Firmaarrangement og events
I Nationalpark Skjoldungernes Land eller hos jer
Sammen finder vi løsninger der passer jeres behov
Aktiviteter der kan favne alle
Previous slide
Next slide

Firmaarrangement i Roskilde med unikke outdoor oplevelser

Firmaarrangement og sommerfest i Roskilde hos Outdoor adventures

SOMMERFEST

Ønsker du inspiration til sommerfesten i firmaet og tænker at bæredygtige udendørsaktivitet kunne være det helt rigtige for jer? Så er et samarbejde med Outdoor Adventures jeres garanti for et vellykket firmaarrangement tilpasset jeres særlige behov og ønsker. 

TEAMBUILDING

Har I brug for at vedligeholde eller udbygge relationerne i virksomheder så hverdagen glider lettere? Måske komme afsted på en belønnings eller forkælelsestur? Vi står klar med inspiration til masser af kvalitetsoplevelser og skønne fællesøjeblikke i naturen.  

Teambuilding i Roskilde
Kundearrangement i Roskilde

KUNDEARRANGEMENT

Har du brug for at komme tættere på kunderne og udbygge relationerne, så står Outdoor Adventures klar med forslag til kvalitetsoplevelser med særligt kundefokus og relationsbyggende aktiviteter i naturen.

NETVÆRKSARRANGEMENT

En tur ud i naturen med netværketskollegerne giver mulighed for at komme tættere på hinanden, få talt sammen i ro og mag og knyttet de relationer der er så vigtige i et netværk for at kunne hjælpe hinanden. 

Netværksarrangement i Roskilde
Firmaarrangement og konference i naturen

KONFERENCE

Brug naturen som konferencelokale og få nye input og inspiration. Vi tilbyder store telte med siddeplads til 50 personer under dugen. Og er i flere slå vi bare et telt om mere. Selvfølgelig inklusiv alt hvad der er brug for af mad og drikke før, under og efter. 

JULEFROKOST

Vi klarer også gerne aktiviteter før den traditionsrige julefrokost. Det fungerer rigtig godt at komme ud og bevæge sig med kollegaerne i byen inden den står på lækker julebuffet og drikkevarer. Det giver en bedre balance mellem hvad der kommer ind og hvad der bliver brugt.

Julefrokost aktiviteter i roskilde
Ring for et uforpligtende forslag

Ring til Lars og læg en besked om dato, tid, gruppens størrelse & dine tanker for dagen, så ringer han tilbage indenfor 24 timer på alle hverdage med et forslag og en pris. 

Lars fra Outdoor Adventures
Lad os kontakte dig

Indtast dine oplysninger nedenfor så kontakter Lars dig indenfor 24 timer på alle hverdage med et forslag og en pris til jeres firmaarrangement.

Det siger vores gæster når de har besøgt os:

google

Rigtig sjov og lærerig oplevelse med SUP introkursus, med god introduktion til sikkerhed og teknik. Bagefter der var masser af tid til at øve sig, i de dejligt trygge og smukke omgivelser ved Roskilde fjord. Kan varmt anbefales

google

Dygtig, rolig og meget tålmodig instruktør. Jeg fik en god oplevelse, selvom jeg måtte stoppe på kurset efter 1 1/2 time, da jeg ikke havde mere energi., det var min egen skyld. Tak for en super oplevelse😉Venlig hilsen Tina

google

Vi ringede til Lars for nogle dage siden og han rådede os til at vente lidt pga. vejr og vind. Idag så vejret bedre ud og vi ringede til Lars kl 8:30 for at booke 3 kajakker. En time senere stod de klar til os, og vi havde en god tur på vandet. Super god service og vejledning. Helt sikkert et sted vi vil komme tilbage til igen og igen.

google

Fed oplevelse på Paddelboards. God og hyggelig instruktør.

google

Tak for en skøn aften i den smukke Roskilde Fjord, som altid giver en ny natur oplevelse. Tak for god guidning og hyggeligt samvær.

