Lej et Asivik Startent

Når du lejer et af vores telte følger der altid stormpløkker, barduner og pløkhammer med. Alt kommer i to tasker. 

Alle over 18 år kan leje vores telt.

Teltet kan kun sættes op et sted med jordbund da det er nødvendigt at kunne slå de store pløkker et godt stykke ned i jorden. Husk på at der meget sejl for vinden at få fat i, og derfor skal pløkkerne holde godt faste på sejlet. 

Teltet kan derfor IKKE sættes op på grus, sten eller anden hård overflade

Teltet kan benyttes i al slags vejr BORTSET fra blæst over 7 m/s i middelvinden. I så fald det blæser mere end 7 m/s skal teltet tages ned, midlertidigt kan midterstangen lægges ned indtil blæsten er overstået. Vær indtillet på at i så fald midterstangen lægges ned ifm. blæst, er det nødvendigt at løsne teltpløkker og barduner igen for at hejst midterstangen igen.

1 dag / Kr. 500,-

Weekend (fre-søn)/ Kr. 1500,-

 1 uge / Kr. 2500,-

Længere tid / efter aftale

Transport / kr, 2,5 pr. km, min kr. 350,-

Hjælp til opsætning – nedtagning / kr. 750,-

Der betales leje for hele lejeperioden inden udstyret tages i brug.

Der skal lægges et depositum på kr. 1500,- ifm. leje, uanset lejens længde. Depositum tilbagebetales ved returnering af teltet i intakt stand. I så fald der er skader på teltet returneres depositum først når skadernes omfang er værdisat.

Der skal fremvises billedlegitimation ved start på lejeperiode.

Lejer er forpligtet til at erstatte evt. skadet eller bortkommet udstyr.

Det er lejers ansvar at udstyret benyttes korrekt. 

Lejer er selv ansvarlig for tyveriforsikring.

Udstyret skal leveres tilbage i rengjort stand.

Leveres teltet tilbage i fugtig tilstand, tager vi kr. 250,- for at tørre det.

Lej et Asivik startent

Lej et Asivik startent til jeres dagsarrangement og få plads til op til 50 personer siddende under dugen. Teltet er det naturlige samlingssted ved arrangementer med behov for en overdækket plads og yder godt læ mod sol, regn og dug i de sene timer.

Teltet kan bruges i forbindelse med dags- eller weekendarrangementer og hvor der ønskes nem opsætning og transport. Det er ikke egnet til at stå i længere perioder eller i forbindelse med kraftig vind.

Lej et Asivik startent – nemt at sætte op

Teltet er hurtigt og nemt sat op ved hjælp af midterstangen og med det rette håndelag, eller erfaring kan det kan det gøres ene mand. Selvfølgelig er det altid lettere at være et par stykke og hjælpes om at fæste stjernens spidser inden midterstangen sættes op. Sammenpakket kan teltet bæres af en person.

Teltet er 5 meter højt ved midterstangen og højden ved indgangene er 1,95 cm. Diameteren på teltet er 13 meter. Det vejer 25 kg sammenpakket og der medfølger barduner, pløkker og bæretaske. Teltet må ikke stå oprejst hvis det blæser mere end 7 m/s.

 

Udfyld formularen for at booke

Lej et Asivik startent – til fest, fødselsdag eller konfirmation

Asivik Startent er en fremragende mulighed for enhver form for fest, herunder fødselsdage og konfirmationer. Der er mange grunde til, at Asivik Startent er et godt valg, når det kommer til at skabe den perfekte festatmosfære.

For det første er Asivik Startent meget alsidig. Dens størrelse gør det muligt at rumme mange gæster, hvilket betyder, at det kan bruges til fester i alle størrelser, fra små og intime til store og prangende. Dette gør det til en perfekt mulighed for fødselsdagsfester og konfirmationer, hvor man ønsker at fejre med venner og familie i en behagelig og rummelig atmosfære.

For det andet er Asivik Startent meget fleksibel. Det kan opsættes og tilpasses til enhver form for arrangement, uanset om du ønsker en elegant formel stil eller en mere afslappet, uformel atmosfære. Du kan også tilføje ekstra funktioner og udstyr, såsom lyssætning, musikanlæg og dekorationer, for at skræddersy din festoplevelse til dine ønsker og behov.

For det tredje er Asivik Startent både vandtæt og vindtæt. Det betyder, at du kan holde en udendørs fest uden at bekymre dig om vejrforholdene. Dette er særligt vigtigt i Danmark, hvor vejret ofte kan være uforudsigeligt. Du kan med Asivik Startent trygt og sikkert planlægge din fest i god tid og vide, at den vil finde sted, uanset om det regner eller blæser.

