Kajakkursus i Holbæk

kajak kursus i Holbæk
Pris på kajakkursus

Kajakkursus i Holbæk - begynder

Har du lyst til at prøve havkajak, har du mulighed for at komme godt i gang med et  kajakkursus for begyndere i Holbæk. Kurset følger Dansk kano og kajak forbunds rammer og giver en basis introduktion til vind og vejr, sikker færdsel på vandet, udstyr og teknik og gør dig i stand til at komme sikkert afsted på fjorden efterfølgende. Vi starter kurset på land med fælles introduktion til udstyr, sikkerhed og vind & vejr. Så hopper vi på vandet, for at øve ro-teknikker og balance. Vi padler efterfølgende en tur ud på fjorden for at oparbejde lidt rutine og lave nogle små øvelser med teknik og balance.

 

Vi låner dig alt udstyr: kajak, pagaj og svømmevest. Efter kurset har du alt udstyret til rådighed i yderligere 1 time, så du kan lege lidt eller ro en tur mere. Børn ned til 14 år kan deltage med forældre.

Vi bruger kun uddannet kajakinstruktører fra DGI eller DKF til vores kajakkursus i Holbæk

Pris kr. 500,- per person

Du kan også melde dig ind i vores klub for OUTDOOR AKTIVE med udgangspunkt i Roskilde hvor du har mulighed for at vælge et medlemskab med introkursus inkluderet OG fri adgang til alt det kajak du har lyst til efterfølgende. Læs mere om klub OUTDOOR AKTIVE 

Kajakkursus i Holbæk

Kajakkursus i Holbæk - privatkursus

Er I en gruppe som ønsker fuld fokus på jer til et kajak kursus? Eller ønsker I en guidet ro-tur med alt inkl.? Så er der mulighed for at booke en privat instruktør i Holbæk, på et tidspunkt der passer jer. Vælger I et begynder kursus er det helt det samme som holdkurserne, bortset fra at vi ikke kan garantere, at I kan have udstyret 1 time efterfølgende. Prisen er den samme som holdkurserne. 

Det er også muligt at vælge et IPP2 kajakkursus. IPP2 kajakkurset varer 16 timer og her får du massere af rutine og udover ovenstående gennemgår vi sikker færdsel på vand, en del mere teknik og redningsøvelser. Det er muligt at få et DKF IPP2 bevis efterfølgende for kr. 250,- Se også vores faste IPP2 kajakkurser ved Vigen Strandpark i Roskilde

Ønsker I at booke en ro-tur med instruktør eller et teknik kursus, er det også muligt. 

Tidspunktet kan I selv vælge og vi kommer selvfølgelig med alt udstyr til et sikkert og godt kursus eller kajaktur. Der betales for minimum 4 deltagere ved reservation af privatinstruktør.

Pris:

Begynder kursus: Kr. 500,- per person / 3 timer / min 4 personer + et engangsbeløb på kr. 350 i transport

IPP2 kajakkursus: Kr. 2200,- per person / 16 timer / min 4 personer

Kontakt os for andre ønsker: kontakt@outdooradventures.dk

Udfyld formularen for at booke privatkursus

KAJAKKURSUS I HOLBÆK

Dette er inkluderet

Medbring selv

Det praktiske

Mødested:

Havnebadet, Blegstræde 27, 4300 Holbæk

Eller andet sted efter aftale ved privatkursus

Parkering: 

Det er muligt at parkere helt tæt på havnebadet.

Faciliteter:

Ved havnebadet findes toilet, udebrus og spartansk mulighed for omklædning. Det vil være muligt at opbevare genstande aflåst. Medbring ikke unødvendige værdigenstande og vær opmærksom på at al opbevaring er på eget ansvar.

Udstyr: 

Vi har alt nødvendigt udstyr: kvalitets kajak, pagaj og svømmevest. Medbring selv løstsiddende træningstøj, et håndklæde og evt. skiftetøj og en drikkedunk. Medbring gerne eget udstyr, hvis du har en godkendt svømmevest, ro-jakke, våddragt og vådsko.

Forudsætninger: 

Alle som har mod på at tage de første skridt ind i kajakkens verden, kan deltage. Du skal være tryg ved vand og kunne svømme 200 meter. Minimums alder er 14 år i følge med en voksen. 

GUIDEDE KAJAKTURE I HOLBÆK

Kajak leje

Ønsker du at opleve nationalparken på egen hånd fra vandsiden? Så har vi alt udstyr til at du kan komme godt afsted og sikkert hjem igen. Vi anbefaler alle at tage et begynderkursus først, da det giver den bedste første oplevelse i kajakken. Det handler både om sikkerhed på vandet, håndtering af udstyret og ro-teknikken. 

Læs mere om kajakudlejning, priser, regler og booking ved at klikke på knappen nedenfor.

Giv et gavekort

Vi tilbyder forskellige slags gavekort blandt andet; kajak begynderkursus, kajak udlejning samt kajakkursus med mulighed for certifikat fra DKF efterfølgende. Så hvis du mangler at give en god gave eller bare vil overraske én du holder af, så giv ham eller hende mulighed for at få en skøn oplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land. Vær med til at give den heldige en hyggelig dag og nogle gode minder.
Læs mere om de forskellige slags gavekort vi tilbyder, ved at klikke på knappen nedenfor.

Har du set vores andre oplevelser?