Kajakhotel i Roskilde

Kajakhotel i Roskilde

 • Vigen Strandpark – Nem adgang til Roskilde fjord
 • Slip for at bakse rundt med din kajak på bilen
 • Små uplanlagte smutture bliver meget lettere
 • Vi har ingen krav om kajakbevis
 • Mulighed for at koordinere ture med andre via vores FB gruppe
 • Deltag gratis i vores guidede kajakture i løbet af sæsonen 
 
 

Det praktiske

 • Een “hylde” til to kajakker
 • Fuld adgang til kajakken
 • Du medbringer selv lås
 • Hylden er gummibelagt, medbring selv hvis du ønsker yderligere beskyttelse af din kajak
 • Pris kr. 1250,- for 14. april til 15. september pr. kajak
 • Begrænset antal pladser
 • Ring til Lars på 5389 0585 hvis du har nogle spørgsmål

Udfyld formularen for at booke opbevaring af kajak

Kajakopbevaring i Roskilde ved Vigen strandpark

Vi forstår, at din kajak er mere end blot et stykke udstyr – det er din nøgle til eventyr, frihed og naturoplevelser på Roskilde Fjord. Vores kajakhotel er placeret ved vores sommercamp på Vigen strandpark med fokus på bekvemmelighed og praktiske løsninger for dig. Som lokal roer er vores kajakopbevaring den perfekte løsning for din kajak og sikrer, at den altid er klar til nye eventyr uden alt besværet. 

Slip for transport af din kajak

Vores kajaktrailer er placeret på Vigen strandpark med let adgang til Roskilde Fjord. Så slipper du får at skulle flytte din kajak ud fra haven, op på taget af bilen, ned af taget, ud til vandet, op på taget igen, ned af taget og tilbage i haven. Det bliver ikke nemmere og giver dig mulighed for at tage små spontane smutture når vejret arter sig fra den rigtige side, og tiden lige pludselig er ledig i kalenderen. 

Vi har ingen krav om kajak certifikat

Du kan ro helt som du har lyst til og behøver ikke fremvise et kajakkursus bevis. Vi anbefaler at du tager et kursus så du ved hvordan du skal lave en selvredning og en makkerredning, men du er selv ansvarlig for din sikkerhed på vandet. Vi kræver dog at vi tager en snak om færdselsregler, vind og vejr og generel sikkerhed på vandet. 

Find nye ro makkere

Vores kajakhotel på Vigen strandpark står klar i hele sæsonen med det formål at give dig den ultimative bekvemmelighed, så du kan nyde hvert øjeblik på vandet. Ikke nok med det, så kan du også blive tilmeldt vores Facebook gruppe og finde nye ro makkere blandt de andre gæster på kajakhotellet, hvis det er det du har lyst til. Du har også mulighed for at deltage gratis i vores guidede kajakture der foregår hele sommeren, hvor der er mulighed for at følges med andre naturelskere.

Book din plads i dag

At sikre, at din kajak er opbevaret bekvemt, skal ikke være en byrde. Med vores kajakhotel i Roskilde får du ikke kun nem adgang til fjorden, men også den ro i sindet, der kommer fra at vide, at din kajak ligger godt og sikkert. Book din kajakopbevaringsplads i dag og bliv klar til at udforske Roskilde Fjord uden at skulle bakse rundt med din kajak for opbevaring i haven og med transport på taget af bilen. Der er kun 16 pladser og det er først til mølle.  

Rigtig sjov og lærerig oplevelse med SUP introkursus, med god introduktion til sikkerhed og teknik. Bagefter der var masser af tid til at øve sig, i de dejligt trygge og smukke omgivelser ved Roskilde fjord. Kan varmt anbefales

Vi kan kun give den aller bedste anbefaling til SUP til en polterabend! Det var så sjovt, og noget alle kan være med til. Lars og Laurits var gode til at forklare, vise og meget hjælpsomme, vi følte at timerne fløj afsted. Fede omgivelser, søde og rar instruktører, har ikke en finger at sætte på oplevelsen!

Rigtig fed oplevelse. fra start til slut havde Lars og Fjorlandet Outdoor styr på tingene, og alle i virksomheden havde alle en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.

Dejlig gåtur fra Vikingeskibsmuseet til Hertadalen i Lejre. Vejret var gråt med lidt dryp.. men solen skinnede inden i. Skønne omgivelser. Fint tempo. Lækker anretning på Hertadalen. Ikke mindst i gode hænder hos Lars fra Outdoor Adventures. Dejlig måde at bruge sin lørdag på.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Lars very friendly. My wife and I had a great day on the fjord in Lars' 2'er kayak

Vi havde en god intro til vores første kajak-kursus. Vi følte os trygge ved Lars’ instruktion og følgeskab på Roskilde Fjord. En skøn eftermiddag i det vådeelement. Kan bestemt anbefale Outdooradventure som arrangør og udfører.

Super god Intro til SUP. Lars var rigtig god til at lære fra sig og der var plads til alle. OSB husk badetøj og håndklæde 🏄🏼‍♀️🏄🏼‍♂️

Jeg har været på kajak kursus og oplevede et veltilrettelagt kursus med udstyr der var i orden og en dygtig instruktør

Super dejligt sted hvor man blev taget godt imod. Lars var god til at undervise alle, selvom vi var på forskellige stadier. Jeg kan varmt anbefale det. Mvh. Cathe

Rigtig god mulighed for at paddle surfe lidt med vores børn. Det også en skøn tur op langs fjorden, hvor vandet også er noget mere roligt end ude på havet. Det var let tilgængeligt og også ret god til prisen ift de andre udlejningsbureauer. Herudover fik vi også tilbudt våddragter som en del af prisen. Der er intet dårligt at sige om det - super fint.

