Outdoor teambuilding

Teambuilding & Firmaarrangement

Vi bringer mennesker tættere sammen, skaber relationer som varer ved og bringer smilet frem med naturen og de lokale ildsjæle som medspiller.
Smag på de lokale råvarer, mød de lokale ildsjæle, lyt til de lokale historier og benyt den fantastiske nationalpark som spilleplade for fælles oplevelser der smører sjælen og styrker jeres relationer. Om det er teambuilding, årsfest eller socialt samværd, så er det altid fælles oplevelser. Til lands eller til vands. Hvor ALLE kan være med.

Vi tager hånd om hele jeres skræddersyede teambuilding arrangement og favner jeres ønsker, særlige behov og forskelligheder. Og vi elsker at blive udfordret.

David K
David K
Skjoldby & Co
Læs mere
Prøvede for første gang Stand Up Paddling fredag d. 7/9 som en del af et firmaarrangement. Det var en super fed oplevelse - og der var bare 100% styr på alt ligefra udstyr til sikkerhed til søde og hjælpsomme instruktører. Stor anbefaling herfra 🙂
Mads
Mads
Aaløse marketing
Læs mere
Rigtig fed oplevelse. Fra start til slut havde Lars og Fjordlandet Outdoor Adventures styr på tingene, og alle i virksomheden havde en super sjov og lærerig dag med Outdoor Xplorer. Stor anbefaling herfra. Tak
Tina
Tina
Læs mere
Tusinde tak for et fantastisk arrangement - super professionelt - noget for alle og SÅ sjovt. Vi kommer helt sikkert igen.
Jacob
Jacob
Læs mere
Rigtig skøn og udfodrende eftermiddag i Fjordlandet. Vi var 12 afsted som fik en god intro og efterfølgende tur på Roskilde Fjord. Sjovt og udfordrende på samme tid. Kan helt sikkert anbefales. Tak til Lars og Mette for en god eftermiddag og aften. Alle var trygge og nød dagen.
Tidligere
Næste

Styrk relationerne med fælles oplevelser i naturen

Nedenfor er vist vores bud på fælles oplevelser til jeres teambuilding eller firmaarrangement. De viste forslag kan kombineres så der er udfordringer for alle og så kan I mødes afslutningsvist til fælles bålmad med tilberedning af lokale råvarer og hyggelige stunder sammen i landlige omgivelser. Vores teambuilding aktiviteter skræddersyes til jeres unikke behov og ønsker.

Gourmetmad på bål

I får en dag med skønne naturoplevelser i nationalparken og fælles tilberedning af lokale råvarer over bål, midt i naturen.

Smag på Fjordlandet

Tag med på oplevelse i nationalparken og få en aktiv og lokal smagsoplevelse hos et af de mange skønne spisesteder.

Vandretur og besøg på økologisk gård

Skøn tur igennem nationalparken, med et unikt besøg hos nogle af de lokale ildsjæle og fødevareproducenter

Forlæng de hyggelige stunder med kollegaerne med en overnatning i Nationalparken. 

Oplevelser i kajak i fjordlandet

Outdoor Xplorer

En sjov outdoor udfordring hvor I bliver guided rundt i Roskilde for at finde check-point og løse opgaver i grupper.

digital teambuilding med outdoor xplorer

Outdoor mystery game

Det populære mystery spil bare udendørs. Find koden til at demontere tønderne med rester af pesten.

Outdoor Challenges i Fjordlandet

Vikingelege

I får udfordrende teambuilding øvelser på land hvor der er fokus på forskellighed som kimen til jeres fælles styrke.

Outdoor Wellness

Vi kan tilbyde jer en fantastisk outdoor wellness afslutning på dagen med et dejligt opvarmet vildmarksbad.

Stand Up Paddling firmaevent

Stand Up Paddling er en fantastisk outdoor aktivitet til et firmaevent og perfekt til at få rystet teamet sammen!

SAMARBEJDSPARTNERE

Vi ved at oplevelser i Fjordlandet skabes bedst af lokale aktører med viden, erfaring og engagement. Derfor samarbejder vi hos Outdoor Adventures med gode lokale ildsjæle, producenter og idemagere om at skabe unikke events så vi kan byde gæster velkommen udenfor til lokale oplevelser, med lokale aktører, lokale guider i vores alletiders Nationalpark Skjoldungernes Land.

Hesselbjerggaard

Hesselbjerggaard

Det økologiske landbrug ligger en dejlig vandretur inde i nationalparken og danner rammen om autentiske oplevelser med mad over bål ude midt i naturen, men forbavsende tæt på byen.

Restaurant Herthadalen

Kun en skøn vandretur ud til Lejre ligger dette fantastiske sted og venter med kulinariske oplevelser efter en god tur igennem nationalparken. Det er lokale råvarer og omhu i overdådige omgivelser i Herthadalen.

Herslev Bryghus

På Herslev bryghus bliver der kræset om råvarerne som både bliver til mad og drikke. Udsøgte øl og vand der kommer med skønne retter tilberedt af lokale råvarer. En ægte lokal smagsoplevelse for alle.