Kajakudlejning

Kajakudlejning 2 timer
Kajakudlejning 4 timer
Kajakudlejning 1 dag
Våddragt til kajak 1 dag
Tidligere
Næste

Kajakudlejning i Roskilde

Vi har det nødvendige udstyr til at du kan komme godt afsted – og hjem igen. Har du allerede styr på at ro kajak og har enten deltaget i vores kajak begynderkursus, IPP2 kursus eller har erfaring et andet sted fra, er vores kajakudlejning lige stedet for dig. Vi har alt nødvendigt udstyr til en skøn tur ud i Nationalpark Skjoldungernes Land. Vi har fast kajakudlejning på Vigen Strandpark ved Roskilde camping. Er I en gruppe som ønsker kajakudlejning i andre dele af Nationalpark Skjoldungernes Land, kommer vi gerne ud med kajakkerne til jer.

Du kan leje følgende typer kajak:

Hasle expedition – havkajak 

Høfde Q – 2 personers havkajak

BIC sit-on-top kajak

BIC sit-on-top – 2 personers kajak

Dette medfølger ved kajakudlejning:

Slidstærk pagaj 

Svømmevest 

Mulighed for sprayskirt, pumpe og float

Når du lejer en af vores kajakker, medfølger altid en pagaj og en svømmevest. Det er også muligt at få et spraydeck, en paddlefloat og en pumpe med. 

Alle over 18 år kan leje en kajak. Er du under 18 år, skal du være sammen med en over 18 år.

Der er rigtig mange gode steder at tage på tur, i Nationalpark Skjoldungernes Land. Det er altid muligt at finde læ for enten østen- eller vestenvind. Blæser der fra nord, skal man være lidt mere påpasselige end langt de fleste andre steder i fjorden. Kattinge vig er også et godt sted for en tur i kajakken. Der er godt læ de fleste steder og skønne steder at lægge til på land. Vinden bestemmer for det meste, hvor det er godt at ro. Vores instruktører er altid klar med et godt råd og en god anbefaling.

Vejret har en stor betydning for din roning. Blæser det mere end 7 m/s lejer vi ikke vores kajakker ud, medmindre du er en erfaren IPP3 roer. Har du booket leje og det blæser for meget på dagen, bliver din reservation annulleret for din sikkerhed og uden omkostninger for dig. Er du i tvivl, så giv os et kald på følgende nummer: 53 89 05 85

Alle årstider er passende til kajak. MEN det kræver forberedelse og erfaring, hvis man skal ro kajak hele året. Generelt skal vandet være mindst 14 grader varmt, hvis du skal afsted i kajak og ikke have en hel masse udstyr på. Er det under 5 grader, skal du kun tage afsted hvis du er erfaren og har det rigtige udstyr på. Som med alt andet leg på vand, kræver det god forberedelse og det rette udstyr til omstændighederne. Når det så er sagt, så venter der fantastiske oplevelser i Nationalpark Skjoldungernes Land på alle årstider. 

Medbring gerne eget egnet udstyr, såvidt du har dette og tøj du kan bevæge dig frit i. Tag også gerne noget skiftetøj med, idet man kan få brug for det. Skal du leje våddragt, så er det badetøj indenunder og så er det godt med et håndklæde også.

Kr. 200 / 2 timer

Kr. 325,- / 4 timer

Kr. 425,- / 1 dag

Kr. 600,- / Weekend – 2 dage

Kr. 1500,- / 7 dage

Der betales for hele lejeperioden inden udstyret tages i brug

Der skal fremvises billedlegitimation ved start på lejeperiode.

Lejer er forpligtet til at erstatte evt. skadet eller bortkommet udstyr.

Det er lejers ansvar at udstyret benyttes korrekt og at ansvarlig færdsel på vandet efterleves. 

Lejer er selv ansvarlig for tyveriforsikring.

Som lejer er du selv ansvarlig for at vurdere dine evner, helbred og svømmedygtighed. Er vi i tvivl så afviser vi dig. For din sikkerhed.

Udstyret skal leveres tilbage i rengjort stand.

Lej din kajak her: