Firmaarrangement og events
I Nationalpark Skjoldungernes Land eller hos jer
Sammen finder vi løsninger der passer jeres behov
Aktiviteter der kan favne alle
Tidligere
Næste

Firmaarrangement i Roskilde med unikke outdoor oplevelser

Firmaarrangement og sommerfest i Roskilde hos Outdoor adventures

SOMMERFEST

Ønsker du inspiration til sommerfesten i firmaet og tænker at bæredygtige udendørsaktivitet kunne være det helt rigtige for jer? Så er et samarbejde med Outdoor Adventures jeres garanti for et vellykket arrangement tilpasset jeres særlige behov og ønsker. 

TEAMBUILDING

Har I brug for at vedligeholde eller udbygge relationerne i virksomheder så hverdagen glider lettere? Måske komme afsted på en belønnings eller forkælelsestur? Vi står klar med inspiration til masser af kvalitetsoplevelser og skønne fællesøjeblikke i naturen.  

Teambuilding i Roskilde
Kundearrangement i Roskilde

KUNDEARRANGEMENT

Har du brug for at komme tættere på kunderne og udbygge relationerne, så står Outdoor Adventures klar med forslag til kvalitetsoplevelser med særligt kundefokus og relationsbyggende aktiviteter i naturen.

NETVÆRKSARRANGEMENT

En tur ud i naturen med netværketskollegerne giver mulighed for at komme tættere på hinanden, få talt sammen i ro og mag og knyttet de relationer der er så vigtige i et netværk for at kunne hjælpe hinanden. 

Netværksarrangement i Roskilde
Firmaarrangement og konference i naturen

KONFERENCE

Brug naturen som konferencelokale og få nye input og inspiration. Vi tilbyder store telte med siddeplads til 50 personer under dugen. Og er i flere slå vi bare et telt om mere. Selvfølgelig inklusiv alt hvad der er brug for af mad og drikke før, under og efter. 

JULEFROKOST

Vi klarer også gerne aktiviteter før den traditionsrige julefrokost. Det fungerer rigtig godt at komme ud og bevæge sig med kollegaerne i byen inden den står på lækker julebuffet og drikkevarer. Det giver en bedre balance mellem hvad der kommer ind og hvad der bliver brugt.

Julefrokost aktiviteter i roskilde
Ring for et uforpligtende forslag

Ring til Lars og læg en besked om dato, tid, gruppens størrelse & dine tanker for dagen, så ringer han tilbage indenfor 24 timer på alle hverdage med et forslag og en pris. 

Lars fra Outdoor Adventures
Lad os kontakte dig

Indtast dine oplysninger nedenfor så kontakter Lars dig indenfor 24 timer på alle hverdage med et forslag og en pris.

Det siger vores gæster når de har besøgt os:

google

Vi havde tre fantastisk timer på Roskilde Fjord - vi fik en grundig introduktion og fik lavet en masse øvelser i kajakken. Varmeste anbefalinger!

google

Super arrangement. Alle, tror jeg, fik en god gennemgang og alle kom op og stå 😉

google

Nogle dejlige timer på Roskilde Fjord med rigtig god introduktion til at sejle havkajak - efter kurset føler jeg mig godt klædt på til en tur på egen hånd

google

Tak for en hel perfekt kajakoplevelse. Vi var 5 der skulle ud at sejle kajak på egen hånd og 3 havde aldrig prøvet det før. Vi fik en fin gennemgang af udstyr og teknik, så vi alle følte os trygge, inden vi skulle på vandet. Omgivelserne er helt perfekte, og der er mulighed for at sidde og nyde sin medbragte frokost bagefter. Absolut ikke sidste gang.

google

Stor fleksibilitet ved både udlevering og aflevering. Kajakker af god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside.

google

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

google

Super tur på fjorden i dag. Kajak og tilbehør fungerede perfekt.

google

Godt IPP2 kursus, meget kompetent instruktør som også havde godt kendskab til lokalområdet. Kan varm anbefales!

google

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

google

Very good GPS event - walk locally. Good to have a purpose and a goal to get around.

