Outdoor Teamcooking

Oplev fællesskabsfølelsen der ligger i at skabe noget sammen!

Efter en travl arbejdsdag er det fantastisk at komme ud, i den smukke natur og tilberede lækker mad over bål med dine kollegaer. Outdoor Teamcooking er en oplevelse der skaber ro, nærvær og sammenhold.

Under kyndig vejledning fra vores naturkok skal i selv tilberede et lækkert og velsmagende måltid over bål, med årstidens friske råvarer.

Team cooking
Team cooking
Team cooking

I bliver delt ind i mindre grupper, som starter med en teambuilding øvelse, hvor samarbejde er nøgleordet. Dette er med til at styrke holdånden og sammenholdet i gruppen.
I de samme grupper vil i så få uddelegeret mindre opgaver ift. madlavning så alle har været med til en del af madlavningsprocessen. Undervejs er der tid til at få lidt at drikke og se hvordan de andre grupper klare sine opgaver. Det er meget afslappet og uformelt.
Vi gør os stor umage i at maden skal være økologisk og så vidt muligt af lokale råvare.

Vi ville meget gerne høre fra jer omkring jeres ønsker, så vi kan skræddersy oplevelsen bedst muligt til jeres virksomhed.

Denne oplevelse er oftest kombineret med en vandretur, igennem skjoldungestien og Boserup skov (2.5 time) Og hvis i ikke har lyst til at aftenen skal ende, kan I også kombinere turen med en Overnatning i Nationalparken.

Kombinér Outdoor Teamcooking med en af vores andre aktiviteter

Vi har god erfaring med at kombinere flere af vores firmaarrangementer, til et fuldendt firmaarrangement. Se derfor gerne vores andre firmaarrangementer eller tag en snak med os, om hvordan vi samme kan skabe den helt rigtige oplevelse for jeres gruppe.

Tina
Tina
Læs mere
Tusinde tak for et fantastisk arrangement - super professionelt - noget for alle og SÅ sjovt. Vi kommer helt sikkert igen.
Mads C.
Mads C.
Læs mere
Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Outdoor Adventures styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.
Casper
Casper
Læs mere
Super fedt arrangement med Lars og Outdoor Adventures. Alle ansatte havde en god dag.
Tidligere
Næste

Det praktiske:

  • Professionel naturkok 
  • Nye smagsoplevelser 
  • Et måltid
  • Teambuilding øvelser

    Vi glæder os til at byde jer velkommen udenfor

Kontakt os for at høre mere: