Kajakkursus i Frederikssund

Længde på kajakkursus
Pris på kajakkursus

Kajakkursus i Frederikssund - Begynder

Kurset er for begyndere der gerne vil have en basis introduktion til havkajak sejlads. Formålet er at give DIG de bedste forudsætninger for at komme ud på oplevelser i nationalparken i en havkajak. Du vil blive undervist i korrekt brug af udstyr, hvordan du kommer sikkert ud og hjem igen, basis vende og balancerings teknikker. Undervejs får du mulighed for at øve og bliver guidet med en masse tips og tricks og afprøve alt det vi har lært dig.

Vores kajakkursus – begynder tager 3 timer, vi låner dig alt udstyret: gode stabile havkajakker, en pagaj og en svømmevest. Efter kurset har du alt udstyr til din rådighed i yderligere 2 timer, så der bliver rig mulighed for at træne mere, på alt det du har lært. Der er maks. 9 deltagere per kajakkursus. Vores instruktører er uddannet hos Dansk kano og kajak forbund og er erfarne kajak roere. Børn fra 14 år kan deltage med en voksen.

Alt det koster kun kr. 500,- per person.

Du kan også melde dig ind i vores klub for OUTDOOR AKTIVE med udgangspunkt i Roskilde hvor du har mulighed for at vælge et medlemskab med introkursus inkluderet OG fri adgang til alt det kajak du har lyst til efterfølgende. Læs mere om klub OUTDOOR AKTIVE 

Kajakkursus i Frederikssund - Privatkursus

Er I en gruppe som ønsker fuld fokus på jer til et kajakkursus? Eller ønsker I en guidet rotur med alt inkl.? Så er der mulighed for at booke en privat instruktør i Frederikssund, på et tidspunkt der passer jer. Vælger I et begynder kursus er det helt det samme som vores holdkurser og prisen er den samme som holdkurserne. 

Det er også muligt at vælge et IPP2 kursus. IPP2 kurset varer 16 timer og her får du massere af rutine og udover ovenstående gennemgår vi sikker færdsel på vand, en del mere teknik og redningsøvelser. Læs mere om vores IPP2 kurser her. Det er muligt at få et DKF IPP2 bevis efterfølgende for kr. 250,- Se også vores faste IPP2 kajakkurser ved Vigen Strandpark i Roskilde

Ønsker I at booke en ro-tur med instruktør eller et teknik kursus, er det også muligt. 

Tidspunktet kan I selv vælge og vi kommer selvfølgelig med alt udstyr til et sikkert og godt kursus eller kajaktur. Der betales for minimum 4 deltagere ved reservation af privatinstruktør.

Pris:

Begynder kursus: Kr. 500,- per person / 3 timer / min 4 personer + et engangsbeløb på kr. 350 i transport

IPP2 kajakkursus: Kr. 2200,- per person / 16 timer / min 4 personer

Kontakt os for andre ønsker: kontakt@outdooradventures.dk

Udfyld formularen for at booke privatkursus

KAJAKKURSUS I FREDERIKSSUND

Dette er Inkluderet

Medbring selv

Det praktiske

Kursus sted:

Marbæk Strand, Østersvej, 3600 Frederikssund

Eller et selvvalgt sted, efter nærmere aftale.

Parkering: 

Det er muligt at parkere på parkeringspladsen ved Marbæk Strand

Faciliteter:

Det vil være muligt at opbevare genstande aflåst. Medbring ikke unødvendige værdigenstande og vær opmærksom på, at al opbevaring er på eget ansvar.

Udstyr: 

Vi har alt det nødvendige udstyr: kvalitets kajak, pagaj og svømmevest. Medbring selv løstsiddende træningstøj, et håndklæde og evt. skiftetøj og en drikkedunk. Medbring gerne eget udstyr, hvis du har et godkendt svømmevest, ro-jakke, våddragt og vådsko.

Ved IPP2 kursus er våddragt inkluderet. 

Forudsætninger: 

Alle som har mod på at tage de første skridt ind i kajakkens verden kan deltage. Du skal være tryg ved vand og kunne svømme 200 meter. Minimums alder er 14 år i følge med en voksen. 

Kajak leje

Ønsker du at opleve nationalparken på egen hånd fra vandsiden? Så har vi alt udstyr til at du kan komme godt afsted og sikkert hjem igen. Vi anbefaler alle at tage et begynderkursus først, da det giver den bedste første oplevelse i kajakken. Det handler både om sikkerhed på vandet, håndtering af udstyret og ro-teknikken. 

Læs mere om kajakudlejning, priser, regler og booking ved at klikke på knappen nedenfor.

 

Giv et gavekort

Vi tilbyder forskellige slags gavekort blandt andet; kajak begynderkursus, kajak udlejning samt kajakkursus med mulighed for certifikat fra DKF efterfølgende. Så hvis du mangler at give en god gave eller bare vil overraske én du holder af, så giv ham eller hende mulighed for at få en skøn oplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land. Vær med til at give den heldige en hyggelig dag og nogle gode minder.
Læs mere om de forskellige slags gavekort vi tilbyder, ved at klikke på knappen nedenfor.

Har du set vores andre oplevelser?