google

Vi var 4 der i dag havde et fedt paddleboard kursus af den gode lærer mester Lars. Det var super sjovt og lærerigt at prøve og alle kan være med uanset alder, højte og vægt. Man fik rigtig god viden og det var fedt at "lær-ved-at-prøv", kort intro på lands med sikkerhed og så ellers ud og prøv. Vi havde rigtig meget vind, men alligevel fik vi prøvet en masse forskelligt og også mærke hvilke krafter vinden havde i forhold til at stå som ny på et board og det gik så fint. Kæmpe anbefaling herfra, vi har i hvertfald fået blod på tanden til mere sjov på paddle.

google

Hadde en fin padle tur, slutten av turen brukte jeg til og trene/bade med kajakken i det fine været. Takk for turen.

google

Fantastisk aften i kajak på fjorden .. god lille gruppe med super instruktør. God og behagelig kajak at ro i. Og selvfølglig smukt sted at ro..

google

Super god oplevelse, Lars som udlejede os boards var flink og hjælpsom.

google

Rigtig god oplevelse i skønne omgivelser. Godt, individuelt tilpasset kajakkursus med tydelige, tålmodige og letforståelige instruktioner.

google

Superfed oplevelse på SUP begynderkursus i Holbæk Havnebad. Både meget lærerigt og hyggeligt.

google

Virkelig en god og gennemtænkt tur for en nybegynder. Vi kom omkring det hele og er nu virkelig bedre til at ro 👍

google

Lars very friendly. My wife and I had a great day on the fjord in Lars' 2'er kayak

google

Superfed oplevelse. God undervisning og fede øvelser. Fik lidt ondt i armene, men det hører vel med 🙂

google

I took the beginner's kayak course which included a nice tour around the fjord while learning some basic techniques. Had a great time and a lot of fun!

google

Super godt kursus - kan anbefales

google

Vi tog et grundkursus i kajak hos Lars og det kan varmt anbefales! Super dygtig instruktør, der er god til at forklare og vise hvordan man gør.

google

Super fin oplevelse med Outdoor Adventures i det fri. Lars formåede at då rystet folk godt sammen med nogle sjove og udfordrende opgaver. Alle havde det sjovt og udbyttet for os som virksomhed var præcis hvad vi håbede på. Mission accomplished. Tak for det Lars Mvh Flemming Parris, CEO First. A/S

google

Perfekt sted til outdoor oplevelser på vandet 🙂

google

Har været på et todages IPP2 kursus hos Outdoor Adventure. Det har været virkelig godt og meget lærerigt. Meget kvalificeret undervisning og med en masse øvelser i vandet. Jeg vil virkelig anbefale andre der kunne tænke sig at prøve kræfter med kajak, at vælge Outdoor Adventure. Mette Olsen

google

Super godt tilrettelagt kajak kursus i 2 dage

google

Tak til Lars for super kyndig vejledning, tålmodighed og hjælp. Det var en helt igennem fornøjelse.

google

Udfordrende, sjovt og fantastisk! Yoga instruktøren var utrolig dygtig og formåede på fineste vis at gøre det til en skøn oplevelse. Det var interessant at prøve denne form for motion og dejligt at der er plads til Max 10 deltagere på ét hold. Alt i alt meget anbefalesværdigt.

google

God vejledning Godt udstyr Fantastiske rammer - at se Roskilde fra fjorden bare smukt!

google

Spaßig

google

Jeg har haft den fedeste oplevelse til introkursus i paddleboard med Lars. Han er en super god formidler og sørger for at klæde en godt på, så man føler sig tryg inden man kommer ud i vandet. Jeg kan kun anbefale andre at prøve det!! 🙂

google

Overraskende fed tur! Du bliver trygt sat ind i funktioner og udstyret. Vi blev guidet og fik den dejligste tur på vandet. Skal klart prøve det igen og kan stærkt anbefale, at kaste sig ud i det.

google

Fantastiske udendørs oplevelser sammen med familien eller kollegerne!

google

Vores tur på paddelboard var helt fantastisk kan kun anbefale det til alle at prøve ung som gammel er dette en sport som mange vil elske det gør jeg ihvertfald 👍 super god instruktør meget tålmodig og god til at lære fra sig tak for dig hilsen Tina og Jørgen Hansen

google

God oplevelse med fin sikkerhed og instruktion. Pengene værd.

