Paddleboard kursus

Hvad er Paddleboarding?

Paddleboarding, også kaldet Stand Up Paddling, er over de sidste par år den hurtigst voksende vandsports aktivitet. Paddleboarding går i al sin enkelthed ud på, at stå oprejst på et paddleboard, mens man padler sig fremad. Med padlen sikres også balance og kontrol. Lyder det ikke let? I modsætning til hvad mange tror, er det ganske let og hos os skal du nok få prøvet kræfter med den fantastisk sjove vandsport på mange forskellige måder.

Paddleboard kursus

Vil du gerne ud og opleve den skønne nationalpark på egen hånd? Men også gerne være sikker på at du kommer godt afsted, og hjem igen? Med de dygtigste instruktører sikrer vi dig en tryg start på dine outdoor oplevelser til vands. Meld dig til et af vores paddleboard kurser så garanterer vi at du får en god start. 

paddleboard kursus

Paddleboard kursus - hold

Kurset er for begyndere og giver en basis introduktion til Stand Up Paddling. Formålet er at give DIG de bedste forudsætninger for at komme ud på oplevelser i nationalparken på et paddleboard. Du vil blive undervist i korrekt brug af udstyr, hvordan du kommer sikkert ud og hjem igen, balance og vende teknikker. På turen giver vi dig en masse tips og tricks og der bliver god tid til at lege på boardet og afprøve alt det vi har lært dig.

Vores paddleboard kursus tager 2 timer, vi låner dig alt udstyret: gode stabile paddleboards, en padle, våddragt, vådsko og svømmevest. Efter kurset har du alt udstyret til din rådighed i yderligere 2 timer, så der bliver rig mulighed for at træne mere, på alt det du har lært. Der er maks. 8 deltagere per kursus. Vores instruktører er uddannet hos Surf SUP Danmark, DGI eller Dansk kano & kajak forbund og erfarne paddlere. Børn fra 12 år kan deltage med en voksen.

Alt det koster kun kr. 500,- per person.

Previous slide
Next slide

Ved vores faste base i Roskilde afholder vi følgende kurser hele sæsonen:

  • Begynder paddleboard kursus (min. 12 år)
  • Privat kursus (begynder/familie/teknik)

Med vores mobile SUP trailer afholder vi følgende kurser hele sæsonen i Holbæk:

  •  Privat kursus (begynder/familie/teknik)
  •  

Med vores mobile SUP trailer afholder vi følgende kurser hele sæsonen i Frederikssund

  •  Privat kursus (begynder/familie/teknik)
  •  

Paddleboard kursus - privat

Passer dagene for de åbner kurser ikke ind i din kalender? Er kurset udsolgt? Eller er I en gruppe som ønsker fuld fokus på jer? Så er der mulighed for at booke et privat kursus på et tidspunkt der passer jer i enten RoskildeHolbæk eller Frederikssund. Vælger I et intro kursus er det helt det samme som holdkurserne. Ønsker I at booke en padletur med guide eller et teknik kursus er det også muligt. Prisen er den samme som holdkurserne: 495,- / per person. Tidspunkt og sted har I selv valgt. Vi har selvfølgelig alt udstyr til en sikker og god tur. Der betales for minimum 4 deltagere. 

Firmaarrangement