Lokale virksomheder skaber unikke oplevelser
i Nationalpark Skjoldungernes Land

Oplevelser til fods

Om os - Outdoor Adventures

Vi skaber fælles oplevelser med udgangspunkt i de fantastiske omgivelser lokaleområdet giver. Vi elsker at være ude i naturen og glæder os til at tage alle med på oplevelser i den skønne nationalpark.

Lokale guider med lokale oplevelser

Vi tilbyder unikke fælles oplevelser i Nationalpark Skjoldungernes Land. Oplevelserne inkluderer altid lokale guider der viser lokale steder, fortæller lokale historier og som folder alle de fantastiske tilbud ud, som Skjoldungernes Land indeholder. Vi tilstræber os på at lave oplevelser for alle og udvikler hele tiden vores ture så vi kan få vist det fantastiske skjoldungernes land frem for så mange så muligt.

Outdoor oplevelser til lands og til vands

Med unikke tilbud i Skjoldungernes Land får du sammenhængende kvalitetsoplevelser, de dygtigste instruktører og lokale guider. Vi sikrer dig ren nydelse, og sammen med lokale samarbejdspartnere sørger vi for totaloplevelser med ren nydelse. 

Vi ønsker at:

Alle får mulighed for at benytte naturen mere, så den fysiske og mentale sundhed forbedres.
Alle benytter naturen på en hensynsfuld måde.
Samarbejde med andre aktører om at udvikle oplevelser i naturen.

paddleboard kursus

Indehaver Lars Brøchner

Jeg er vild med naturoplevelser, om det er på vand eller på land. Uddannet SUP instruktør hos DSRF, mangeårig teambuilding instruktør, sejladskyndig, historie interesseret og lokal opvokset i Tune, nu boende i Roskilde. Sammen med de dygtige instruktører glæder jeg mig til at byde Velkommen udenfor.

Kontakt mig her

Lars Brøchner Møller outdoor adventures

Gode råd til færdsel i Nationalparkerne

Sekretariatet for nationalparker i Danmark har lavet denne video omkring god færdsel i naturen. Så får vi alle gavn af naturen og passer på den.