Kajakhotel i Roskilde

Kajakhotel i Roskilde

 • Vigen Strandpark – Nem adgang til Roskilde fjord
 • Slip for at bakse rundt med din kajak på bilen
 • Små uplanlagte smutture bliver meget lettere
 • Vi har ingen krav om kajakbevis
 • Mulighed for at koordinere ture med andre via vores FB gruppe
 • Deltag gratis i vores guidede kajakture i løbet af sæsonen 
 
 

Det praktiske

 • Een “hylde” til to kajakker
 • Fuld adgang til kajakken
 • Du medbringer selv lås
 • Hylden er gummibelagt, medbring selv hvis du ønsker yderligere beskyttelse af din kajak
 • Pris kr. 1250,- for 14. april til 15. september pr. kajak
 • Begrænset antal pladser
 • Ring til Lars på 5389 0585 hvis du har nogle spørgsmål

Udfyld formularen for at booke opbevaring af kajak

Kajakopbevaring i Roskilde ved Vigen strandpark

Vi forstår, at din kajak er mere end blot et stykke udstyr – det er din nøgle til eventyr, frihed og naturoplevelser på Roskilde Fjord. Vores kajakhotel er placeret ved vores sommercamp på Vigen strandpark med fokus på bekvemmelighed og praktiske løsninger for dig. Som lokal roer er vores kajakopbevaring den perfekte løsning for din kajak og sikrer, at den altid er klar til nye eventyr uden alt besværet. 

Slip for transport af din kajak

Vores kajaktrailer er placeret på Vigen strandpark med let adgang til Roskilde Fjord. Så slipper du får at skulle flytte din kajak ud fra haven, op på taget af bilen, ned af taget, ud til vandet, op på taget igen, ned af taget og tilbage i haven. Det bliver ikke nemmere og giver dig mulighed for at tage små spontane smutture når vejret arter sig fra den rigtige side, og tiden lige pludselig er ledig i kalenderen. 

Vi har ingen krav om kajak certifikat

Du kan ro helt som du har lyst til og behøver ikke fremvise et kajakkursus bevis. Vi anbefaler at du tager et kursus så du ved hvordan du skal lave en selvredning og en makkerredning, men du er selv ansvarlig for din sikkerhed på vandet. Vi kræver dog at vi tager en snak om færdselsregler, vind og vejr og generel sikkerhed på vandet. 

Find nye ro makkere

Vores kajakhotel på Vigen strandpark står klar i hele sæsonen med det formål at give dig den ultimative bekvemmelighed, så du kan nyde hvert øjeblik på vandet. Ikke nok med det, så kan du også blive tilmeldt vores Facebook gruppe og finde nye ro makkere blandt de andre gæster på kajakhotellet, hvis det er det du har lyst til. Du har også mulighed for at deltage gratis i vores guidede kajakture der foregår hele sommeren, hvor der er mulighed for at følges med andre naturelskere.

Book din plads i dag

At sikre, at din kajak er opbevaret bekvemt, skal ikke være en byrde. Med vores kajakhotel i Roskilde får du ikke kun nem adgang til fjorden, men også den ro i sindet, der kommer fra at vide, at din kajak ligger godt og sikkert. Book din kajakopbevaringsplads i dag og bliv klar til at udforske Roskilde Fjord uden at skulle bakse rundt med din kajak for opbevaring i haven og med transport på taget af bilen. Der er kun 16 pladser og det er først til mølle.  

God tilrettelagt tur. Fantastisk guide og de skønneste steder at vandre. Kan klart anbefales.

God vejledning Godt udstyr Fantastiske rammer - at se Roskilde fra fjorden bare smukt!

Rigtig hyggelig tur. SUP yoga

Skøn oplevelse at prøve yoga på et SUP board. God instruktør og der er styr på det praktiske.

Vi havde nogle rigtigt gode timer, hvor alle i familien kunne deltage på lige vilkår. Fra at ingen af os stort set havde været i nærheden af et board, blev vi alle 4 i løbet af bare 1 time i stand til at sejle en mindre tur 🙌 Super god intro til både board og forholdsregler på vandet. Kan varmt anbefales.

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

Vi var 4 der i dag havde et fedt paddleboard kursus af den gode lærer mester Lars. Det var super sjovt og lærerigt at prøve og alle kan være med uanset alder, højte og vægt. Man fik rigtig god viden og det var fedt at "lær-ved-at-prøv", kort intro på lands med sikkerhed og så ellers ud og prøv. Vi havde rigtig meget vind, men alligevel fik vi prøvet en masse forskelligt og også mærke hvilke krafter vinden havde i forhold til at stå som ny på et board og det gik så fint. Kæmpe anbefaling herfra, vi har i hvertfald fået blod på tanden til mere sjov på paddle.

Jeg har været ude to gange i deres sit-on-top kajak, for at samle affald. Jeg har brugt deres reservations program flere gange, alt fungerer, ved aflysninger grundet vejret får man besked i god tid. De er venlige. Hjælpsomme. Alt udstyr et rent, pænt, i virkelig god stand. Kan anbefale!

Stille vandring i Hertadalen lørdag den 20 juni med Mette, var en formidabel oplevelse. Trods regn og våd til skindet, er smilet stadig stort. Snak, kaffe og chokoladekage var dagens afslutning på Restaurant Hertadalen.

Vi var 3 piger, der havde et ønske om at prøve paddleboard og vi fik den bedste undervisning. Man tror man har helt styr på det, men det er nu rart at få fif til at dreje hurtigt og komme op på boardet, hvis man falder I på dybt vand - det var ikke helt let. Vi kan varmt anbefale at tage et kursus her, Lars er utrolig dygtig og bruger den til der er behov for til, at få alle med.

