Paddleboard kursus i Frederikssund

Privat paddleboard kursus i Frederikssund

Der er ingen undskyldning for ikke at komme godt i gang med Stand Up Paddling på vores 2 timers paddleboard kursus i Frederikssund. Vores SUP kursus giver en basis introduktion til teknik, udstyr, vind og vejr og gør dig i stand til at komme sikkert afsted på fjorden efterfølgende. Vi starter kurset på land med fælles introduktion til udstyr, sikkerhed og vind & vejr. Så hopper vi på vandet og øver balance og padleteknikker. Typisk er der styr på alt det indenfor den første time. Så padler vi en tur ind i kanalen i den sidste lille times tid for at oparbejde lidt rutine og lave nogle små øvelser med teknik og balance undervejs.

 

Vi låner dig alt udstyret både paddleboard, padle, leash, våddragt og svømmevest. Efter kurset har du alt udstyret til rådighed i yderligere 1 time så du kan lege lidt eller padle en tur mere. Kurset er egnet for børn over 12 år. Børn mellem 12-16 år kan deltage sammen med forældre.

Vi bruger kun uddannet SUP instruktører fra Surf SUP Danmark , DGI eller DKF til vores paddleboard kursus i Frederikssund.

Tidspunkt og sted kan I næsten selv vælge. Vi kommer selvfølgelig med kvalitetsudstyr til en sikker og god tur. Der betales for minimum 4 deltagere ved et privatkursus. 

Pris kr. 500,- per person / 2 timer / min 4 personer / + kr. 350,- i transport

Previous slide
Next slide

Udfyld formularen her for at booke et privatkursus

Paddleboard udlejning i Frederikssund

Er I en gruppe som kan selv, og gerne vil afsted på paddleboard tur i Frederikssunds området, kommer vi gerne med udstyr til jer. Vi anbefaler alle at tage et kursus først, da det giver den bedste første oplevelse på paddleboard. Det handler både om håndtering af udstyr, teknik og sikkerhed på vandet. 

Har I styr på det, medbringer vi alt hvad I skal bruge til at komme godt afsted og sikkert hjem. Det koster kr. 250,- for 2 timer / per person inkl. våddragt, minimum 2000,- 

Alternativt er det altid muligt at komme til vores base i Roskilde og hente udstyr selv. Men husk at lave en aftale først så vi er sikker på at der er udstyr hjemme og klart til når I kommer. 

Har du set vores andre oplevelser?