Firmaarrangement i kajak

Klar, parat, kajak!

Tag kollegerne under armen og ro ud i det blå Nationalpark Skjoldungernes Land. Det er en fantastisk oplevelse at besøge Nationalparken fra vandsiden i en kajak og opleve roen og det smukke landskab, fra en helt ny vinkel, alt imens I glider stille afsted.

Firmaarrangement i kajak er en oplevelse, som både kombinerer den fantastiske natur som Nationalparken tilbyder, med det unikke der er ved at glide nemt og ubesværet gennem vandet. Vores tur i kajak er derfor en helt særlig og unik outdoor oplevelse at dele med kollegaer. I vil sammen opleve letheden og befrielsen det giver at opholde sig på vandet i kajak.

De eneste lyde der er at høre omkring jer, er skvulpet fra bølgerne der rammer stævnen og pagajen der stille bryder vandoverfladen igen og igen. Som vores andre aktiviteter er dette en fuldt bæredygtig oplevelse, hvor de eneste spor vi efterlader os, er ringe i vandet der sagte spreder sig.

Kontakt os for at reservere

firmaarrangement med kajaktur
Kajak firmaarrangement
Firmaarrangement i kajak

Vores dygtige instruktører gør alt for at give jer en unik oplevelse. De guider jer igennem hele turen og vil knytte ord og historier til den natur I sejler forbi. Under turen er der masser af tid til at hyggesnakke med kollegerne, stille spørgsmål til instruktøren eller bare nyde stilheden og den skønne naturoplevelse. 

Vi tilpasser turen efter jeres ønsker for dagen og kan blandt andet gøre stop forskellige steder, ved fjordbredden for at nyde en let frokost med udsigt over vandet, en kop kaffe/the eller bare tanke energi til flere oplevelser. 

Det er nemt og hurtigt at lære at navigere rundt i en af vores stabile havkajakker. Vi starter altid turen ud med en kort basis introduktion, så alle kan føle sig trygge og sikkerheden er i top, så alle får en god oplevelse ud af dagen.

Det smukke landskab danner rammerne for et uforglemmeligt firmaarrangement i kajak, hvor alle kan være med.

Kombinér dit firmaarrangement i kajak med en af vores andre aktiviteter

Vi har god erfaring med at kombinere flere af vores firmaarrangementer, til et fuldendt firmaarrangement. Se derfor gerne vores andre firmaarrangementer, såsom Outdoor teamcooking, Overnatning i Nationalparken eller tag en snak med os om hvordan vi samme kan skabe den helt rigtige oplevelse for jeres gruppe.

Tina
Tina
Læs mere
Tusinde tak for et fantastisk arrangement - super professionelt - noget for alle og SÅ sjovt. Vi kommer helt sikkert igen.
Jacob
Jacob
Læs mere
Rigtig skøn og udfordrende eftermiddag i Fjordlandet. Vi var 12 afsted som fik en god intro og efterfølgende tur på Roskilde Fjord. Sjovt og udfordrende på samme tid. Kan helt sikkert anbefales. Tak til Lars og Mette for en god eftermiddag og aften. Alle var trygge og nød dagen.
Mads C.
Mads C.
Læs mere
Rigtig fed oplevelse. Fra start til slut havde Lars og Outdoor Adventures styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.
Casper
Casper
Læs mere
Super fedt arrangement med Lars og Outdoor Adventures. Alle ansatte havde en god dag.
Tidligere
Næste

Det praktiske:

  • Uddannet instruktør 
  • 1 instruktør pr. 10 deltagere
  • Kort basis introduktion og sikkerhedskursus 
  • Alt nødvendigt udstyr: Svømmevest, kajak, pagaj, sprayskirt
  • Mulighed for våddragt
  • Omklædnings- og opbevaringsfaciliteter
  • Velkomst the / kaffe
  • Frokost (efter aftale)

    Vi glæder os til at byde jer velkommen udenfor!