Alt i alt er Asivik Startent en fremragende mulighed for enhver form for fest, og dens alsidighed, fleksibilitet, robusthed og praktiskhed gør den til en ideel mulighed for fødselsdage og konfirmationer. Uanset hvilken type fest du planlægger, vil Asivik Startent hjælpe med at skabe den perfekte atmosfære for en mindeværdig aften.

 

Vi var 3 piger, der havde et ønske om at prøve paddleboard og vi fik den bedste undervisning. Man tror man har helt styr på det, men det er nu rart at få fif til at dreje hurtigt og komme op på boardet, hvis man falder I på dybt vand - det var ikke helt let. Vi kan varmt anbefale at tage et kursus her, Lars er utrolig dygtig og bruger den til der er behov for til, at få alle med.

Super dejligt sted hvor man blev taget godt imod. Lars var god til at undervise alle, selvom vi var på forskellige stadier. Jeg kan varmt anbefale det. Mvh. Cathe

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

De allerbedste anbefalinger herfra 👍 Havde tilbage i maj den skønneste weekend! Vores friluft overnatning ‘all inklusive’ levede virkelig op til det vi ville. Efter en dejlig lang vandretur mødte vi op til det fineste telt, gode madrasser, dyner, puder, brænde inden for rækkevidde mm. Fik derudover leveret skønne ingredienser til den bedste bålmad og til morgenmad dagen efter. Alt var så lækkert og meget indbydende. Den fine trækfærge og ‘Skjoldungestien’ ligger desuden lige i ‘baghaven.’ Så fås det ikke meget bedre. Kan meget varmt anbefale dette fine sted ☀️

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

Super god oplevelse, rigtig god til at fortælle og undervise, vi skal helt sikkert have flere oplevelser med Outdoor Adventure 🙂

Jeg har haft den fedeste oplevelse til introkursus i paddleboard med Lars. Han er en super god formidler og sørger for at klæde en godt på, så man føler sig tryg inden man kommer ud i vandet. Jeg kan kun anbefale andre at prøve det!! 🙂

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

Super god dag på SUP intro, vi fik lært en masse teknik, som gjorde at jeg føler mig mere sikker på vandet på et paddelboard. Klart noget man kan blive bidt af.

Vi kom til kurset uden nogen erfaring og gik derfra med al basal viden. Det var i trygge rammer. Lars er en super underviser. Vores datter på 12 var med og var glad for Lars’ måde at hjælpe hende. Kan helt klart anbefales..

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

Jeg har deltaget i kajak-intro ved Claus - han får de varmeste anbefalinger herfra. Vi havde 3 dejlige timer på vandet - og lærte samtidig en masse.

Super fin oplevelse med Outdoor Adventures i det fri. Lars formåede at då rystet folk godt sammen med nogle sjove og udfordrende opgaver. Alle havde det sjovt og udbyttet for os som virksomhed var præcis hvad vi håbede på. Mission accomplished. Tak for det Lars Mvh Flemming Parris, CEO First. A/S

Var på paddleboard kursus i går på Roskilde Fjord for at finde ud af om Paddleboard er noget for mig. Det var en super oplevelsem med en god og professionel instruktør. Efter to timers koncentreret undervisning, er jeg er klædt på til selv at tage ud på et lejet board fra Outdoor Adventures eller købe mit eget board. Tak for en god oplevelse i det skønneste vejr og den smukkeste natur.

Tak for en hel perfekt kajakoplevelse. Vi var 5 der skulle ud at sejle kajak på egen hånd og 3 havde aldrig prøvet det før. Vi fik en fin gennemgang af udstyr og teknik, så vi alle følte os trygge, inden vi skulle på vandet. Omgivelserne er helt perfekte, og der er mulighed for at sidde og nyde sin medbragte frokost bagefter. Absolut ikke sidste gang.

Vi var 4 uerfarne familiemedlemmer, som havde en sjov, fantastisk oplevelse/Outdoor Adventures🌍 - en Super instruktør og vejret var perfekt☀️🌕 Jeg vil helt sikkert gøre det til et fast event💯I’ll be🔙🔜 i kalenderen📆 🔝🆒 Tak for denne oplevelse og på gensyn

Super kompetent instruktør. Jeg fik godt udbytte af undervisningen,

Spaßig

Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Fjorlandet Outdoor styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.

Udfordrende, sjovt og fantastisk! Yoga instruktøren var utrolig dygtig og formåede på fineste vis at gøre det til en skøn oplevelse. Det var interessant at prøve denne form for motion og dejligt at der er plads til Max 10 deltagere på ét hold. Alt i alt meget anbefalesværdigt.

Very good GPS event - walk locally. Good to have a purpose and a goal to get around.

Vi havde tre fantastisk timer på Roskilde Fjord - vi fik en grundig introduktion og fik lavet en masse øvelser i kajakken. Varmeste anbefalinger!

