OUTDOOR FIRMAARRANGEMENT

Firmaarrangement

Vi bringer mennesker tættere sammen med vores mange firmaarrangementer i Roskilde, vi skaber relationer, som varer ved og bringer smilet frem med naturen og de lokale ildsjæle, som medspillere.

Vær med til vores firmaarrangement, smag på de lokale råvarer og mød de lokale ildsjæle. Lyt til de lokale historier og benyt den fantastiske Nationalpark i Roskilde, som spilleplade for fælles oplevelser til jeres firmaarrangement, der smører sjælen og styrker jeres relationer. Om det er årsfest, firmaevent eller andet socialt samvær såsom teambuilding, så er det altid fælles oplevelser, til lands eller til vands. Hvor ALLE kan være med.

Vi tager hånd om hele jeres firmaarrangement i Roskilde og favner jeres ønsker, særlige behov og forskelligheder. Vi elsker at blive udfordret.

Firmaarrangement

Styrk relationerne med fælles oplevelser

Nedenfor er vist vores bud på fælles oplevelser til jeres firmaarrangement i Roskilde. De viste forslag kan kombineres, så der er udfordringer og i kan mødes afslutningsvist til fælles hygge og spisning. Vi sørger for et lækkert måltid mad, af økologiske råvarer eller inviterer jer til at være med til at lave maden over åben ild, i landlige omgivelser og med bar lokale og økologiske råvarerJeres firmaarrangement i Roskilde, skræddersyes til jeres unikke behov og ønsker.

Tag med lokale guider på oplevelse i nationalpark Skjoldungernes Land på Roskilde Fjord til en skøn blanding af lokale steder, lokale historier og lokale ildsjæle der fortæller deres historie og serverer egne produkter. 

Deltag firmaarrangementet i Roskilde.

Læs mere..

Digital teambuilding når det er sjovest og en hel særlig måde at opleve Roskilde på. Med en tablet bliver I guidet rundt i Roskildes gader og stræder for at løse gruppeopgaver. 

Deltag firmaarrangementet i Roskilde.

 Læs mere.. 

Den perfekte aktivitet til en interessant og lærerig oplevelse med kolleger eller kunder. Lær byen bedre at kende og kom på rundtur i Roskildes smukke gader og stræder.

Deltag firmaarrangementet i Roskilde.

 Læs mere..

Forlæng de hyggelige stunder med kollegaerne i naturen med en skøn overnatning i Nationalparken i Roskilde i vores rummelige luksus telte.

Deltag firmaarrangementet i Roskilde.

Læs mere..

Det bliver en skøn dag med naturoplevelser i nationalparken og fælles tilberedning af lokale råvarer over bål, midt i naturen i Roskilde, sammen med kolleger.

Deltag firmaarrangementet i Roskilde.

Læs mere..

I får vandretur med mindfulness øvelser på Roskilde Fjord, der har fokus på at finde ro og balance. Det en skøn oplevelse for alle og giver jer redskaber med til brug i hverdagen.

Deltag firmaarrangementet i Roskilde.

Læs mere..

Teambuilding med stort T! I får udfordrende opgaver der skal løses i teams. Opgaverne kan kun løses ved at samarbejde og udnytte hinandens individuelle kompetencer.

Deltag firmaarrangementet i Roskilde.

Læs mere..

Tag kollegaerne med på en uforglemmelig kajaktur på Roskilde Fjord med vores uddannede instruktører. En afslappende og sjov oplevelse at dele med kollegerne.

Deltag firmaarrangementet i Roskilde.   

Læs mere..

ALLE får en skøn dag på vandet og I får samtidig skubbet til jeres grænser og hygget sammen. Der er styr på sikkerheden og vi tilpasser os de forskellige niveauer.

Deltag firmaarrangementet i Roskilde.

Læs mere..

SAMARBEJDSPARTNERE

Vi ved at oplevelser på Roskilde Fjordlandet skabes bedst af lokale aktører med viden, erfaring og engagement. Derfor samarbejder vi hos Outdoor Adventures med gode lokale ildsjæle, producenter og idemagere om at skabe unikke events så vi kan byde gæster velkommen udenfor til lokale oplevelser, med lokale aktører, lokale guider i vores alletiders Nationalpark Skjoldungernes Land.

Hesselbjerggaard

Det økologiske landbrug ligger en dejlig vandretur inde i Nationalparken og danner rammen om autentiske oplevelser med overnatning i telt, mad over bål og lokale smagsoplevelser. Altsammen ude midt i naturen på Roskilde Fjord, men forbavsende tæt på byen.

Restaurant Herthadalen

Kun en skøn vandretur ud til Lejre ligger dette fantastiske sted og venter med kulinariske oplevelser efter en god tur igennem nationalparken. Det er lokale råvarer og omhu i overdådige omgivelser i Herthadalen.

Herslev Bryghus

På Herslev bryghus bliver der kræset om råvarerne som både bliver til mad og drikke. Udsøgte øl og vand der kommer med skønne retter tilberedt af lokale råvarer. En ægte lokal smagsoplevelse for alle.