google

Super Oplevelse med udfordrende øvelser og højt humør for både deltagere og Outdoor Adventures - Kan klart anbefales

google

Vi var 4 uerfarne familiemedlemmer, som havde en sjov, fantastisk oplevelse/Outdoor Adventures🌍 - en Super instruktør og vejret var perfekt☀️🌕 Jeg vil helt sikkert gøre det til et fast event💯I’ll be🔙🔜 i kalenderen📆 🔝🆒 Tak for denne oplevelse og på gensyn

google

Super dejligt sted hvor man blev taget godt imod. Lars var god til at undervise alle, selvom vi var på forskellige stadier. Jeg kan varmt anbefale det. Mvh. Cathe

google

Skøn oplevelse at prøve yoga på et SUP board. God instruktør og der er styr på det praktiske.

google

Vi var på SUP kursus med instruktøren Malou i Roskilde. Hun var så god til at lære fra sig og gjorde virkelig at det blev en super god oplevelse. Derudover så var det bare så nemt at man lånte alt udstyr på stedet og fik en god intro til vind, vand, boards og regler. Prøv det!

google

Super kompetent instruktør. Jeg fik godt udbytte af undervisningen,

google

Vi havde en firmaakivitet hos Outdoor Adventures. De var fleksible, gode til at følge op, aktiviteterne var gode og veludførte, og instruktørerne var dygtige, professionelle og behagelige at arbejde med. Absolut et godt valg.

google

Vi havde en god intro til vores første kajak-kursus. Vi følte os trygge ved Lars’ instruktion og følgeskab på Roskilde Fjord. En skøn eftermiddag i det vådeelement. Kan bestemt anbefale Outdooradventure som arrangør og udfører.

google

Vi havde firmaarrangement hvor vi med GPS Xplorer kom godt rundt i Roskilde bys gader og lærte lidt om byen historie, samtidigt med at vi havde det sjovt med bonusopgaver og var kreative med sjove billeder. Super arrangement til en god pris.

google

Amazing place for water tours. Helpful and professional

google

Super god dag på SUP intro, vi fik lært en masse teknik, som gjorde at jeg føler mig mere sikker på vandet på et paddelboard. Klart noget man kan blive bidt af.

google

Super godt kursus med god introduktion til teknik.

google

Vi havde en super god og sjov oplevelse med GPS X-plorer.

google

Professional instruktør der var god til at forklare og gøre det til en positiv oplevelse. Vi havde nogle sjove timer og vil helt sikkert komme igen - Tina & Mia

google

Fantastisk sted. Vi var der med vores børnebørn på 6 og 9 år. De, og vi, elskede det. Næste år vil de gerne afsted 2 eller 3 nætter. Skønt at bo i telt, og maden var så god.. Alt i alt en stjerne god oplevelse. Tak for det😃👏👏

google

Min søn og jeg havde en sjov, hyggelig og udfordrende eftermiddag på SUP intro-kurset med Outdoor Adventures. Lars, som underviste, havde både tålmodigheden og humoren med hele vejen.

google

Vi kan kun give den aller bedste anbefaling til SUP til en polterabend! Det var så sjovt, og noget alle kan være med til. Lars og Laurits var gode til at forklare, vise og meget hjælpsomme, vi følte at timerne fløj afsted. Fede omgivelser, søde og rar instruktører, har ikke en finger at sætte på oplevelsen!

google

Jeg deltog i Intro til SUP-board. Godt kursus med gode instruktioner og råd. God og rolig instruktør, der havde styr på alle sine kursister. Gør jeg gerne en anden gang igen.

google

Jeg har været ude to gange i deres sit-on-top kajak, for at samle affald. Jeg har brugt deres reservations program flere gange, alt fungerer, ved aflysninger grundet vejret får man besked i god tid. De er venlige. Hjælpsomme. Alt udstyr et rent, pænt, i virkelig god stand. Kan anbefale!

google

Jeg har været ude to gange i deres sit-on-top kajak, for at samle affald. Jeg har brugt deres reservations program flere gange, alt fungerer, ved aflysninger grundet vejret får man besked i god tid. De er venlige. Hjælpsomme. Alt udstyr et rent, pænt, i virkelig god stand. Kan anbefale!