google

Super fin IPP2 weekend kajakkursus.

google

Jeg har været på kajak kursus og oplevede et veltilrettelagt kursus med udstyr der var i orden og en dygtig instruktør

google

Rigtig god dag på padle board i Holbæk med kompetent undervisning og god stemning. Kan anbefales til alle at prøve det.

google

God og tryg introduktion til kaja, tak for det

google

Vi havde tre fantastisk timer på Roskilde Fjord - vi fik en grundig introduktion og fik lavet en masse øvelser i kajakken. Varmeste anbefalinger!

google

Super arrangement. Alle, tror jeg, fik en god gennemgang og alle kom op og stå 😉

google

Nogle dejlige timer på Roskilde Fjord med rigtig god introduktion til at sejle havkajak - efter kurset føler jeg mig godt klædt på til en tur på egen hånd

google

Tak for en hel perfekt kajakoplevelse. Vi var 5 der skulle ud at sejle kajak på egen hånd og 3 havde aldrig prøvet det før. Vi fik en fin gennemgang af udstyr og teknik, så vi alle følte os trygge, inden vi skulle på vandet. Omgivelserne er helt perfekte, og der er mulighed for at sidde og nyde sin medbragte frokost bagefter. Absolut ikke sidste gang.

google

Stor fleksibilitet ved både udlevering og aflevering. Kajakker af god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside.

google

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

google

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

google

Super tur på fjorden i dag. Kajak og tilbehør fungerede perfekt.

google

Godt IPP2 kursus, meget kompetent instruktør som også havde godt kendskab til lokalområdet. Kan varm anbefales!

google

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

google

Very good GPS event - walk locally. Good to have a purpose and a goal to get around.

google

Super Oplevelse med udfordrende øvelser og højt humør for både deltagere og Outdoor Adventures - Kan klart anbefales

google

Vi var 4 uerfarne familiemedlemmer, som havde en sjov, fantastisk oplevelse/Outdoor Adventures🌍 - en Super instruktør og vejret var perfekt☀️🌕 Jeg vil helt sikkert gøre det til et fast event💯I’ll be🔙🔜 i kalenderen📆 🔝🆒 Tak for denne oplevelse og på gensyn

google

Skøn oplevelse at prøve yoga på et SUP board. God instruktør og der er styr på det praktiske.

google

Vi var på SUP kursus med instruktøren Malou i Roskilde. Hun var så god til at lære fra sig og gjorde virkelig at det blev en super god oplevelse. Derudover så var det bare så nemt at man lånte alt udstyr på stedet og fik en god intro til vind, vand, boards og regler. Prøv det!

google

Super kompetent instruktør. Jeg fik godt udbytte af undervisningen,

Firmaarrangement? Sommerfest? Teambuilding? Kundearrangement? Netværksarrangement? Julefrokost? Konference?

Outdoor Adventures er din garant for succesfulde arrangementer for 8-200 personer i den skønne nationalpark Skjoldungernes Land ved Vigen Strandpark, Roskilde. Sammen med vores gode samarbejdspartnere kan vi tage hånd om hele jeres arrangement med mad og drikke, hyggeligt samvær og skønne udendørs aktiviteter. Det spænder fra kortere byvandringerGPS-eventsmindfullness eller SUP Yoga til guidede kajak eller SUP turenaturvandringer med spisning,  mad over bål og ture i fjordlandet med overnatning i telt.

 

Er det farligt, hårdt eller koldt?

Nej! Vores uddannede instruktører har alt nødvendigt udstyr med og sørger for I får en sjov og overraskende – men samtidig nem og tryg oplevelse. Vores muligheder for at skabe jeres firmaarrangement i Roskilde området er uendelige, og vi planlægger aktiviteterne på et niveau, der passer alle. 

Vi bringer mennesker tættere sammen, skaber relationer, som varer ved og bringer smilet frem med naturen og de lokale ildsjæle, som medspillere. Alle får en god oplevelse. Alle kommer til at synes, det er sjovt. Og vi lover, at I både er glade, og er kommet tættere på hinanden, når I tager hjem. 