Top professionel underviser. Sikkerheden i top. Individuelle hensyn. En dejlig dag på vandet.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Nogle dejlige timer på Roskilde Fjord med rigtig god introduktion til at sejle havkajak - efter kurset føler jeg mig godt klædt på til en tur på egen hånd

Super godt tilrettelagt kajak kursus i 2 dage

super godt kursus. Lars underviser i alle tricks og teknikker, så man er klar til at stå selv efterfølgende. Kan varmt anbefales.

Genialt at leje en kajak, når vejret er til en tur på fjorden, og man har tid og lyst til netop det. Super nem booking og hjælpsom betjening på stedet. Afslappende og sjov tur på vandet i det smukke sommerland.

Fantastisk service fra første kontakt. Nemt tilgængelige ift. spørgsmål og booking, hurtig tilbagemelding. Reminder om event, og efterfølgende opfølgning. Meget professionelt. Stort tak til Outdoor Adventures og instruktør, for skøn og underholdende halvanden time på vandet - SUP Yoga kan bestemt anbefales!

Super dejlig oplevelse, gode til at møde vores behov som en familie uden erfaringer. Yderst fleksible da vejret udsatte den første bookning.

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Stille vandring i Hertadalen lørdag den 20 juni med Mette, var en formidabel oplevelse. Trods regn og våd til skindet, er smilet stadig stort. Snak, kaffe og chokoladekage var dagens afslutning på Restaurant Hertadalen.

Vores gruppe havde en dejlig tur. Fra havnen i Roskilde gennem åbne landskaber med den dejligste udsigt. Med trækfærgen over Kornerup å. Efter frokost på det økologiske landbrug Hesselbjerg, gik turen hjem gennem Boserup Skov langs med fjorden. På denne varierede tur var Eva vores kompetente guide. God fortæller på turen og kunne sætte et tempo, der vist passede de fleste . Bestemt en anbefalelsesværdig tur.

Rigtig hyggelig tur. SUP yoga

Fantastiske udendørs oplevelser sammen med familien eller kollegerne!

Jeg ville gerne ud med Outdoor Adventures kajak til opsamling af affald. Det var nemt at booke tider. Desværre bookede jeg én tid, som blev aflyst grundet vejrforhold, den kom i god tid, og var forudsigelig. I dag kom vi ud pagaj, veste, og sit-on-top kajakken var i virkelig god stand. Vi fik hjælp med at komme op og ned af skrænten. Da vi kom hjem stod de parate til at tage imod os. Søde og rare, hjælpsomme.

Godt planlagt, gode orienteringer. Der var det der skulle være. Hyggelig atmosfære .

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

God og tryg introduktion til kaja, tak for det

Super oplevelse med en nærværende og opmærksom instruktør.

God tilrettelagt tur. Fantastisk guide og de skønneste steder at vandre. Kan klart anbefales.

Som første gangs bruger af paddelboards har det været en fantastisk dag! Gode instruktioner omkring hvordan man gør, flere forskellige videre udviklende opgaver. Samtidig med at der ikke var noget pres over at man skulle op og stå, men at man tog det i sit eget tempo. Kan helt klart anbefales og kommer gerne igen.

Meget fin oplevelse idag hos Outdoor Adventures. Vi prøvede et 3 timers kajakintrokursus, og instruktøren var dygtig, pædagogisk og tålmodig😊. Fint udstyr, god stemning og de skønneste omgivelser. Stor anbefaling herfra

Super god og sjov intro til SUP med dygtig og professionel instruktør. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at prøve.

Dejlig gåtur fra Vikingeskibsmuseet til Hertadalen i Lejre. Vejret var gråt med lidt dryp.. men solen skinnede inden i. Skønne omgivelser. Fint tempo. Lækker anretning på Hertadalen. Ikke mindst i gode hænder hos Lars fra Outdoor Adventures. Dejlig måde at bruge sin lørdag på.

Tak for en skøn dag på vandet 🌊 Lars var en fremragende paddleboard-instruktør, der formåede på flot stil at holde styr på en flok legesyge veninder med varierende SUP-kundskaber 😅

Vi kan kun give den aller bedste anbefaling til SUP til en polterabend! Det var så sjovt, og noget alle kan være med til. Lars og Laurits var gode til at forklare, vise og meget hjælpsomme, vi følte at timerne fløj afsted. Fede omgivelser, søde og rar instruktører, har ikke en finger at sætte på oplevelsen!

Lars var en rigtig god instruktør på det 2 timers paddleboard intro, som vi havde. Han fortæller og forklarer på en god måde og bevarer overblikket. Det var nogle gode timer, som bestemt var lærerigt og kan anbefales

Har været på et todages IPP2 kursus hos Outdoor Adventure. Det har været virkelig godt og meget lærerigt. Meget kvalificeret undervisning og med en masse øvelser i vandet. Jeg vil virkelig anbefale andre der kunne tænke sig at prøve kræfter med kajak, at vælge Outdoor Adventure. Mette Olsen

Har du set vores andre oplevelser?