Firmaarrangement
med unikke udendørs oplevelser

Styrk relationerne med et outdoor firmaarrangement

Firmaarrangement? Teambuilding? Netværksevent? Kundearrangement? 

Styrk relationerne med fælles oplevelser. Outdoor Adventures er din garant for succesfulde arrangementer for 8-200 personer i den skønne nationalpark Skjoldungernes Land ved Roskilde. Vores aktiviteter spænder fra kortere byvandringerGPS-eventsmindfullness eller SUP Yoga ture til guidede kajak eller SUP turenaturvandringer med spisning eller ture i fjordlandet med overnatning i telt og mad over bål

Er det farligt, hårdt eller koldt?

Nej! Vi har uddannede instruktører og alt udstyr til at det bliver bliver sjovt og overraskende – men samtidig nemt og trygt. Vores muligheder for at skabe jeres firmaarrangement er uendelige, og vi planlægger aktiviteterne på et niveau, der passer alle. 

Vi bringer mennesker tættere sammen, skaber relationer, som varer ved og bringer smilet frem med naturen og de lokale ildsjæle, som medspillere. Alle får en god oplevelse. Alle kommer til at synes, det er sjovt. Og vi lover, at I både er glade, og er kommet tættere på hinanden, når I tager hjem. 

Vi tager hånd om hele jeres firmaarrangement i Roskilde og favner jeres ønsker, særlige behov og forskelligheder. Vi elsker at blive udfordret.

Ring for et uforpligtende forslag

Ring til Lars på telefon 53890585 og læg en besked om dato, tid, gruppens størrelse & dine tanker for dagen, så ringer han tilbage indenfor 24 timer med et forslag og en pris. 

Eller indtast kontaktoplysninger her, så ringer Lars til dig.

Firmaarrangement for ALLE

Vi smager på de lokale råvarer og møder de lokale ildsjæle. Vi hører de lokale historier og benytter den fantastiske Nationalpark i Roskilde, som spilleplade for fælles oplevelser til jeres firmaarrangement, der smører sjælen og styrker jeres relationer. Om det er årsfest, firmaevent eller andet socialt samvær såsom teambuilding, så er det altid fælles oplevelser, til lands eller til vands. Hvor ALLE kan være med.

Ovenstående er vores bud på fælles oplevelser til jeres firmaarrangment i Roskilde. De viste forslag kan kombineres så der er udfordringer for alle og I evt. kan mødes afslutningsvist til fælles hygge og spisning. Sammen med vores partner Pierre’s catering sørger vi for lækker mad af økologiske råvarer, eller inviterer jer til at være med til at lave maden over åben ild. Et firmaarrangement i Roskilde kan skræddersyes til jeres unikke behov og ønsker.

Indtast kontaktoplysninger her så bliver du ringet op.

Garanti for kvalitet

Glæd jer til at møde vores guider og instruktører, som er garanter for 100% kvalitet. De er alle lokale, uddannede, erfarne og passionerede inden for netop den aktivitet, de er værter for. Samtidig har de sans og blik for at gribe nu´et, og give jer de magiske små fælles øjeblikke, som tit er dem, man husker bedst.

Nem praktik

Vi sørger for alt, og har styr på alt, lige fra udstyr til tidsplan og evt. forplejning – inkl. behov for særlige hensyn. I skal ikke medbringe andet end jeres gode humør og den beklædning, vi på forhånd har anbefalet. Selv den, der har planlagt arrangementet på firmaets vegne, kan læne sig tilbage og nyde dagen.

Samarbejdspartnere

Vi ved at oplevelser i Fjordlandet skabes bedst af lokale aktører med viden, erfaring og engagement. Derfor samarbejder vi hos Outdoor Adventures med gode lokale ildsjæle, producenter og idemagere om at skabe unikke events så vi kan byde gæster velkommen udenfor til lokale oplevelser, med lokale aktører, lokale guider i vores alletiders Nationalpark Skjoldungernes Land.

Hesselbjerggaard

Det økologiske landbrug ligger en dejlig vandretur inde i Nationalparken og danner rammen om autentiske oplevelser med overnatning i telt, mad over bål og lokale smagsoplevelser. Altsammen ude midt i nationalparken, men forbavsende tæt på byen.

Restaurant Herthadalen

Kun en skøn vandretur ud til Lejre ligger dette fantastiske sted og venter med kulinariske oplevelser efter en god tur igennem nationalparken. Det er lokale råvarer og omhu i overdådige omgivelser i Herthadalen.

Herslev Bryghus

På Herslev bryghus bliver der kræset om råvarerne som både bliver til mad og drikke. Udsøgte øl og vand der kommer med skønne retter tilberedt af lokale råvarer. En ægte lokal smagsoplevelse for alle.