Lej et Asivik Startent

Når du lejer et af vores telte følger der altid stormpløkker, barduner og pløkhammer med. Alt kommer i to tasker. 

Alle over 18 år kan leje vores telt.

Teltet kan kun sættes op et sted med jordbund da det er nødvendigt at kunne slå de store pløkker et godt stykke ned i jorden. Husk på at der meget sejl for vinden at få fat i, og derfor skal pløkkerne holde godt faste på sejlet. 

Teltet kan derfor IKKE sættes op på grus, sten eller anden hård overflade

Teltet kan benyttes i al slags vejr BORTSET fra blæst over 7 m/s i middelvinden. I så fald det blæser mere end 7 m/s skal teltet tages ned, midlertidigt kan midterstangen lægges ned indtil blæsten er overstået. Vær indtillet på at i så fald midterstangen lægges ned ifm. blæst, er det nødvendigt at løsne teltpløkker og barduner igen for at hejst midterstangen igen.

1 dag / Kr. 500,-

Weekend (fre-søn)/ Kr. 1500,-

 1 uge / Kr. 2500,-

Længere tid / efter aftale

Transport / kr, 2,5 pr. km, min kr. 350,-

Hjælp til opsætning – nedtagning / kr. 750,-

Der betales leje for hele lejeperioden inden udstyret tages i brug.

Der skal lægges et depositum på kr. 1500,- ifm. leje, uanset lejens længde. Depositum tilbagebetales ved returnering af teltet i intakt stand. I så fald der er skader på teltet returneres depositum først når skadernes omfang er værdisat.

Der skal fremvises billedlegitimation ved start på lejeperiode.

Lejer er forpligtet til at erstatte evt. skadet eller bortkommet udstyr.

Det er lejers ansvar at udstyret benyttes korrekt. 

Lejer er selv ansvarlig for tyveriforsikring.

Udstyret skal leveres tilbage i rengjort stand.

Leveres teltet tilbage i fugtig tilstand, tager vi kr. 250,- for at tørre det.

Lej et Asivik startent

Lej et Asivik startent til jeres dagsarrangement og få plads til op til 50 personer siddende under dugen. Teltet er det naturlige samlingssted ved arrangementer med behov for en overdækket plads og yder godt læ mod sol, regn og dug i de sene timer.

Teltet kan bruges i forbindelse med dags- eller weekendarrangementer og hvor der ønskes nem opsætning og transport. Det er ikke egnet til at stå i længere perioder eller i forbindelse med kraftig vind.

Lej et Asivik startent – nemt at sætte op

Teltet er hurtigt og nemt sat op ved hjælp af midterstangen og med det rette håndelag, eller erfaring kan det kan det gøres ene mand. Selvfølgelig er det altid lettere at være et par stykke og hjælpes om at fæste stjernens spidser inden midterstangen sættes op. Sammenpakket kan teltet bæres af en person.

Teltet er 5 meter højt ved midterstangen og højden ved indgangene er 1,95 cm. Diameteren på teltet er 13 meter. Det vejer 25 kg sammenpakket og der medfølger barduner, pløkker og bæretaske. Teltet må ikke stå oprejst hvis det blæser mere end 7 m/s.

 

Udfyld formularen for at booke

Lej et Asivik startent – til fest, fødselsdag eller konfirmation

Asivik Startent er en fremragende mulighed for enhver form for fest, herunder fødselsdage og konfirmationer. Der er mange grunde til, at Asivik Startent er et godt valg, når det kommer til at skabe den perfekte festatmosfære.

For det første er Asivik Startent meget alsidig. Dens størrelse gør det muligt at rumme mange gæster, hvilket betyder, at det kan bruges til fester i alle størrelser, fra små og intime til store og prangende. Dette gør det til en perfekt mulighed for fødselsdagsfester og konfirmationer, hvor man ønsker at fejre med venner og familie i en behagelig og rummelig atmosfære.

For det andet er Asivik Startent meget fleksibel. Det kan opsættes og tilpasses til enhver form for arrangement, uanset om du ønsker en elegant formel stil eller en mere afslappet, uformel atmosfære. Du kan også tilføje ekstra funktioner og udstyr, såsom lyssætning, musikanlæg og dekorationer, for at skræddersy din festoplevelse til dine ønsker og behov.

For det tredje er Asivik Startent både vandtæt og vindtæt. Det betyder, at du kan holde en udendørs fest uden at bekymre dig om vejrforholdene. Dette er særligt vigtigt i Danmark, hvor vejret ofte kan være uforudsigeligt. Du kan med Asivik Startent trygt og sikkert planlægge din fest i god tid og vide, at den vil finde sted, uanset om det regner eller blæser.

Alt i alt er Asivik Startent en fremragende mulighed for enhver form for fest, og dens alsidighed, fleksibilitet, robusthed og praktiskhed gør den til en ideel mulighed for fødselsdage og konfirmationer. Uanset hvilken type fest du planlægger, vil Asivik Startent hjælpe med at skabe den perfekte atmosfære for en mindeværdig aften.

