Kajakhotel i Roskilde

Kajakhotel i Roskilde

 • Vigen Strandpark – Nem adgang til Roskilde fjord
 • Slip for at bakse rundt med din kajak på bilen
 • Små uplanlagte smutture bliver meget lettere
 • Vi har ingen krav om kajakbevis
 • Mulighed for at koordinere ture med andre via vores FB gruppe
 • Deltag gratis i vores guidede kajakture i løbet af sæsonen 
 
 

Det praktiske

 • Een “hylde” til to kajakker
 • Fuld adgang til kajakken
 • Du medbringer selv lås
 • Hylden er gummibelagt, medbring selv hvis du ønsker yderligere beskyttelse af din kajak
 • Pris kr. 1250,- for 14. april til 15. september pr. kajak
 • Begrænset antal pladser
 • Ring til Lars på 5389 0585 hvis du har nogle spørgsmål

Udfyld formularen for at booke opbevaring af kajak

Kajakopbevaring i Roskilde ved Vigen strandpark

Vi forstår, at din kajak er mere end blot et stykke udstyr – det er din nøgle til eventyr, frihed og naturoplevelser på Roskilde Fjord. Vores kajakhotel er placeret ved vores sommercamp på Vigen strandpark med fokus på bekvemmelighed og praktiske løsninger for dig. Som lokal roer er vores kajakopbevaring den perfekte løsning for din kajak og sikrer, at den altid er klar til nye eventyr uden alt besværet. 

Slip for transport af din kajak

Vores kajaktrailer er placeret på Vigen strandpark med let adgang til Roskilde Fjord. Så slipper du får at skulle flytte din kajak ud fra haven, op på taget af bilen, ned af taget, ud til vandet, op på taget igen, ned af taget og tilbage i haven. Det bliver ikke nemmere og giver dig mulighed for at tage små spontane smutture når vejret arter sig fra den rigtige side, og tiden lige pludselig er ledig i kalenderen. 

Vi har ingen krav om kajak certifikat

Du kan ro helt som du har lyst til og behøver ikke fremvise et kajakkursus bevis. Vi anbefaler at du tager et kursus så du ved hvordan du skal lave en selvredning og en makkerredning, men du er selv ansvarlig for din sikkerhed på vandet. Vi kræver dog at vi tager en snak om færdselsregler, vind og vejr og generel sikkerhed på vandet. 

Find nye ro makkere

Vores kajakhotel på Vigen strandpark står klar i hele sæsonen med det formål at give dig den ultimative bekvemmelighed, så du kan nyde hvert øjeblik på vandet. Ikke nok med det, så kan du også blive tilmeldt vores Facebook gruppe og finde nye ro makkere blandt de andre gæster på kajakhotellet, hvis det er det du har lyst til. Du har også mulighed for at deltage gratis i vores guidede kajakture der foregår hele sommeren, hvor der er mulighed for at følges med andre naturelskere.

Book din plads i dag

At sikre, at din kajak er opbevaret bekvemt, skal ikke være en byrde. Med vores kajakhotel i Roskilde får du ikke kun nem adgang til fjorden, men også den ro i sindet, der kommer fra at vide, at din kajak ligger godt og sikkert. Book din kajakopbevaringsplads i dag og bliv klar til at udforske Roskilde Fjord uden at skulle bakse rundt med din kajak for opbevaring i haven og med transport på taget af bilen. Der er kun 16 pladser og det er først til mølle.  

Super godt kursus med god introduktion til teknik.

Super godt

Min søn og jeg havde en sjov, hyggelig og udfordrende eftermiddag på SUP intro-kurset med Outdoor Adventures. Lars, som underviste, havde både tålmodigheden og humoren med hele vejen.

Nogle dejlige timer på Roskilde Fjord med rigtig god introduktion til at sejle havkajak - efter kurset føler jeg mig godt klædt på til en tur på egen hånd

Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Fjorlandet Outdoor styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Super dejligt sted hvor man blev taget godt imod. Lars var god til at undervise alle, selvom vi var på forskellige stadier. Jeg kan varmt anbefale det. Mvh. Cathe

Vi havde nogle rigtigt gode timer, hvor alle i familien kunne deltage på lige vilkår. Fra at ingen af os stort set havde været i nærheden af et board, blev vi alle 4 i løbet af bare 1 time i stand til at sejle en mindre tur 🙌 Super god intro til både board og forholdsregler på vandet. Kan varmt anbefales.

Rigtig sjov og lærerig oplevelse med SUP introkursus, med god introduktion til sikkerhed og teknik. Bagefter der var masser af tid til at øve sig, i de dejligt trygge og smukke omgivelser ved Roskilde fjord. Kan varmt anbefales

Stille vandring i Hertadalen lørdag den 20 juni med Mette, var en formidabel oplevelse. Trods regn og våd til skindet, er smilet stadig stort. Snak, kaffe og chokoladekage var dagens afslutning på Restaurant Hertadalen.

Fed oplevelse, god instruktør, alt foregik meget sikkert. Helt sikkert ikke færdig med paddelboard

Meget fin oplevelse idag hos Outdoor Adventures. Vi prøvede et 3 timers kajakintrokursus, og instruktøren var dygtig, pædagogisk og tålmodig😊. Fint udstyr, god stemning og de skønneste omgivelser. Stor anbefaling herfra

Super Oplevelse med udfordrende øvelser og højt humør for både deltagere og Outdoor Adventures - Kan klart anbefales

Alletiders kursus! God intro til alt det vigtige sikkerhed og god instruktion af teknikkerne. Og så var det mega sjovt 😀

Jeg har været ude to gange i deres sit-on-top kajak, for at samle affald. Jeg har brugt deres reservations program flere gange, alt fungerer, ved aflysninger grundet vejret får man besked i god tid. De er venlige. Hjælpsomme. Alt udstyr et rent, pænt, i virkelig god stand. Kan anbefale!

Vi havde en god intro til vores første kajak-kursus. Vi følte os trygge ved Lars’ instruktion og følgeskab på Roskilde Fjord. En skøn eftermiddag i det vådeelement. Kan bestemt anbefale Outdooradventure som arrangør og udfører.

Godt planlagt, gode orienteringer. Der var det der skulle være. Hyggelig atmosfære .

Outdoor Adventures var nemme at kommunikere med og sørgede for, at vi fik en super oplevelse! Vi sov i tippi i en enkelt nat, og det var det hele værd. Vi vil bestemt prøve nogle af deres andre tilbud i fremtiden.

Dejlig gåtur fra Vikingeskibsmuseet til Hertadalen i Lejre. Vejret var gråt med lidt dryp.. men solen skinnede inden i. Skønne omgivelser. Fint tempo. Lækker anretning på Hertadalen. Ikke mindst i gode hænder hos Lars fra Outdoor Adventures. Dejlig måde at bruge sin lørdag på.

Fantastiske udendørs oplevelser sammen med familien eller kollegerne!

Hadde en fin padle tur, slutten av turen brukte jeg til og trene/bade med kajakken i det fine været. Takk for turen.

Super oplevelse med en nærværende og opmærksom instruktør.

Super arrangement. Alle, tror jeg, fik en god gennemgang og alle kom op og stå 😉

En supergod instruktør og en god eftermiddag på vandet. Fik meget ud af kurset

Super dejlig oplevelse, gode til at møde vores behov som en familie uden erfaringer. Yderst fleksible da vejret udsatte den første bookning.

Fantastisk planlægning, fabelagtig forplejning, storslået selskab, regn, blæst og sol - og en lille smule kultur - kan man ønske sig mere på en kajak tur til Selsø Herregård ! Og så et redningskursus i tilgift. Tak for et par dejlige dage.

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Var på paddleboard kursus i går på Roskilde Fjord for at finde ud af om Paddleboard er noget for mig. Det var en super oplevelsem med en god og professionel instruktør. Efter to timers koncentreret undervisning, er jeg er klædt på til selv at tage ud på et lejet board fra Outdoor Adventures eller købe mit eget board. Tak for en god oplevelse i det skønneste vejr og den smukkeste natur.

Skønt, lærerigt, hyggeligt, og sjovt SUP kursus, kan absolut anbefales

Genialt at leje en kajak, når vejret er til en tur på fjorden, og man har tid og lyst til netop det. Super nem booking og hjælpsom betjening på stedet. Afslappende og sjov tur på vandet i det smukke sommerland.

super godt kursus. Lars underviser i alle tricks og teknikker, så man er klar til at stå selv efterfølgende. Kan varmt anbefales.