google

Jeg har været ude to gange i deres sit-on-top kajak, for at samle affald. Jeg har brugt deres reservations program flere gange, alt fungerer, ved aflysninger grundet vejret får man besked i god tid. De er venlige. Hjælpsomme. Alt udstyr et rent, pænt, i virkelig god stand. Kan anbefale!

google

Fed oplevelse, god instruktør, alt foregik meget sikkert. Helt sikkert ikke færdig med paddelboard

google

Super oplevelse med en nærværende og opmærksom instruktør.

google

Jeg ville gerne ud med Outdoor Adventures kajak til opsamling af affald. Det var nemt at booke tider. Desværre bookede jeg én tid, som blev aflyst grundet vejrforhold, den kom i god tid, og var forudsigelig. I dag kom vi ud pagaj, veste, og sit-on-top kajakken var i virkelig god stand. Vi fik hjælp med at komme op og ned af skrænten. Da vi kom hjem stod de parate til at tage imod os. Søde og rare, hjælpsomme.

google

Rigtig god mulighed for at paddle surfe lidt med vores børn. Det også en skøn tur op langs fjorden, hvor vandet også er noget mere roligt end ude på havet. Det var let tilgængeligt og også ret god til prisen ift de andre udlejningsbureauer. Herudover fik vi også tilbudt våddragter som en del af prisen. Der er intet dårligt at sige om det - super fint.

google

Genialt at leje en kajak, når vejret er til en tur på fjorden, og man har tid og lyst til netop det. Super nem booking og hjælpsom betjening på stedet. Afslappende og sjov tur på vandet i det smukke sommerland.

google

En god oplevelse for hele familien

google

Skønt, lærerigt, hyggeligt, og sjovt SUP kursus, kan absolut anbefales

google

Var med på en hyggelig ro-med/solnedgangstur - skøn naturoplevelse, god instruktion og info om området undervejs - vi kommer gerne igen :o)

google

Fantastisk planlægning, fabelagtig forplejning, storslået selskab, regn, blæst og sol - og en lille smule kultur - kan man ønske sig mere på en kajak tur til Selsø Herregård ! Og så et redningskursus i tilgift. Tak for et par dejlige dage.

google

Super dejlig oplevelse, gode til at møde vores behov som en familie uden erfaringer. Yderst fleksible da vejret udsatte den første bookning.

google

Vi tog et introduktionskursus til paddleboard og det var en helt igennem fantastisk oplevelse! For nogle, der ikke har prøvet det før, bliver man sat godt ind i tingene, og instruktøren var god til at guide. Samtidig kan man nyde udsigten over hele Roskilde fjord 😊

google

De allerbedste anbefalinger herfra 👍 Havde tilbage i maj den skønneste weekend! Vores friluft overnatning ‘all inklusive’ levede virkelig op til det vi ville. Efter en dejlig lang vandretur mødte vi op til det fineste telt, gode madrasser, dyner, puder, brænde inden for rækkevidde mm. Fik derudover leveret skønne ingredienser til den bedste bålmad og til morgenmad dagen efter. Alt var så lækkert og meget indbydende. Den fine trækfærge og ‘Skjoldungestien’ ligger desuden lige i ‘baghaven.’ Så fås det ikke meget bedre. Kan meget varmt anbefale dette fine sted ☀️

google

Jeg fik mit kajakkursus som en fødselsdagsgave, og bortset fra en større personlig udmattelse fungerede alt fint. Udstyret var i orden, instruktøren i top. Jeg kan ikke finde noget at sætte en finger på. Forslag: Kajakkortet burde indgå i prisen, ligesom hos Padi, og så tror jeg, at en fælles kop Outdoor-kaffe kan betyde meget for energiniveauet ud på dagen.

google

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

google

Som første gangs bruger af paddelboards har det været en fantastisk dag! Gode instruktioner omkring hvordan man gør, flere forskellige videre udviklende opgaver. Samtidig med at der ikke var noget pres over at man skulle op og stå, men at man tog det i sit eget tempo. Kan helt klart anbefales og kommer gerne igen.

