Paddleboard kursus i Roskilde

Paddleboard udlejning i 2 timer
Paddleboard kursus i Roskilde fredag og søndag
Paddleboard kursus i Roskilde
Tidligere
Næste

Der er ingen undskyldning for ikke at komme godt i gang med Stand Up Paddling på vores 2 timers paddleboard kursus i Roskilde. Kurset giver en basis introduktion til teknik, udstyr, vind og vejr og gør dig i stand til at komme sikkert afsted på fjorden efterfølgende. Vi starter kurset på land med fælles introduktion til udstyr, sikkerhed og vind & vejr. Så hopper vi på vandet for at øve balance og padleteknikker. Typisk er der styr på alt det indenfor 45-50 minutter. Så padler vi en tur ud på fjorden i den sidste lille times tid for at oparbejde lidt rutine og lave nogle små øvelser med teknik og balance.

 

Vi låner dig alt udstyret både paddleboard, padle, leash, våddragt og svømmevest og har selvfølgelig også omklædningsfaciliteter i vores camp ved Vigen Strandpark. Efter kurset har du alt udstyret til rådighed i yderligere 1 time så du kan lege lidt eller padle en tur mere. Kurset er ikke egnet for børn under 12 år. Børn mellem 12-16 år kan deltage sammen med forældre.

Vi bruger kun uddannet SUP instruktører fra Dansk Surf og Rafting Forbund, DGI eller DKF til vores paddleboard kursus i Roskilde

Pris kr. 495,- per person

Tilmeld dig et kursus her:

Privat paddleboard kursus i Roskilde

Passer dagene for de åbner kurser ikke ind i jeres kalender? Er kurset udsolgt? Eller er I en gruppe som ønsker fuld fokus på jer? Så er der mulighed for at booke et privat paddelboard kursus i Roskilde på et tidspunkt der passer jer. Vælger I et intro kursus er det helt det samme som holdkurserne, bortset fra at vi ikke kan garantere, at I kan have udstyret 1 time selv efterfølgende. Ønsker I at booke en padletur med guide eller et teknik kursus er det også muligt. Prisen er den samme som holdkurserne. 

Tidspunkt og evt. sted kan I selv vælge. Vi kommer selvfølgelig med alt udstyr til en sikker og god tur. Der betales for minimum 4 deltagere ved et privat paddleboard kursus og et tillæg for transport hvis vi skal et andet sted end Vigen Strandpark.

Pris. Kr. 495,- per person / min 4 personer

Paddleboard kursus i roskilde

Familie paddleboard kursus i Roskilde

På familie kurset er det muligt at have børn ned til 6 år med. Kurset foregår på børnenes præmisser, hvilket betyder at det er forskelligt hvor langt vi når med undervisningen. Fokus er på at have en god oplevelse sammen og prøve paddleboard, så langt som modet rækker. 

Vores familie paddleboard kursus tager 2 timer, vi låner jer alt udstyret: gode stabile paddleboards, en padle, våddragt, vådsko og svømmevest. Alt sammen i passende størrelser. Vi holder pause undervejs og får lidt at drikke og evt. lidt medbragt mad. Der er maks. 8 deltagere på vores åbne SUP familie kursus. Vi har gode og trygge rammer for børn i Roskilde til et familie kursus.  

Familie kurserne afholdes kun i juni og august måned. Alt det koster kun kr. 495,- per voksen og kr. 350,- per barn under 12 år

Paddleboard udlejning

Kan du allerede selv? Og vil måske gerne på tur med et par venner, kolleger eller familie? Så har vi alt udstyret til at I kan komme godt afsted og sikkert hjem igen. Vi anbefaler ALLE at tage et kursus først, da det giver den bedste første oplevelse på paddleboard. Det handler både om håndtering af udstyr, teknik og sikkerhed på vandet. Læs mere om leje af paddleboard, priser og regler ved et tryk på knappen nedenfor.

Har du set vores andre oplevelser?