Vores sted ved Roskilde

Outdoor Adventures har sommerbase......

Vi har sommerbase på Vigen Strandpark hvor Roskilde camping også holder til. Her vil de fleste af vores kajak og paddleboard kurser blive afholdt når vejret tillader det. Vigen Strandpark er et godt udgangspunkt for skønne oplevelser på vandet i nationalparken og det er derfor også her at vores udlejningskajakker og paddleboards ligger. Vi kan tilbyde basis omklædningfaciliteter selvom vi er lidt begrænset på vores setup, da det er placeret i strandbeskyttelseslinien og det derfor har krævet dispensation fra kystdirektoratet. Den unikke placering med udsigt over fjorden og nationalparken er der ingen der kan tage fra stedet. 

Vi gælder os meget til at byde velkommen udenfor.

Mad og drikke

Ved vores sommerbase på Vigen strandpark kan vi tilbyde et mindre udvalg af drikkevarer til turen. I er meget velkommen til at medbringe egen mad og drikke og nyde det i vores skønne omgivelser i Strandparken. Ikke langt væk ligger restaurant Miraculix som tilbyder forskellige a la carte retter.

Outdoor adventures på vigen strandpark
Find os på Vigen Strandpark

Google maps vejvisning: KLIK HER

Vores sted på Roskilde havn
Find os på Roskilde havn

…..på Roskilde Havn

I sommerperioden har vi omklædnings- og badefaciliteter på Roskilde havn. Vandreture, og til tider kajak- og paddleboardkurser, starter på Roskilde havn. Da vi har fokus på unikke oplevelser i HELE Nationalpark Skjoldungernes Land betyder det at nogle af vores aktiviteter starter ved vores anden sommerbase i Vigen Strandpark ved Roskilde Camping eller andre steder i nationalparken. Det betyder også, at når mødestedet er ude omkring i Skjoldungernes Land kan vi ikke tilbyde de samme faciliteter med omklædning og bad som vi kan ved vores to sommerbaser. Mødested er altid angivet under beskrivelse af den enkelte oplevelse.

Mad og drikke

Ved vores base på Roskilde havn kan vi tilbyde et mindre udvalg af drikkevarer til ture. I er meget velkommen til at medbringe egen mad og drikke og nyde det i vores skønne omgivelser på havnen.