Vi tager hånd om hele jeres firmaarrangement i Roskilde og favner jeres ønsker, særlige behov og forskelligheder. Vi elsker at blive udfordret.

Vi har bl.a. afholdt firmaarrangement for

bøttcher fog til firmaarrangement hos outdoor adventures
hellermanntyton til firmaarrangement hos outdoor adventures
Citoxlab til firmaarrangement hos outdoor adventures
Københavns kommune til firmaarrangement hos outdoor adventures
Ford til firmaarrangement hos outdoor adventures
Hensrik til firmaarrangement i roskilde

Se vores forslag til en god dag med kollegaerne

Garanti for kvalitet

Glæd dig til at møde vores guider og instruktører, som er garanter for 100% kvalitet. De er alle lokale, uddannede, erfarne og passionerede inden for netop den aktivitet, de er værter for. Samtidig har de blik for at gribe nu´et, og give jer de magiske små fælles øjeblikke, som tit er dem, I vil huske bedst når I er tilbage på kontoret.

 

Nem praktik

Vi sørger for alt, og har styr på det hele, lige fra udstyr til tidsplan og evt. forplejning – inkl. behov for særlige hensyn.

I skal ikke medbringe andet end jeres gode humør og den beklædning, vi på forhånd har anbefalet. Det bliver nærmest ikke lettere end et firmaarrangement i Roskilde

 

Firmaarrangement for ALLE

I smager på de lokale råvarer og møder de lokale ildsjæle. I hører de lokale historier og benytter den fantastiske Nationalpark i Roskilde, som spilleplade for fælles oplevelser til jeres firmaarrangement, der smører sjælen og styrker jeres relationer. Om det er årsfest, firmaevent eller andet socialt samvær såsom teambuilding, så er det altid fælles oplevelser, til lands eller til vands. Hvor ALLE kan være med.

Ovenstående er vores bud på fælles oplevelser til jeres firmaarrangement i Roskilde. De viste forslag kan kombineres så der er udfordringer for alle og I evt. kan mødes afslutningsvist til fælles hygge og spisning. Sammen med vores partner Pierre’s catering sørger vi for lækker mad af økologiske råvarer, eller inviterer jer til at være med til at lave maden over åben ild. Et firmaarrangement i Roskilde kan skræddersyes til jeres unikke behov og ønsker.

Indtast kontaktoplysninger her så bliver du ringet op indenfor 24 timer på hverdage.

Møde og netværksarrangement i naturen

Flyt mødet fra af de kendte rammer og UD i naturen i stedet. Her får I ny inspiration, frisk luft og god afstand. Vi hjælper med at facilitere camps og møderammer i skøn natur enten ved vores base på Vigen Strandpark med byens bedste udsigt, eller hvor det passer jer. Vi klarer alt det praktiske med logistik, udstyr og lækker lokal forplejning og sørger selvfølgelig også for teambuilding aktiviteter hvis I ønsker det. Vi har gennem årerne haft grupper fra 10 – 200 gæster. Ring til os for at høre nærmere: 

Lars fra Outdoor Adventures
firmaarrangement og konference i naturen

Samarbejdspartnere

Vi ved at oplevelser i Fjordlandet skabes bedst af lokale aktører med viden, erfaring og engagement. Derfor samarbejder vi hos Outdoor Adventures med gode lokale ildsjæle, producenter og idemagere om at skabe unikke events så vi kan byde gæster velkommen udenfor til lokale oplevelser, med lokale aktører og lokale guider i vores alletiders Nationalpark Skjoldungernes Land.

Restaurant Herthadalen

Kun en skøn vandretur ud til Lejre ligger dette fantastiske sted og venter med kulinariske oplevelser efter en god tur igennem nationalparken. Det er lokale råvarer og omhu i overdådige omgivelser i Herthadalen.

Herslev Bryghus

På Herslev bryghus bliver der kræset om råvarerne som både bliver til mad og drikke. Udsøgte øl og vand der kommer med skønne retter tilberedt af lokale råvarer. En ægte lokal smagsoplevelse for alle.