google

Top professionel underviser. Sikkerheden i top. Individuelle hensyn. En dejlig dag på vandet.

google

Alletiders kursus! God intro til alt det vigtige sikkerhed og god instruktion af teknikkerne. Og så var det mega sjovt 😀

google

Super godt

google

Vi kom til kurset uden nogen erfaring og gik derfra med al basal viden. Det var i trygge rammer. Lars er en super underviser. Vores datter på 12 var med og var glad for Lars’ måde at hjælpe hende. Kan helt klart anbefales..

Sommerfest? Teambuilding? Kundearrangement? Netværksarrangement? Julefrokost? Konference?

Outdoor Adventures er din garant for succesfulde arrangementer for 8-200 personer i den skønne nationalpark Skjoldungernes Land ved Vigen strandpark, Roskilde. Sammen med vores gode samarbejdspartnere kan vi tage hånd om hele jeres arrangement med mad og drikke, hyggeligt samvær og skønne udendørs aktiviteter. Det spænder fra kortere byvandringerGPS-eventsmindfullness eller SUP Yoga til guidede kajak eller SUP turenaturvandringer med spisning,  mad over bål og ture i fjordlandet med overnatning i telt.

 

Er det farligt, hårdt eller koldt?

Nej! Vores uddannede instruktører har alt nødvendigt udstyr med og sørger for I får en sjov og overraskende – men samtidig nem og tryg oplevelse. Vores muligheder for at skabe jeres firmaarrangement i Roskilde området er uendelige, og vi planlægger aktiviteterne på et niveau, der passer alle. 

Vi bringer mennesker tættere sammen, skaber relationer, som varer ved og bringer smilet frem med naturen og de lokale ildsjæle, som medspillere. Alle får en god oplevelse. Alle kommer til at synes, det er sjovt. Og vi lover, at I både er glade, og er kommet tættere på hinanden, når I tager hjem. 

Vi tager hånd om hele jeres firmaarrangement i Roskilde og favner jeres ønsker, særlige behov og forskelligheder. Vi elsker at blive udfordret.

Vi har bl.a. afholdt firmaarrangement for

bøttcher fog til firmaarrangement hos outdoor adventures
hellermanntyton til firmaarrangement hos outdoor adventures
Citoxlab til firmaarrangement hos outdoor adventures
Københavns kommune til firmaarrangement hos outdoor adventures
Ford til firmaarrangement hos outdoor adventures
Hensrik til firmaarrangement i roskilde

Se vores forslag til en god dag med kollegaerne

Klik her og download en oversigt med vores forslag til jeres firmaarrangement

Det siger vores gæster når de har besøgt os:

Vi havde tre fantastisk timer på Roskilde Fjord - vi fik en grundig introduktion og fik lavet en masse øvelser i kajakken. Varmeste anbefalinger!

Super arrangement. Alle, tror jeg, fik en god gennemgang og alle kom op og stå 😉

Nogle dejlige timer på Roskilde Fjord med rigtig god introduktion til at sejle havkajak - efter kurset føler jeg mig godt klædt på til en tur på egen hånd

Tak for en hel perfekt kajakoplevelse. Vi var 5 der skulle ud at sejle kajak på egen hånd og 3 havde aldrig prøvet det før. Vi fik en fin gennemgang af udstyr og teknik, så vi alle følte os trygge, inden vi skulle på vandet. Omgivelserne er helt perfekte, og der er mulighed for at sidde og nyde sin medbragte frokost bagefter. Absolut ikke sidste gang.

Stor fleksibilitet ved både udlevering og aflevering. Kajakker af god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside.

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

Super tur på fjorden i dag. Kajak og tilbehør fungerede perfekt.

Godt IPP2 kursus, meget kompetent instruktør som også havde godt kendskab til lokalområdet. Kan varm anbefales!

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

Very good GPS event - walk locally. Good to have a purpose and a goal to get around.

