Kajakkursus i Frederikssund

Kajakkursus i Frederikssund - Privatkursus

Har du lyst til at komme i vandet og prøve vores havkajak, har du mulighed for at komme godt i gang med et privat kajakkursus i Frederikssund. Det er muligt at booke et IPP1 eller IPP2 kursus. Begge kurser følger Dansk kano og kajak forbunds rammer og giver en basis introduktion til vind og vejr, sikker færdsel på vandet, udstyr og teknik og gør dig i stand til at komme sikkert afsted på fjorden efterfølgende. Efter kurset er du klar til at kunne klare det på egen hånd, med garanti. 

IPP1 kurset varer 3 timer og der bliver lagt fokus på tilvænning til kajakken, udstyr og vand. Du lærer at ro fremad og bagud, styre og fejetag, sejle med bagror og sidelæns fra stilstand. Undervejs får du mulighed for at øve og bliver guidet med en masse tips og tircks og afprøve alt det vi har lært dig.  Det er muligt at få et DKF IPP1 bevis, efterfølgende for kr. 250,-

IPP2 kurset varer 16 timer løbende over 2 dage, så du får massere af rutine med og udover ovenstående gennemgår vi sikker færdsel på vand, en del mere teknik og redningsøvelser. Det er muligt at få et DKF IPP2 bevis, efterfølgende for kr. 250,-

Vi har alt det nødvendige udstyr til at du kan komme godt afsted og dette er udstyr til både kajak, pagaj, svømmevest, våddragt og til IPP2 kurset. Børn ned til 14 år kan deltage med forældre.

Vi bruger kun uddannet kajak instruktører fra DGI eller DKF til vores kajakkursus i Frederikssund.

Pris:

IPP1 Kr. 495,- per person

IPP2 Kr. 2195,- per person

Ved privatkurser betales for minimum 4 deltagere. 

Reservér her:

Dette er Inkluderet

Medbring selv

Det praktiske

Kursus sted:

Kalvøvej 13, 3600 Frederikssund

Eller et selvvalgt sted, efter nærmere aftale.

Parkering: 

Det er muligt at parkere på parkeringspladsen, ved Vikingespillet

Faciliteter:

Det vil være muligt at opbevare genstande aflåst. Medbring ikke unødvendige værdigenstande og vær opmærksom på, at al opbevaring er på eget ansvar.

Udstyr: 

Vi har alt det nødvendige udstyr: kvalitets kajak, pagaj og svømmevest. Medbring selv løstsiddende træningstøj, et håndklæde og evt. skiftetøj og en drikkedunk. Medbring gerne eget udstyr, hvis du har et godkendt svømmevest, ro-jakke, våddragt og vådsko.

Ved IPP2 kursus er våddragt inkluderet. 

Forudsætninger: 

Alle som har mod på at tage de første skridt ind i kajakkens verden kan deltage. Du skal være tryg ved vand og kunne svømme 200 meter. Minimums alder er 14 år i følge med en voksen. 

Kajak leje

Ønsker du at opleve Vigen Strandpark på vands? Så har vi alt udstyr til at du kan komme godt afsted og sikkert hjem igen. Vi anbefaler alle at tage et begynderkursus først, da det giver den bedste første oplevelse i kajakken. Det handler både om sikkerhed på vandet, håndtering af udstyret og ro-teknikken.
Læs mere om kajakudlejning, priser, regler og booking ved at klikke på knappen nedenfor.

Giv et gavekort

Vi tilbyder forskellige slags gavekort blandt andet; kajak begynderkursus, kajak udlejning samt kajakkursus med mulighed for certifikat fra DKF efterfølgende. Så hvis du mangler at give en god gave eller bare vil overraske én du holder af, så giv ham eller hende mulighed for at få en skøn oplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land. Vær med til at give den heldige en hyggelig dag og nogle gode minder.
Læs mere om de forskellige slags gavekort vi tilbyder, ved at klikke på knappen nedenfor.

Har du set vores andre oplevelser?