Outdoor getaway i kajak på Roskilde fjord

Outdoor getaway i kajak med overnatning

Drømmer du om en unik og naturskøn kajaktur med overnatning, der kombinerer friluftsliv, eventyr og en nat, eller flere, under stjernerne?

Vores outdoor getaway i kajak er skræddersyet til naturelskere og eventyrlystne sjæle, der ønsker at udforske Roskilde Fjord på egen hånd med en unik kajaktur med overnatning. Tag styringen i din egen kajak og glid stille gennem det rolige vand, mens du oplever fjordens imponerende natur og rige dyreliv. Som erfaren kajakroer kan du tilpasse denne kajaktur med overnatning til dine ønsker, så du kan nyde hvert øjeblik af denne spændende oplevelse.

Lej kajak og alt nødvendigt udstyr til en god tur

Vi gør det let for dig at realisere din drømmeoplevelse. Til dit outdoor getaway i kajak kan du leje kajak og det meste af det nødvendige udstyr til din tur langs Roskilde Fjord. Det eneste du selv skal medbringe er sovepose og mad. Vi giver dig adgang til høj-kvalitets udstyr, og de nødvendige tips og tricks til en vellykket tur.

Planlæg selv din tur rundt i fjorden

Vi sørger for at du har alt nødvendigt udstyr og et kort over muligheder for overnatning langs fjorden. Der er både campingpladser, shelters, teltpladser og sågar en mulighed for at overnatte på et liggeunderlag ved strandkanten. Du skal selv planlægge turen rundt i fjorden alt efter hvor langt omkring du vil, og hvad du ønsker at se. Nogle steder er det muligt at booke shelter på forhånd, andre steder ikke. Du får det fulde eventyr hvor du ikke altid ved hvad der sker, men skal være indstillet på at finde løsninger. Det betyder også, at du skal have kajak-, og noget outdoor erfaring før vi kan sende dig afsted på eventyr ved Roskilde fjord. Har du brug for et kajakkursus kan du se nærmere på hvornår vi afholder næste kursus ved Vigen strandpark

Se hjemmesiden for Visit Fjordlandet for masser af oplysninger og gode råd til området.

Steder til overnatning ved Roskilde fjord

Previous slide
Next slide

Kvalitets liggeunderlag / person

2. pers. telt

Trangiasæt med to gryder og en pande og sprit/gas

10L vandbeholder

4 drybags, i to forskellige størrelser.

Service: plastic tallerkener, kniv/gaffel/ske, kop, skærebræt+kniv, røreske.

Optændingsblok til bål 

Rengøringssæt: skuresvamp, opvaskemiddel + skraldepose

Listen her er ikke utømmende men et forslag:

Sovepose

Mad

Lighter

Lommeknive

Telefon

Powerbank

Du skal have erfaring med kajaksejlads, gerne IPP2 bevis men ikke et krav hvis du har samme niveau og kan lave selvredning.

Du skal have lidt outdoor erfaring og være frisk på at finde løsninger løbende

Det bestemmer du selv. Så lang tid du har lyst

Det er vi ikke herre over så der skal du tage egne forholdsregler. 

Blæser det mere end 7 m/s sende vi dig ikke afsted. Så kan du enten aflyse helt eller vente og forkorte din tur. Vi kan ikke garantere at det er muligt at forlænge i den anden ende. Men oftest er det.

2 dage / 1 nat: Kr. 950,- / person

Efterfølgende dage kr. 250.- / person

Levering / Afhentning efter aftale af udstyr andre steder: Kr; 350,- +  kr. 2,5 ,- pr. kørt km ud/hjem fra Vigen strandpark

Der betales leje for hele lejeperioden inden udstyret tages i brug.

Der skal lægges et depositum på kr. 1500,- ifm. leje, uanset lejens længde. Depositum tilbagebetales ved returnering af alt udstyr i intakt stand. I så fald der er skader på udstyret returneres depositum først når skadernes omfang er værdisat.

Der skal fremvises billedlegitimation med adresse angivelse ved start på lejeperiode.

Lejer er forpligtet til at erstatte evt. skadet eller bortkommet udstyr.

Lejer er selv ansvarlig for tyveriforsikring.

Udstyret skal leveres tilbage i rengjort stand. Der er vand ved vores camp på Vigen til evt. rengøring.

Det er udlejers ansvar at udstyret fungerer korrekt. Det er lejers ansvar at udstyret benyttes korrekt.

Det er alene lejers ansvar at tage afsted på outdoor getaway som beskrevet her.

Udlejer at altid ret til at nægte lejer at tage afsted hvis ugunstige vejrforhold eller andre sikkerhedsforhold gør sig gældende.  

Ren nydelse i naturen 

Vores outdoor getaway i kajak med overnatning i shelter eller telt tilbyder en unik mulighed for at forbinde med naturen på en intim og autentisk måde. Glæd dig til at nyde roen ved fjorden, den stjernehimmel, som kun en nat i det fri kan byde på, og vågne op til en fantastisk udsigt over fjorden. Det er den perfekte mulighed for at trække stikket ud, slappe af og genoplade i en travl hverdag.

Book din kajaktur med overnatning nu

Giv dig selv lov til at bryde ud af rutinen og oplev Roskilde Fjord på en helt ny måde. Book din outdoor getaway i kajak med overnatning hos os og start fra Vigen Strandpark. Vi glæder os til at byde dig #VelkommenUdenfor og sende dig afsted på en oplevelse, der vil blive husket længe efter, du er vendt tilbage til hverdagen. Tag det første skridt mod et eventyr i naturen og giv dig selv muligheden for at opleve magi under åben himmel i det skønne Fjordlandet.

Udfyld formularen for at booke

Har du set vores andre oplevelser?