Super Oplevelse med udfordrende øvelser og højt humør for både deltagere og Outdoor Adventures - Kan klart anbefales

Vi var 4 uerfarne familiemedlemmer, som havde en sjov, fantastisk oplevelse/Outdoor Adventures🌍 - en Super instruktør og vejret var perfekt☀️🌕 Jeg vil helt sikkert gøre det til et fast event💯I’ll be🔙🔜 i kalenderen📆 🔝🆒 Tak for denne oplevelse og på gensyn

Super dejligt sted hvor man blev taget godt imod. Lars var god til at undervise alle, selvom vi var på forskellige stadier. Jeg kan varmt anbefale det. Mvh. Cathe

Skøn oplevelse at prøve yoga på et SUP board. God instruktør og der er styr på det praktiske.

Vi var på SUP kursus med instruktøren Malou i Roskilde. Hun var så god til at lære fra sig og gjorde virkelig at det blev en super god oplevelse. Derudover så var det bare så nemt at man lånte alt udstyr på stedet og fik en god intro til vind, vand, boards og regler. Prøv det!

Super kompetent instruktør. Jeg fik godt udbytte af undervisningen,

Vi havde en firmaakivitet hos Outdoor Adventures. De var fleksible, gode til at følge op, aktiviteterne var gode og veludførte, og instruktørerne var dygtige, professionelle og behagelige at arbejde med. Absolut et godt valg.

Vi havde en god intro til vores første kajak-kursus. Vi følte os trygge ved Lars’ instruktion og følgeskab på Roskilde Fjord. En skøn eftermiddag i det vådeelement. Kan bestemt anbefale Outdooradventure som arrangør og udfører.

Vi havde firmaarrangement hvor vi med GPS Xplorer kom godt rundt i Roskilde bys gader og lærte lidt om byen historie, samtidigt med at vi havde det sjovt med bonusopgaver og var kreative med sjove billeder. Super arrangement til en god pris.

Amazing place for water tours. Helpful and professional

Super god dag på SUP intro, vi fik lært en masse teknik, som gjorde at jeg føler mig mere sikker på vandet på et paddelboard. Klart noget man kan blive bidt af.

Super godt kursus med god introduktion til teknik.

Vi havde en super god og sjov oplevelse med GPS X-plorer.

Professional instruktør der var god til at forklare og gøre det til en positiv oplevelse. Vi havde nogle sjove timer og vil helt sikkert komme igen - Tina & Mia

Fantastisk sted. Vi var der med vores børnebørn på 6 og 9 år. De, og vi, elskede det. Næste år vil de gerne afsted 2 eller 3 nætter. Skønt at bo i telt, og maden var så god.. Alt i alt en stjerne god oplevelse. Tak for det😃👏👏

Min søn og jeg havde en sjov, hyggelig og udfordrende eftermiddag på SUP intro-kurset med Outdoor Adventures. Lars, som underviste, havde både tålmodigheden og humoren med hele vejen.

Vi kan kun give den aller bedste anbefaling til SUP til en polterabend! Det var så sjovt, og noget alle kan være med til. Lars og Laurits var gode til at forklare, vise og meget hjælpsomme, vi følte at timerne fløj afsted. Fede omgivelser, søde og rar instruktører, har ikke en finger at sætte på oplevelsen!

Jeg deltog i Intro til SUP-board. Godt kursus med gode instruktioner og råd. God og rolig instruktør, der havde styr på alle sine kursister. Gør jeg gerne en anden gang igen.

Jeg har været ude to gange i deres sit-on-top kajak, for at samle affald. Jeg har brugt deres reservations program flere gange, alt fungerer, ved aflysninger grundet vejret får man besked i god tid. De er venlige. Hjælpsomme. Alt udstyr et rent, pænt, i virkelig god stand. Kan anbefale!

Jeg har været ude to gange i deres sit-on-top kajak, for at samle affald. Jeg har brugt deres reservations program flere gange, alt fungerer, ved aflysninger grundet vejret får man besked i god tid. De er venlige. Hjælpsomme. Alt udstyr et rent, pænt, i virkelig god stand. Kan anbefale!