Very good GPS event - walk locally. Good to have a purpose and a goal to get around.

Fantastisk service fra første kontakt. Nemt tilgængelige ift. spørgsmål og booking, hurtig tilbagemelding. Reminder om event, og efterfølgende opfølgning. Meget professionelt. Stort tak til Outdoor Adventures og instruktør, for skøn og underholdende halvanden time på vandet - SUP Yoga kan bestemt anbefales!

Godt IPP2 kursus, meget kompetent instruktør som også havde godt kendskab til lokalområdet. Kan varm anbefales!

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

Super fedt arrangement med Lars og Fjordlandet Outdoor. Alle ansatte havde en god dag.

Superfed oplevelse på SUP begynderkursus i Holbæk Havnebad. Både meget lærerigt og hyggeligt.

Super oplevelse. Kyndig og professionel. Vi havde den bedste oplevelse og lærte hurtigt at komme op på vores paddleboards og havde nogle skønne timer. Kan i den grad anbefales.

Super tur på fjorden i dag. Kajak og tilbehør fungerede perfekt.

Super god og sjov intro til SUP med dygtig og professionel instruktør. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at prøve.

Vi tog et grundkursus i kajak hos Lars og det kan varmt anbefales! Super dygtig instruktør, der er god til at forklare og vise hvordan man gør.

Fantastisk tur i Skjoldungernes land 👟👣 Godt tempo samtidig med, der var tid til at nyde naturen og få lidt historie undervejs 😊 Kan kun anbefales

Superfed oplevelse. God undervisning og fede øvelser. Fik lidt ondt i armene, men det hører vel med 🙂

Rigtig god mulighed for at paddle surfe lidt med vores børn. Det også en skøn tur op langs fjorden, hvor vandet også er noget mere roligt end ude på havet. Det var let tilgængeligt og også ret god til prisen ift de andre udlejningsbureauer. Herudover fik vi også tilbudt våddragter som en del af prisen. Der er intet dårligt at sige om det - super fint.

Lars var en rigtig god instruktør på det 2 timers paddleboard intro, som vi havde. Han fortæller og forklarer på en god måde og bevarer overblikket. Det var nogle gode timer, som bestemt var lærerigt og kan anbefales

Godt udstyr, dygtig underviser - vi fik super undervisning! Og da kurset var færdigt, kunne vi fortsætte på SUP'en i 2 timer ekstra ... virkelig luksus. God dag - og bestemt ikke sidste gang, vi kommer forbi

Dygtig, rolig og meget tålmodig instruktør. Jeg fik en god oplevelse, selvom jeg måtte stoppe på kurset efter 1 1/2 time, da jeg ikke havde mere energi., det var min egen skyld. Tak for en super oplevelse😉Venlig hilsen Tina

Fed oplevelse, god instruktør, alt foregik meget sikkert. Helt sikkert ikke færdig med paddelboard

God oplevelse med fin sikkerhed og instruktion. Pengene værd.

Super Oplevelse med udfordrende øvelser og højt humør for både deltagere og Outdoor Adventures - Kan klart anbefales

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Fantastisk aften i kajak på fjorden .. god lille gruppe med super instruktør. God og behagelig kajak at ro i. Og selvfølglig smukt sted at ro..

Super god dag på SUP intro, vi fik lært en masse teknik, som gjorde at jeg føler mig mere sikker på vandet på et paddelboard. Klart noget man kan blive bidt af.

Super godt

Super godt kursus - kan anbefales

Rigtig god dag på fjorden. God intro og vejledning, har tændt lysten til at komme ud på sit SUB for få mange gode timer på vandet.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Fjorlandet Outdoor styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.

Rigtig god oplevelse i skønne omgivelser. Godt, individuelt tilpasset kajakkursus med tydelige, tålmodige og letforståelige instruktioner.

Nogle dejlige timer på Roskilde Fjord med rigtig god introduktion til at sejle havkajak - efter kurset føler jeg mig godt klædt på til en tur på egen hånd

Vi havde en super god og sjov oplevelse med GPS X-plorer.

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

en dejlæig tur hvor vi var heldige med vejret. Guiden var god - usikker på om hun fik fortalt alt det hun gerne ville da der var meget talende mennesker med på turen.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

I took the beginner's kayak course which included a nice tour around the fjord while learning some basic techniques. Had a great time and a lot of fun!

Vi havde en god intro til vores første kajak-kursus. Vi følte os trygge ved Lars’ instruktion og følgeskab på Roskilde Fjord. En skøn eftermiddag i det vådeelement. Kan bestemt anbefale Outdooradventure som arrangør og udfører.

Super arrangement. Alle, tror jeg, fik en god gennemgang og alle kom op og stå 😉

Alletiders kursus! God intro til alt det vigtige sikkerhed og god instruktion af teknikkerne. Og så var det mega sjovt 😀

Jeg har deltaget i kajak-intro ved Claus - han får de varmeste anbefalinger herfra. Vi havde 3 dejlige timer på vandet - og lærte samtidig en masse.

Godt udstyr, dygtig underviser - vi fik super undervisning! Og da kurset var færdigt, kunne vi fortsætte på SUP'en i 2 timer ekstra ... virkelig luksus. God dag - og bestemt ikke sidste gang, vi kommer forbi

Fantastisk sted. Vi var der med vores børnebørn på 6 og 9 år. De, og vi, elskede det. Næste år vil de gerne afsted 2 eller 3 nætter. Skønt at bo i telt, og maden var så god.. Alt i alt en stjerne god oplevelse. Tak for det😃👏👏

Har du set vores andre oplevelser?