Kajakudlejning på Vigen strandpark.

Så er der igen kajakudlejning på Vigen Strandpark ved Roskilde Camping.
2021 blev sæsonen hvor kajakudlejning på Vigen strandpark igen er muligt da vi åbnede dørene d. 1. april. Efter langt tilløb lykkedes det at komme igennem med landzone tilladelse hos Roskilde kommune og dispensation til kystbeskyttelseslinjen hos kystdirektoratet. Det er vi rigtig glade for og for at der igen vil være kajak udlejning på Vigen Strandpark.
Vi har indkøbt en masse kajakker og nødvendigt udstyr til at du kan få en god og sikker tur ud i nationalparken, som Roskilde fjord er en del af. Mange ved det ikke, men stykket fra Roskilde havn til Jyllinge havn er faktisk en del af nationalpark Skjoldungernes Land.

Kajakudlejning på vigen strandpark alle ugens dage

Vi tilbyder kajakudlejning på Vigen Strandpark alle ugens dage men sørg for at lave reservation inden du kommer, så vi er sikker på der er kajakker klar til dig. Du kan reservere kajak og udstyr via linket her: www.outdooradventures.dk/kajakudlejning

Pris:

Det koster kr. 200,- for 2 timer, eller kr. 325,- for 4 timer ved leje. Det er inkl. alt nødvendigt udstyr, og selvfølgelig den obligatoriske svømmevest.

Ønsker I en guide med, koster der kr. 395,- / per person for 2,5 time inkl. guide ved minimum 4 deltagere.

Vi er mobile og kommer gerne ud med kajakker

Ønsker I at ro andre steder end ved Roskilde, kommer vi gerne ud til jer med kajakker på hele Sjælland ved minimum leje af 5 kajakker. Prisen er den samme, men der kommer et kilometertillæg på kr. 4 / km.