Outdoor Challenge

Outdoor Challenge er først og fremmest den oplagte teambuilding aktivitet, hvor alle kan være med og hvor nøgleordet er samarbejde.

Jeres samlede gruppe bliver delt ind i mindre hold, og opgaverne kan enten løses med udgangspunkt i et konkurrencebaseret mind-set, der er med til at motivere og sætte en stemning. Men det kan også løses med fokus på at inspirere og vejlede hinanden, på den måde undgår man at få det konkurrencemæssige aspekt med, hvis ikke man ønsker det. 

Outdoor challenges
Outdoor challenges
Firmaarrangement

I vil blive stillet en lang række opgaver der kan være logiske, visuelle eller noget helt tredje. Det gælder om at få opgaverne løst på bedst muligt vis, ved at samarbejde, og bruge hinandens individuelle kompetencer, bedst muligt.

Opgaverne har det med at bringe smil på læben hos dem der deltager og skabe en følelse af sammenhold, som kan tages med tilbage på arbejdspladsen.
Det er disse fællesøjeblikke hvor kollegerne løser opgaver i fælleskab, uden for deres normale arbejdsmiljø, der kan have en positiv indvirkning på det fremtidige daglige samarbejde. 

For at få den fulde oplevelse, kombinér Outdoor Challenge med nogle af vores andre firmaarrangementer, såsom Teamcooking eller Overnatning i nationalpark

Kombinér Outdoor challenge med en af vores andre aktiviteter

Vi har god erfaring med at kombinere flere af vores firmaarrangementer, til et fuldendt firmaarrangement. Se derfor gerne vores andre firmaarrangementer eller tag en snak med os, om hvordan vi samme kan skabe den helt rigtige oplevelse for jeres gruppe.

Tina
Tina
Læs mere
Tusinde tak for et fantastisk arrangement - super professionelt - noget for alle og SÅ sjovt. Vi kommer helt sikkert igen.
Mads C.
Mads C.
Læs mere
Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Outdoor Adventures styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.
Casper
Casper
Læs mere
Super fedt arrangement med Lars og Outdoor Adventures. Alle ansatte havde en god dag.
Tidligere
Næste

Det praktiske:

  • Teambuilding øvelser
  • Fællesøjeblikke
  • Remedier i kan tage med tilbage på arbejdspladsen

    Vi glæder os til at byde jer velkommen udenfor!

Kontakt os for at høre mere: ​