Paddleboard kursus i Holbæk

PADDLEBOARD KURSUS I HOLBÆK

Privat paddleboard kursus i Holbæk

Der er ingen undskyldning for ikke at komme godt i gang med Stand Up Paddling på vores 2 timers begynder paddleboard kursus i Holbæk. Vores S(tand) U(p) P(addle) kursus giver en basis introduktion til teknik, udstyr, vind og vejr og gør dig i stand til at komme sikkert afsted på fjorden efterfølgende. Vi starter kurset på land med fælles introduktion til udstyr, sikkerhed og vind & vejr. Så hopper vi på vandet i det trygge bassin indenfor afmærkningen og øver balance og padleteknikker. Typisk er der styr på alt det indenfor den første times tid. Så padler vi en tur rundt i havnebassinet i den sidste lille times tid for at oparbejde lidt rutine og lave nogle små øvelse med teknik og balance.

Vi låner dig alt udstyret både paddleboard, padle, leash, våddragt og svømmevest. Efter kurset har du alt udstyret til rådighed i yderligere 1 time så du kan lege lidt eller padle en tur mere. Kurset er ikke egnet for børn under 12 år. Børn mellem 12-16 år kan deltage sammen med forældre.

Kurset foregår ved Holbæk havnebad i perioden 14. april til 15. september. Vi bruger kun uddannet SUP instruktører fra Surf SUP Danmark eller DKF til vores paddleboard kurser.

Tidspunkt og sted kan I selv vælge. Vi kommer selvfølgelig med alt udstyr til en sikker og god tur. Der betales for minimum 4 deltagere ved et privatkursus. 

Pris kr. 500,- per person / 2 timer  / min 4. personer + kr. 350 i transporttillæg

 

Med et paddleboard kursus i Holbæk kan du selv bagefter. Med garanti.

Previous slide
Next slide

Paddleboard udlejning i Holbæk

Er I en gruppe som kan selv, og gerne vil afsted på paddleboard tur, kommer vi gerne med udstyr til jer. Vi anbefaler alle at tage et kursus først, da det giver den bedste første oplevelse på paddleboard. Det handler både om håndtering af udstyr, teknik og sikkerhed på vandet. 

Har I styr på det, medbringer vi alt hvad I skal bruge til at komme godt afsted og sikkert hjem. Det koster kr. 250,- for 2 timer / per person inkl. våddragt, minimum kr. 2000,-

Alternativt er det altid muligt at komme til vores base i Roskilde og hente udstyr selv. Men husk at lave en aftale først så vi er sikker på at der er udstyr hjemme og klart til når I kommer.

Har du set vores andre oplevelser?