindst i gode hænder hos Lars fra Outdoor Adventures. Dejlig måde at bruge sin lørdag på.

Vi tog et introduktionskursus til paddleboard og det var en helt igennem fantastisk oplevelse! For nogle, der ikke har prøvet det før, bliver man sat godt ind i tingene, og instruktøren var god til at guide. Samtidig kan man nyde udsigten over hele Roskilde fjord 😊

Super dejligt sted hvor man blev taget godt imod. Lars var god til at undervise alle, selvom vi var på forskellige stadier. Jeg kan varmt anbefale det. Mvh. Cathe

God tilrettelagt tur. Fantastisk guide og de skønneste steder at vandre. Kan klart anbefales.

Vores gruppe havde en dejlig tur. Fra havnen i Roskilde gennem åbne landskaber med den dejligste udsigt. Med trækfærgen over Kornerup å. Efter frokost på det økologiske landbrug Hesselbjerg, gik turen hjem gennem Boserup Skov langs med fjorden. På denne varierede tur var Eva vores kompetente guide. God fortæller på turen og kunne sætte et tempo, der vist passede de fleste . Bestemt en anbefalelsesværdig tur.

Super arrangement. Alle, tror jeg, fik en god gennemgang og alle kom op og stå 😉

God og tryg introduktion til kaja, tak for det

De allerbedste anbefalinger herfra 👍 Havde tilbage i maj den skønneste weekend! Vores friluft overnatning ‘all inklusive’ levede virkelig op til det vi ville. Efter en dejlig lang vandretur mødte vi op til det fineste telt, gode madrasser, dyner, puder, brænde inden for rækkevidde mm. Fik derudover leveret skønne ingredienser til den bedste bålmad og til morgenmad dagen efter. Alt var så lækkert og meget indbydende. Den fine trækfærge og ‘Skjoldungestien’ ligger desuden lige i ‘baghaven.’ Så fås det ikke meget bedre. Kan meget varmt anbefale dette fine sted ☀️

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Super fin IPP2 weekend kajakkursus.

Dygtig, rolig og meget tålmodig instruktør. Jeg fik en god oplevelse, selvom jeg måtte stoppe på kurset efter 1 1/2 time, da jeg ikke havde mere energi., det var min egen skyld. Tak for en super oplevelse😉Venlig hilsen Tina

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Outdoor Adventures var nemme at kommunikere med og sørgede for, at vi fik en super oplevelse! Vi sov i tippi i en enkelt nat, og det var det hele værd. Vi vil bestemt prøve nogle af deres andre tilbud i fremtiden.

Superfed oplevelse på SUP begynderkursus i Holbæk Havnebad. Både meget lærerigt og hyggeligt.

Fed oplevelse på Paddelboards. God og hyggelig instruktør.

Vi havde en god intro til vores første kajak-kursus. Vi følte os trygge ved Lars’ instruktion og følgeskab på Roskilde Fjord. En skøn eftermiddag i det vådeelement. Kan bestemt anbefale Outdooradventure som arrangør og udfører.

Rigtig god dag på padle board i Holbæk med kompetent undervisning og god stemning. Kan anbefales til alle at prøve det.

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Fantastisk service fra første kontakt. Nemt tilgængelige ift. spørgsmål og booking, hurtig tilbagemelding. Reminder om event, og efterfølgende opfølgning. Meget professionelt. Stort tak til Outdoor Adventures og instruktør, for skøn og underholdende halvanden time på vandet - SUP Yoga kan bestemt anbefales!

Meget fin oplevelse idag hos Outdoor Adventures. Vi prøvede et 3 timers kajakintrokursus, og instruktøren var dygtig, pædagogisk og tålmodig😊. Fint udstyr, god stemning og de skønneste omgivelser. Stor anbefaling herfra

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

Mine to drenge og jeg har netop haft et SUP kursus i Roskilde havn. Det var super hyggeligt, informativt og i en god atmosfære. Kan helt sikkert anbefales ligegyldigt niveau.

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

Jeg deltog i Intro til SUP-board. Godt kursus med gode instruktioner og råd. God og rolig instruktør, der havde styr på alle sine kursister. Gør jeg gerne en anden gang igen.

Stor fleksibilitet ved både udlevering og aflevering. Kajakker af god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside.

Fed oplevelse, god instruktør, alt foregik meget sikkert. Helt sikkert ikke færdig med paddelboard

Har du set vores andre oplevelser?