Guidet kajaktur på Roskilde fjord

En oplevelse af natur og eventyr

Når det kommer til at udforske skønheden og historien i nationalpark skjoldungernes land, er der ingen bedre måde at gøre det på end gennem en guidet kajaktur. Vores ture er designet til at kombinere eventyrlyst med tryghed, så du kan nyde hvert øjeblik af din rejse på vandet. Lad os tage dig med på en rejse gennem, hvad du kan forvente på en guidet kajaktur på Roskilde Fjord og hvorfor det er den perfekte aktivitet for alle med hang til eventyr.

Oplev skønheden på Roskilde fjord

Roskilde Fjord er kendt for sine betagende landskaber og mangfoldige dyreliv. Med vores guidet kajaktur får du mulighed for at udforske fjordens skjulte hjørner og kystlinjer, som kun er tilgængelige fra vandet. En erfaren guide vil føre dig gennem rolige farvande og pege på lokale seværdigheder. Det er en chance for at fordybe dig i naturen og opleve Roskilde Fjord på en unik måde.

En tryg oplevelse

Vores guidet kajaktur er skræddersyet til alle niveauer af kajakroere. Om du er let øvet eller erfaren, vil vores erfarne guider sørge for, at du har den rette støtte og opmærksomhed. Undervejs vil vores guide være tilgængelige for at besvare spørgsmål, give råd og sikre, at alle deltagerne har en sikker og fornøjelig oplevelse.

Minder for livet

En guidet kajaktur på Roskilde Fjord er ikke bare en udendørs aktivitet; det er en mulighed for at skabe minder for livet. Uanset om du er fascineret af naturens ro, ønsker at udfordre dig selv eller bare ønsker at prøve noget nyt, vil vores ture opfylde dine forventninger. Tag det første skridt mod en uforglemmelig oplevelse på vandet og book en skøn tur på Roskilde fjord i dag.

Gennem vores guidet kajaktur åbner vi døren til en verden af natur, venskab og eventyr. Kom med os på Roskilde Fjord og lad os sammen skabe minder, der vil vare livet ud.

Book din plads online

For dig, der ønsker at deltage i vores guidet kajaktur på Roskilde Fjord, er det nemt at booke din plads online. Vi tilbyder forskellige ture, der passer til forskellige præferencer og tidsplaner. Priserne inkluderer leje af kajakudstyr og deltagelse af uddannet kajakinstruktør. Vores mål er at gøre din oplevelse så bekvem som muligt, så du kun behøver at fokusere på at nyde turen. Se datoer nedenfor og book med det samme.

 

Vi glæder os til at byde velkommen UDENFOR til en skøn guidet kajaktur

Jeg har haft den fedeste oplevelse til introkursus i paddleboard med Lars. Han er en super god formidler og sørger for at klæde en godt på, så man føler sig tryg inden man kommer ud i vandet. Jeg kan kun anbefale andre at prøve det!! 🙂

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Rigtig god dag på fjorden. God intro og vejledning, har tændt lysten til at komme ud på sit SUB for få mange gode timer på vandet.

Var på paddleboard kursus i går på Roskilde Fjord for at finde ud af om Paddleboard er noget for mig. Det var en super oplevelsem med en god og professionel instruktør. Efter to timers koncentreret undervisning, er jeg er klædt på til selv at tage ud på et lejet board fra Outdoor Adventures eller købe mit eget board. Tak for en god oplevelse i det skønneste vejr og den smukkeste natur.

Super godt kursus med god introduktion til teknik.

Suveræn oplevelse. Jeg havde et ledernetværk med ude at afprøve SUP - og Lars var særdeles god til at instruere omkring både sikkerhed og teknik. Ligeledes var han hele tiden opmærksom på den enkelte deltager og dennes formåen, så alle gik op af vandet med oplevelsen af at have haft det sjovt og lært nyt. Meget professionel og nærværende håndtering af gruppen 🙂

Har været på et todages IPP2 kursus hos Outdoor Adventure. Det har været virkelig godt og meget lærerigt. Meget kvalificeret undervisning og med en masse øvelser i vandet. Jeg vil virkelig anbefale andre der kunne tænke sig at prøve kræfter med kajak, at vælge Outdoor Adventure. Mette Olsen

Superfed oplevelse. God undervisning og fede øvelser. Fik lidt ondt i armene, men det hører vel med 🙂

Outdoor Adventures var nemme at kommunikere med og sørgede for, at vi fik en super oplevelse! Vi sov i tippi i en enkelt nat, og det var det hele værd. Vi vil bestemt prøve nogle af deres andre tilbud i fremtiden.

I took the beginner's kayak course which included a nice tour around the fjord while learning some basic techniques. Had a great time and a lot of fun!

2 timers SUP kursus i Holbæk - fantastisk og sjovt, udfordrende men trygt - bare prøv det! 🤸‍♀️👍😊

Jeg har deltaget i kajak-intro ved Claus - han får de varmeste anbefalinger herfra. Vi havde 3 dejlige timer på vandet - og lærte samtidig en masse.

Rigtig hyggelig tur. SUP yoga

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

Min søn og jeg havde en sjov, hyggelig og udfordrende eftermiddag på SUP intro-kurset med Outdoor Adventures. Lars, som underviste, havde både tålmodigheden og humoren med hele vejen.

Super dejligt sted hvor man blev taget godt imod. Lars var god til at undervise alle, selvom vi var på forskellige stadier. Jeg kan varmt anbefale det. Mvh. Cathe

Var med på en hyggelig ro-med/solnedgangstur - skøn naturoplevelse, god instruktion og info om området undervejs - vi kommer gerne igen :o)

Super oplevelse. Kyndig og professionel. Vi havde den bedste oplevelse og lærte hurtigt at komme op på vores paddleboards og havde nogle skønne timer. Kan i den grad anbefales.