Jeg har været ude to gange i deres sit-on-top kajak, for at samle affald. Jeg har brugt deres reservations program flere gange, alt fungerer, ved aflysninger grundet vejret får man besked i god tid. De er venlige. Hjælpsomme. Alt udstyr et rent, pænt, i virkelig god stand. Kan anbefale!

Fed oplevelse, god instruktør, alt foregik meget sikkert. Helt sikkert ikke færdig med paddelboard

Super oplevelse med en nærværende og opmærksom instruktør.

Jeg ville gerne ud med Outdoor Adventures kajak til opsamling af affald. Det var nemt at booke tider. Desværre bookede jeg én tid, som blev aflyst grundet vejrforhold, den kom i god tid, og var forudsigelig. I dag kom vi ud pagaj, veste, og sit-on-top kajakken var i virkelig god stand. Vi fik hjælp med at komme op og ned af skrænten. Da vi kom hjem stod de parate til at tage imod os. Søde og rare, hjælpsomme.

Rigtig god mulighed for at paddle surfe lidt med vores børn. Det også en skøn tur op langs fjorden, hvor vandet også er noget mere roligt end ude på havet. Det var let tilgængeligt og også ret god til prisen ift de andre udlejningsbureauer. Herudover fik vi også tilbudt våddragter som en del af prisen. Der er intet dårligt at sige om det - super fint.

Genialt at leje en kajak, når vejret er til en tur på fjorden, og man har tid og lyst til netop det. Super nem booking og hjælpsom betjening på stedet. Afslappende og sjov tur på vandet i det smukke sommerland.

En god oplevelse for hele familien

Skønt, lærerigt, hyggeligt, og sjovt SUP kursus, kan absolut anbefales

Var med på en hyggelig ro-med/solnedgangstur - skøn naturoplevelse, god instruktion og info om området undervejs - vi kommer gerne igen :o)

Fantastisk planlægning, fabelagtig forplejning, storslået selskab, regn, blæst og sol - og en lille smule kultur - kan man ønske sig mere på en kajak tur til Selsø Herregård ! Og så et redningskursus i tilgift. Tak for et par dejlige dage.

Super dejlig oplevelse, gode til at møde vores behov som en familie uden erfaringer. Yderst fleksible da vejret udsatte den første bookning.

Vi tog et introduktionskursus til paddleboard og det var en helt igennem fantastisk oplevelse! For nogle, der ikke har prøvet det før, bliver man sat godt ind i tingene, og instruktøren var god til at guide. Samtidig kan man nyde udsigten over hele Roskilde fjord 😊

De allerbedste anbefalinger herfra 👍 Havde tilbage i maj den skønneste weekend! Vores friluft overnatning ‘all inklusive’ levede virkelig op til det vi ville. Efter en dejlig lang vandretur mødte vi op til det fineste telt, gode madrasser, dyner, puder, brænde inden for rækkevidde mm. Fik derudover leveret skønne ingredienser til den bedste bålmad og til morgenmad dagen efter. Alt var så lækkert og meget indbydende. Den fine trækfærge og ‘Skjoldungestien’ ligger desuden lige i ‘baghaven.’ Så fås det ikke meget bedre. Kan meget varmt anbefale dette fine sted ☀️

Jeg fik mit kajakkursus som en fødselsdagsgave, og bortset fra en større personlig udmattelse fungerede alt fint. Udstyret var i orden, instruktøren i top. Jeg kan ikke finde noget at sætte en finger på. Forslag: Kajakkortet burde indgå i prisen, ligesom hos Padi, og så tror jeg, at en fælles kop Outdoor-kaffe kan betyde meget for energiniveauet ud på dagen.

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

Som første gangs bruger af paddelboards har det været en fantastisk dag! Gode instruktioner omkring hvordan man gør, flere forskellige videre udviklende opgaver. Samtidig med at der ikke var noget pres over at man skulle op og stå, men at man tog det i sit eget tempo. Kan helt klart anbefales og kommer gerne igen.

Top professionel underviser. Sikkerheden i top. Individuelle hensyn. En dejlig dag på vandet.

