Guidet vandretur

Guidet vandretur i nationalpark Skjoldungernes Land

Har du også brug for at komme ud og få frisket tankerne eller bare få noget frisk luft? Så kom med på en af vores mange forskellige guidet vandreture. Vidste du at en vandretur har rigtig mange fordele? Blandt andet bidrager udendørs lys og den friske luft positivt til det psykiske velbefindende. En vandretur er god for kredsløbet, øger knoglemassen og dermed knoglestyrken.
Som filosoffen Søren Kierkegaard sagde; “Tab for Alt ikke Lysten til at gaae: jeg gaaer mig hver Dag det daglige Velbefindende til og gaaer fra enhver Sygdom; jeg har gaaet mig mine bedste Tanker til, og jeg kjender ingen Tanke saa tung, at man jo kan gaae fra den.”
En gåtur har dog også de fordele at man taber sig, kommer i form, man motionerer uden at føle sig udmattet og det er den nemmeste motion, samt det at man får styr på tankerne.
Så sidder du sikkert og tænker, hvorfor skulle jeg egentlig betale penge for at tage på en guidet vandretur med jer, det kan jeg klare selv. Vi tilbyder en masse forskellige typer guidede vandreture, med forskellige længder. Det er muligt at komme med på en guidet naturvandring i den skønne Nationalpark Skjoldungernes Land. Eller deltage i en af vores aktive smagsoplevelser under overskriften “Smag på Fjordlandet” som er naturvandring kombineret med skøn let frokost hos et af de lokale spisesteder. Det er også muligt at deltage i en mindfulness vandretur, hvor der er fuld fokus på ro, balance og nærvær i naturens omgivelser. 

Alle vores guider er uddannet, har et lokalt tilhørsforhold og lægger vægt på det aktive fællesskab der opstår på tværs af deltagerne undervejs. Med en uddannet lokal guide der fører an, er der rig mulighed for at lade kortet eller mobilen ligge i lommen og have fuld opmærksomhed på naturen, de særlige steder undervejs og historierne der fortælles undervejs. Der er garanti for a-ha oplevelser, et smil på læben og ren nydelse. 

Tag en veninde/ven eller to under armen, og nyd de dejlige omgivelser samt den friske duft af naturen.

Vi glæder os til at byde jer VELKOMMEN UDENFOR til skønne oplevelser i Fjordlandet🍁

Læs mere om de forskellige vandreture her: https://outdooradventures.dk/oplevelser-til-fods/