Overraskende fed tur! Du bliver trygt sat ind i funktioner og udstyret. Vi blev guidet og fik den dejligste tur på vandet. Skal klart prøve det igen og kan stærkt anbefale, at kaste sig ud i det.

Fantastisk aften i kajak på fjorden .. god lille gruppe med super instruktør. God og behagelig kajak at ro i. Og selvfølglig smukt sted at ro..

Godt planlagt, gode orienteringer. Der var det der skulle være. Hyggelig atmosfære .

Udfordrende, sjovt og fantastisk! Yoga instruktøren var utrolig dygtig og formåede på fineste vis at gøre det til en skøn oplevelse. Det var interessant at prøve denne form for motion og dejligt at der er plads til Max 10 deltagere på ét hold. Alt i alt meget anbefalesværdigt.

Vores tur på paddelboard var helt fantastisk kan kun anbefale det til alle at prøve ung som gammel er dette en sport som mange vil elske det gør jeg ihvertfald 👍 super god instruktør meget tålmodig og god til at lære fra sig tak for dig hilsen Tina og Jørgen Hansen

Super god dag på SUP intro, vi fik lært en masse teknik, som gjorde at jeg føler mig mere sikker på vandet på et paddelboard. Klart noget man kan blive bidt af.

God oplevelse med fin sikkerhed og instruktion. Pengene værd.

Super godt kursus - kan anbefales

Spaßig

Skønt, lærerigt, hyggeligt, og sjovt SUP kursus, kan absolut anbefales

Stille vandring i Hertadalen lørdag den 20 juni med Mette, var en formidabel oplevelse. Trods regn og våd til skindet, er smilet stadig stort. Snak, kaffe og chokoladekage var dagens afslutning på Restaurant Hertadalen.

Super fedt arrangement med Lars og Fjordlandet Outdoor. Alle ansatte havde en god dag.

Jeg fik mit kajakkursus som en fødselsdagsgave, og bortset fra en større personlig udmattelse fungerede alt fint. Udstyret var i orden, instruktøren i top. Jeg kan ikke finde noget at sætte en finger på. Forslag: Kajakkortet burde indgå i prisen, ligesom hos Padi, og så tror jeg, at en fælles kop Outdoor-kaffe kan betyde meget for energiniveauet ud på dagen.

Super godt tilrettelagt kajak kursus i 2 dage

Tak for en skøn aften i den smukke Roskilde Fjord, som altid giver en ny natur oplevelse. Tak for god guidning og hyggeligt samvær.

En supergod instruktør og en god eftermiddag på vandet. Fik meget ud af kurset

Super god Intro til SUP. Lars var rigtig god til at lære fra sig og der var plads til alle. OSB husk badetøj og håndklæde 🏄🏼‍♀️🏄🏼‍♂️

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Fantastisk tur i Skjoldungernes land 👟👣 Godt tempo samtidig med, der var tid til at nyde naturen og få lidt historie undervejs 😊 Kan kun anbefales

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

Super tur på fjorden i dag. Kajak og tilbehør fungerede perfekt.

Som første gangs bruger af paddelboards har det været en fantastisk dag! Gode instruktioner omkring hvordan man gør, flere forskellige videre udviklende opgaver. Samtidig med at der ikke var noget pres over at man skulle op og stå, men at man tog det i sit eget tempo. Kan helt klart anbefales og kommer gerne igen.

Amazing place for water tours. Helpful and professional

Var på paddleboard kursus i går på Roskilde Fjord for at finde ud af om Paddleboard er noget for mig. Det var en super oplevelsem med en god og professionel instruktør. Efter to timers koncentreret undervisning, er jeg er klædt på til selv at tage ud på et lejet board fra Outdoor Adventures eller købe mit eget board. Tak for en god oplevelse i det skønneste vejr og den smukkeste natur.

Lars var en rigtig god instruktør på det 2 timers paddleboard intro, som vi havde. Han fortæller og forklarer på en god måde og bevarer overblikket. Det var nogle gode timer, som bestemt var lærerigt og kan anbefales

Skøn oplevelse at prøve yoga på et SUP board. God instruktør og der er styr på det praktiske.

Tak for en skøn dag på vandet 🌊 Lars var en fremragende paddleboard-instruktør, der formåede på flot stil at holde styr på en flok legesyge veninder med varierende SUP-kundskaber 😅

Vi havde to fantastiske timer med Lars, han er super dygtig til at forklare og en meget tålmodig mand😊. Jeg giver min bedste anbefaling til Lars .

Meget fin oplevelse idag hos Outdoor Adventures. Vi prøvede et 3 timers kajakintrokursus, og instruktøren var dygtig, pædagogisk og tålmodig😊. Fint udstyr, god stemning og de skønneste omgivelser. Stor anbefaling herfra

Godt planlagt, gode orienteringer. Der var det der skulle være. Hyggelig atmosfære .

Virkelig en god og gennemtænkt tur for en nybegynder. Vi kom omkring det hele og er nu virkelig bedre til at ro 👍

Jeg deltog i en dejlig og veltilrettelagt vandretur langs kysten fra Roskilde til Frederikssund. Det var en dejlig oplevelse inkl. kaffe, lækker frokost og gode historier om de steder vi passerede. Det var særlig dejligt, at man ikke skulle tænke over ruten, men blot fik vist vejen og jeg var positivt overrasket over, at vi faktisk fulgte kysten og meget lidt landevejen. Det kunne jeg godt gøre igen 

GUIDET KAJAKTUR PÅ ROSKILDE FJORD

Har du set vores andre oplevelser?