Mine to drenge og jeg har netop haft et SUP kursus i Roskilde havn. Det var super hyggeligt, informativt og i en god atmosfære. Kan helt sikkert anbefales ligegyldigt niveau.

Super god Intro til SUP. Lars var rigtig god til at lære fra sig og der var plads til alle. OSB husk badetøj og håndklæde 🏄🏼‍♀️🏄🏼‍♂️

Tak til Lars for super kyndig vejledning, tålmodighed og hjælp. Det var en helt igennem fornøjelse.

En supergod instruktør og en god eftermiddag på vandet. Fik meget ud af kurset

Vi var 3 piger, der havde et ønske om at prøve paddleboard og vi fik den bedste undervisning. Man tror man har helt styr på det, men det er nu rart at få fif til at dreje hurtigt og komme op på boardet, hvis man falder I på dybt vand - det var ikke helt let. Vi kan varmt anbefale at tage et kursus her, Lars er utrolig dygtig og bruger den til der er behov for til, at få alle med.

Skøn oplevelse at prøve yoga på et SUP board. God instruktør og der er styr på det praktiske.

Super godt tilrettelagt kajak kursus i 2 dage

Super fedt arrangement med Lars og Fjordlandet Outdoor. Alle ansatte havde en god dag.

Vi var på SUP kursus med instruktøren Malou i Roskilde. Hun var så god til at lære fra sig og gjorde virkelig at det blev en super god oplevelse. Derudover så var det bare så nemt at man lånte alt udstyr på stedet og fik en god intro til vind, vand, boards og regler. Prøv det!

Amazing place for water tours. Helpful and professional

Suveræn oplevelse. Jeg havde et ledernetværk med ude at afprøve SUP - og Lars var særdeles god til at instruere omkring både sikkerhed og teknik. Ligeledes var han hele tiden opmærksom på den enkelte deltager og dennes formåen, så alle gik op af vandet med oplevelsen af at have haft det sjovt og lært nyt. Meget professionel og nærværende håndtering af gruppen 🙂

Vi havde tre fantastisk timer på Roskilde Fjord - vi fik en grundig introduktion og fik lavet en masse øvelser i kajakken. Varmeste anbefalinger!

Tak for en skøn aften i den smukke Roskilde Fjord, som altid giver en ny natur oplevelse. Tak for god guidning og hyggeligt samvær.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Lars var en rigtig god instruktør på det 2 timers paddleboard intro, som vi havde. Han fortæller og forklarer på en god måde og bevarer overblikket. Det var nogle gode timer, som bestemt var lærerigt og kan anbefales

De allerbedste anbefalinger herfra 👍 Havde tilbage i maj den skønneste weekend! Vores friluft overnatning ‘all inklusive’ levede virkelig op til det vi ville. Efter en dejlig lang vandretur mødte vi op til det fineste telt, gode madrasser, dyner, puder, brænde inden for rækkevidde mm. Fik derudover leveret skønne ingredienser til den bedste bålmad og til morgenmad dagen efter. Alt var så lækkert og meget indbydende. Den fine trækfærge og ‘Skjoldungestien’ ligger desuden lige i ‘baghaven.’ Så fås det ikke meget bedre. Kan meget varmt anbefale dette fine sted ☀️

Jeg gik med på en vandretur Roskilde-Frederikssund. Vi gik ved kysten så meget som muligt, og det var skønt ikke selv at skulle finde vej eller have madpakke med. Jeg kunne godt have brugt lidt mere info om det vi passerede, både kultur og natur. Alt i alt en dejlig tur, både pga guiden Lars, de andre deltagere og ikke mindst dejligt forårsvejr. Mange tak for turen.

Vi ringede til Lars for nogle dage siden og han rådede os til at vente lidt pga. vejr og vind. Idag så vejret bedre ud og vi ringede til Lars kl 8:30 for at booke 3 kajakker. En time senere stod de klar til os, og vi havde en god tur på vandet. Super god service og vejledning. Helt sikkert et sted vi vil komme tilbage til igen og igen.

Rigtig god dag på fjorden. God intro og vejledning, har tændt lysten til at komme ud på sit SUB for få mange gode timer på vandet.

Har du set vores andre oplevelser?