Alletiders kursus! God intro til alt det vigtige sikkerhed og god instruktion af teknikkerne. Og så var det mega sjovt 😀

Super godt

Vi kom til kurset uden nogen erfaring og gik derfra med al basal viden. Det var i trygge rammer. Lars er en super underviser. Vores datter på 12 var med og var glad for Lars’ måde at hjælpe hende. Kan helt klart anbefales..

Garanti for kvalitet

Glæd dig til at møde vores guider og instruktører, som er garanter for 100% kvalitet. De er alle lokale, uddannede, erfarne og passionerede inden for netop den aktivitet, de er værter for. Samtidig har de blik for at gribe nu´et, og give jer de magiske små fælles øjeblikke, som tit er dem, I vil huske bedst når I er tilbage på kontoret.

 

Nem praktik

Vi sørger for alt, og har styr på det hele, lige fra udstyr til tidsplan og evt. forplejning – inkl. behov for særlige hensyn.

I skal ikke medbringe andet end jeres gode humør og den beklædning, vi på forhånd har anbefalet.

 

Firmaarrangement for ALLE

I smager på de lokale råvarer og møder de lokale ildsjæle. I hører de lokale historier og benytter den fantastiske Nationalpark i Roskilde, som spilleplade for fælles oplevelser til jeres firmaarrangement, der smører sjælen og styrker jeres relationer. Om det er årsfest, firmaevent eller andet socialt samvær såsom teambuilding, så er det altid fælles oplevelser, til lands eller til vands. Hvor ALLE kan være med.

Ovenstående er vores bud på fælles oplevelser til jeres firmaarrangement i Roskilde. De viste forslag kan kombineres så der er udfordringer for alle og I evt. kan mødes afslutningsvist til fælles hygge og spisning. Sammen med vores partner Pierre’s catering sørger vi for lækker mad af økologiske råvarer, eller inviterer jer til at være med til at lave maden over åben ild. Et firmaarrangement i Roskilde kan skræddersyes til jeres unikke behov og ønsker.

Indtast kontaktoplysninger her så bliver du ringet op indenfor 24 timer på hverdage.

Møde og netværksarrangement i naturen

Flyt mødet fra af de kendte rammer og UD i naturen i stedet. Her får I ny inspiration, frisk luft og god afstand. Vi hjælper med at facilitere camps og møderammer i skøn natur enten ved vores base på Vigen Strandpark med byens bedste udsigt, eller hvor det passer jer. Vi klarer alt det praktiske med logistik, udstyr og lækker lokal forplejning og sørger selvfølgelig også for teambuilding aktiviteter hvis I ønsker det. Vi har gennem årerne haft grupper fra 10 – 200 gæster. Ring til os for at høre nærmere: 

Lars fra Outdoor Adventures
firmaarrangement og konference i naturen

Samarbejdspartnere

Vi ved at oplevelser i Fjordlandet skabes bedst af lokale aktører med viden, erfaring og engagement. Derfor samarbejder vi hos Outdoor Adventures med gode lokale ildsjæle, producenter og idemagere om at skabe unikke events så vi kan byde gæster velkommen udenfor til lokale oplevelser, med lokale aktører og lokale guider i vores alletiders Nationalpark Skjoldungernes Land.

Hesselbjerggaard

Det økologiske landbrug ligger en dejlig vandretur inde i Nationalparken og danner rammen om autentiske oplevelser med overnatning i telt, mad over bål og lokale smagsoplevelser. Altsammen ude midt i nationalparken, men forbavsende tæt på byen.

Restaurant Herthadalen

Kun en skøn vandretur ud til Lejre ligger dette fantastiske sted og venter med kulinariske oplevelser efter en god tur igennem nationalparken. Det er lokale råvarer og omhu i overdådige omgivelser i Herthadalen.

Herslev Bryghus

På Herslev bryghus bliver der kræset om råvarerne som både bliver til mad og drikke. Udsøgte øl og vand der kommer med skønne retter tilberedt af lokale råvarer. En ægte lokal smagsoplevelse for alle.