Mindfulness vandretur

Har I en travl hverdag? Så kom ud og oplev roen sammen!

Vi byder jer velkommen udenfor til mindfulness vandreture på Roskilde fjord. En unik oplevelse der handler om fysisk, mental nærvær og tilstedeværelse i nuet. En helt speciel oplevelse for dig og dine kollegaer, der tager jer væk fra den travle hverdag og giver jer et frirum til nyde naturen her i Roskilde, slappe af og finde roen sammen.  

Mindfulness Vandretur
Mindfulness Vandretur
Mindfulness Vandretur

Mindfulness vandretur er en unik oplevelse med kollegerne

Mindfulness vandretur på Roskilde Fjordlandet kalder på at vi lytter til naturen og finder ind til roen, stilheden og fællesskabet. Når vi samtidig vandrer, og kroppen og musklerne bevæger sig, producerer hjernen stoffer, der både styrker nervecellerne og stimulerer dannelse af nye – kort sagt bliver jeres mindset styrket af mindfulness vandreturen på Roskilde Fjordlandet.

Når vi holder pauser og åbner op for stilhed, så giver det mulighed for refleksion!  At kunne benytte sig af stilhed og inddrage den direkte i strategisk ledelse vil bidrage til bedre koncentration, bedre hukommelse, bedre søvn, bedre indlæringsevne og bedre humør individuelt og i fællesskabet. Derfor er mindfulness vandreturene i Roskilde en helt unik oplevelse, og et godt match til et anderledes og givende firmaarrangement. Udover at være en smuk og beroligende oplevelse, giver den værktøjer I kan tage med tilbage på arbejdspladsen. 

Vores dygtige guider sætter rammerne for turen ud fra jeres ønsker, og faciliterer øvelser med fokus på jer og jeres indre ro – individuelt og som gruppe. Efter ca. 2,5 times skøn vandretur i Roskilde naturs forskellige landskaber, er der mulighed for at tage plads omkring bålet og nyde en kop bålkaffe eller the og lidt sødt til. Vi afrunder sammen turens oplevelser og I kan herefter blot nyde naturen, flammerne og den varme kaffe til bålets knitren.

Mindfulness vandrerture på Rokilde fjord tilbyder en unik dag med nærvær og ro uden de daglige afbrydelser. 

Vi oplever at vores gæster generelt får:

Mere glæde i hverdagen, Mere energi, Mere accept, Bedre relationer, Mindre stress

Kombinér Mindfulness vandretur med en af vores andre aktiviteter

Vi har god erfaring med at kombinere flere af vores firmaarrangementer, til et fuldendt firmaarrangement. Se derfor gerne vores andre firmaarrangementer, såsom Teamcooking eller Overnatning i nationalpark eller tag en snak med os om hvordan vi samme kan skabe den helt rigtige oplevelse for jeres gruppe. 

Tina
Tina
Læs mere
Tusinde tak for et fantastisk arrangement - super professionelt - noget for alle og SÅ sjovt. Vi kommer helt sikkert igen.
Mads C.
Mads C.
Læs mere
Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Outdoor Adventures styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.
Casper
Casper
Læs mere
Super fedt arrangement med Lars og Outdoor Adventures. Alle ansatte havde en god dag.
Tidligere
Næste

Det praktiske:​

  • 3 timers stillevandring, inkl. kaffe/the.
  • Uddannet yoga & mindfulness instruktør.
  • Boserup skov, Bistrup skov eller Herthadalen.
  • Mødested efter aftale.
  • Øvelser undervejs, som også kan bruges hjemme. 
  • Velvære sammen med kolleger
  • Mindre stress og mere energi.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen udenfor!

Lyder det spændende? Book her..