 

Vores gruppe havde en dejlig tur. Fra havnen i Roskilde gennem åbne landskaber med den dejligste udsigt. Med trækfærgen over Kornerup å. Efter frokost på det økologiske landbrug Hesselbjerg, gik turen hjem gennem Boserup Skov langs med fjorden. På denne varierede tur var Eva vores kompetente guide. God fortæller på turen og kunne sætte et tempo, der vist passede de fleste . Bestemt en anbefalelsesværdig tur.

Super god Intro til SUP. Lars var rigtig god til at lære fra sig og der var plads til alle. OSB husk badetøj og håndklæde 🏄🏼‍♀️🏄🏼‍♂️

Var på paddleboard kursus i går på Roskilde Fjord for at finde ud af om Paddleboard er noget for mig. Det var en super oplevelsem med en god og professionel instruktør. Efter to timers koncentreret undervisning, er jeg er klædt på til selv at tage ud på et lejet board fra Outdoor Adventures eller købe mit eget board. Tak for en god oplevelse i det skønneste vejr og den smukkeste natur.

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

Vi var 4 der i dag havde et fedt paddleboard kursus af den gode lærer mester Lars. Det var super sjovt og lærerigt at prøve og alle kan være med uanset alder, højte og vægt. Man fik rigtig god viden og det var fedt at "lær-ved-at-prøv", kort intro på lands med sikkerhed og så ellers ud og prøv. Vi havde rigtig meget vind, men alligevel fik vi prøvet en masse forskelligt og også mærke hvilke krafter vinden havde i forhold til at stå som ny på et board og det gik så fint. Kæmpe anbefaling herfra, vi har i hvertfald fået blod på tanden til mere sjov på paddle.

Very good GPS event - walk locally. Good to have a purpose and a goal to get around.

Fantastisk tur i Skjoldungernes land 👟👣 Godt tempo samtidig med, der var tid til at nyde naturen og få lidt historie undervejs 😊 Kan kun anbefales

I took the beginner's kayak course which included a nice tour around the fjord while learning some basic techniques. Had a great time and a lot of fun!

God oplevelse med fin sikkerhed og instruktion. Pengene værd.

De allerbedste anbefalinger herfra 👍 Havde tilbage i maj den skønneste weekend! Vores friluft overnatning ‘all inklusive’ levede virkelig op til det vi ville. Efter en dejlig lang vandretur mødte vi op til det fineste telt, gode madrasser, dyner, puder, brænde inden for rækkevidde mm. Fik derudover leveret skønne ingredienser til den bedste bålmad og til morgenmad dagen efter. Alt var så lækkert og meget indbydende. Den fine trækfærge og ‘Skjoldungestien’ ligger desuden lige i ‘baghaven.’ Så fås det ikke meget bedre. Kan meget varmt anbefale dette fine sted ☀️

Jeg deltog i Intro til SUP-board. Godt kursus med gode instruktioner og råd. God og rolig instruktør, der havde styr på alle sine kursister. Gør jeg gerne en anden gang igen.

Har været på et todages IPP2 kursus hos Outdoor Adventure. Det har været virkelig godt og meget lærerigt. Meget kvalificeret undervisning og med en masse øvelser i vandet. Jeg vil virkelig anbefale andre der kunne tænke sig at prøve kræfter med kajak, at vælge Outdoor Adventure. Mette Olsen

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Super god og sjov intro til SUP med dygtig og professionel instruktør. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at prøve.

Lars var en rigtig god instruktør på det 2 timers paddleboard intro, som vi havde. Han fortæller og forklarer på en god måde og bevarer overblikket. Det var nogle gode timer, som bestemt var lærerigt og kan anbefales

En god oplevelse for hele familien

Fantastisk sted. Vi var der med vores børnebørn på 6 og 9 år. De, og vi, elskede det. Næste år vil de gerne afsted 2 eller 3 nætter. Skønt at bo i telt, og maden var så god.. Alt i alt en stjerne god oplevelse. Tak for det😃👏👏

en dejlæig tur hvor vi var heldige med vejret. Guiden var god - usikker på om hun fik fortalt alt det hun gerne ville da der var meget talende mennesker med på turen.

super godt kursus. Lars underviser i alle tricks og teknikker, så man er klar til at stå selv efterfølgende. Kan varmt anbefales.

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Tak til Lars for super kyndig vejledning, tålmodighed og hjælp. Det var en helt igennem fornøjelse.

Vi havde firmaarrangement hvor vi med GPS Xplorer kom godt rundt i Roskilde bys gader og lærte lidt om byen historie, samtidigt med at vi havde det sjovt med bonusopgaver og var kreative med sjove billeder. Super arrangement til en god pris.

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

Super dejlig oplevelse, gode til at møde vores behov som en familie uden erfaringer. Yderst fleksible da vejret udsatte den første bookning.

Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Fjorlandet Outdoor styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.

Jeg gik med på en vandretur Roskilde-Frederikssund. Vi gik ved kysten så meget som muligt, og det var skønt ikke selv at skulle finde vej eller have madpakke med. Jeg kunne godt have brugt lidt mere info om det vi passerede, både kultur og natur. Alt i alt en dejlig tur, både pga guiden Lars, de andre deltagere og ikke mindst dejligt forårsvejr. Mange tak for turen.

Vi havde nogle rigtigt gode timer, hvor alle i familien kunne deltage på lige vilkår. Fra at ingen af os stort set havde været i nærheden af et board, blev vi alle 4 i løbet af bare 1 time i stand til at sejle en mindre tur 🙌 Super god intro til både board og forholdsregler på vandet. Kan varmt anbefales.

Vi havde en firmaakivitet hos Outdoor Adventures. De var fleksible, gode til at følge op, aktiviteterne var gode og veludførte, og instruktørerne var dygtige, professionelle og behagelige at arbejde med. Absolut et godt valg.

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

Vi kan kun give den aller bedste anbefaling til SUP til en polterabend! Det var så sjovt, og noget alle kan være med til. Lars og Laurits var gode til at forklare, vise og meget hjælpsomme, vi følte at timerne fløj afsted. Fede omgivelser, søde og rar instruktører, har ikke en finger at sætte på oplevelsen!

Godt planlagt, gode orienteringer. Der var det der skulle være. Hyggelig atmosfære .

Super godt

Jeg har deltaget i kajak-intro ved Claus - han får de varmeste anbefalinger herfra. Vi havde 3 dejlige timer på vandet - og lærte samtidig en masse.

Fantastiske udendørs oplevelser sammen med familien eller kollegerne!

Professional instruktør der var god til at forklare og gøre det til en positiv oplevelse. Vi havde nogle sjove timer og vil helt sikkert komme igen - Tina & Mia

Super oplevelse. Kyndig og professionel. Vi havde den bedste oplevelse og lærte hurtigt at komme op på vores paddleboards og havde nogle skønne timer. Kan i den grad anbefales.

Superfed oplevelse på SUP begynderkursus i Holbæk Havnebad. Både meget lærerigt og hyggeligt.

Tak for en skøn dag på vandet 🌊 Lars var en fremragende paddleboard-instruktør, der formåede på flot stil at holde styr på en flok legesyge veninder med varierende SUP-kundskaber 😅

Fed oplevelse, god instruktør, alt foregik meget sikkert. Helt sikkert ikke færdig med paddelboard

Stor fleksibilitet ved både udlevering og aflevering. Kajakker af god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside.

Super Oplevelse med udfordrende øvelser og højt humør for både deltagere og Outdoor Adventures - Kan klart anbefales

Jeg deltog i en dejlig og veltilrettelagt vandretur langs kysten fra Roskilde til Frederikssund. Det var en dejlig oplevelse inkl. kaffe, lækker frokost og gode historier om de steder vi passerede. Det var særlig dejligt, at man ikke skulle tænke over ruten, men blot fik vist vejen og jeg var positivt overrasket over, at vi faktisk fulgte kysten og meget lidt landevejen. Det kunne jeg godt gøre igen 

Vi havde en god intro til vores første kajak-kursus. Vi følte os trygge ved Lars’ instruktion og følgeskab på Roskilde Fjord. En skøn eftermiddag i det vådeelement. Kan bestemt anbefale Outdooradventure som arrangør og udfører.

Super god oplevelse, Lars som udlejede os boards var flink og hjælpsom.

Dygtig, rolig og meget tålmodig instruktør. Jeg fik en god oplevelse, selvom jeg måtte stoppe på kurset efter 1 1/2 time, da jeg ikke havde mere energi., det var min egen skyld. Tak for en super oplevelse😉Venlig hilsen Tina

Tak for en skøn aften i den smukke Roskilde Fjord, som altid giver en ny natur oplevelse. Tak for god guidning og hyggeligt samvær.

Vi kom til kurset uden nogen erfaring og gik derfra med al basal viden. Det var i trygge rammer. Lars er en super underviser. Vores datter på 12 var med og var glad for Lars’ måde at hjælpe hende. Kan helt klart anbefales..

Rigtig god dag på fjorden. God intro og vejledning, har tændt lysten til at komme ud på sit SUB for få mange gode timer på vandet.

Vi havde nogle rigtigt gode timer, hvor alle i familien kunne deltage på lige vilkår. Fra at ingen af os stort set havde været i nærheden af et board, blev vi alle 4 i løbet af bare 1 time i stand til at sejle en mindre tur 🙌 Super god intro til både board og forholdsregler på vandet. Kan varmt anbefales.

Har du set vores andre oplevelser?