Jeg har været ude to gange i deres sit-on-top kajak, for at samle affald. Jeg har brugt deres reservations program flere gange, alt fungerer, ved aflysninger grundet vejret får man besked i god tid. De er venlige. Hjælpsomme. Alt udstyr et rent, pænt, i virkelig god stand. Kan anbefale!

Godt udstyr, dygtig underviser - vi fik super undervisning! Og da kurset var færdigt, kunne vi fortsætte på SUP'en i 2 timer ekstra ... virkelig luksus. God dag - og bestemt ikke sidste gang, vi kommer forbi

super godt kursus. Lars underviser i alle tricks og teknikker, så man er klar til at stå selv efterfølgende. Kan varmt anbefales.

Skøn oplevelse at prøve yoga på et SUP board. God instruktør og der er styr på det praktiske.

Fantastisk service fra første kontakt. Nemt tilgængelige ift. spørgsmål og booking, hurtig tilbagemelding. Reminder om event, og efterfølgende opfølgning. Meget professionelt. Stort tak til Outdoor Adventures og instruktør, for skøn og underholdende halvanden time på vandet - SUP Yoga kan bestemt anbefales!

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

Amazing place for water tours. Helpful and professional

Professional instruktør der var god til at forklare og gøre det til en positiv oplevelse. Vi havde nogle sjove timer og vil helt sikkert komme igen - Tina & Mia

God oplevelse med fin sikkerhed og instruktion. Pengene værd.

2 timers SUP kursus i Holbæk - fantastisk og sjovt, udfordrende men trygt - bare prøv det! 🤸‍♀️👍😊

Var på paddleboard kursus i går på Roskilde Fjord for at finde ud af om Paddleboard er noget for mig. Det var en super oplevelsem med en god og professionel instruktør. Efter to timers koncentreret undervisning, er jeg er klædt på til selv at tage ud på et lejet board fra Outdoor Adventures eller købe mit eget board. Tak for en god oplevelse i det skønneste vejr og den smukkeste natur.

Min søn og jeg havde en sjov, hyggelig og udfordrende eftermiddag på SUP intro-kurset med Outdoor Adventures. Lars, som underviste, havde både tålmodigheden og humoren med hele vejen.

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

Vi havde tre fantastisk timer på Roskilde Fjord - vi fik en grundig introduktion og fik lavet en masse øvelser i kajakken. Varmeste anbefalinger!

Var med på en hyggelig ro-med/solnedgangstur - skøn naturoplevelse, god instruktion og info om området undervejs - vi kommer gerne igen :o)

Super godt tilrettelagt kajak kursus i 2 dage

Genialt at leje en kajak, når vejret er til en tur på fjorden, og man har tid og lyst til netop det. Super nem booking og hjælpsom betjening på stedet. Afslappende og sjov tur på vandet i det smukke sommerland.

super godt kursus. Lars underviser i alle tricks og teknikker, så man er klar til at stå selv efterfølgende. Kan varmt anbefales.

Fed oplevelse på Paddelboards. God og hyggelig instruktør.

Super Oplevelse med udfordrende øvelser og højt humør for både deltagere og Outdoor Adventures - Kan klart anbefales

Lars var en rigtig god instruktør på det 2 timers paddleboard intro, som vi havde. Han fortæller og forklarer på en god måde og bevarer overblikket. Det var nogle gode timer, som bestemt var lærerigt og kan anbefales

En supergod instruktør og en god eftermiddag på vandet. Fik meget ud af kurset

En rigtig god oplevelse på vandet. God instruktør som formidler undervisningen godt. Kan anbefales til andre.

Fantastiske udendørs oplevelser sammen med familien eller kollegerne!

Vi var 4 der i dag havde et fedt paddleboard kursus af den gode lærer mester Lars. Det var super sjovt og lærerigt at prøve og alle kan være med uanset alder, højte og vægt. Man fik rigtig god viden og det var fedt at "lær-ved-at-prøv", kort intro på lands med sikkerhed og så ellers ud og prøv. Vi havde rigtig meget vind, men alligevel fik vi prøvet en masse forskelligt og også mærke hvilke krafter vinden havde i forhold til at stå som ny på et board og det gik så fint. Kæmpe anbefaling herfra, vi har i hvertfald fået blod på tanden til mere sjov på paddle.

Fantastisk planlægning, fabelagtig forplejning, storslået selskab, regn, blæst og sol - og en lille smule kultur - kan man ønske sig mere på en kajak tur til Selsø Herregård ! Og så et redningskursus i tilgift. Tak for et par dejlige dage.

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Perfekt sted til outdoor oplevelser på vandet 🙂

Virkelig en god og gennemtænkt tur for en nybegynder. Vi kom omkring det hele og er nu virkelig bedre til at ro 👍

Vi ringede til Lars for nogle dage siden og han rådede os til at vente lidt pga. vejr og vind. Idag så vejret bedre ud og vi ringede til Lars kl 8:30 for at booke 3 kajakker. En time senere stod de klar til os, og vi havde en god tur på vandet. Super god service og vejledning. Helt sikkert et sted vi vil komme tilbage til igen og igen.

Jeg gik med på en vandretur Roskilde-Frederikssund. Vi gik ved kysten så meget som muligt, og det var skønt ikke selv at skulle finde vej eller have madpakke med. Jeg kunne godt have brugt lidt mere info om det vi passerede, både kultur og natur. Alt i alt en dejlig tur, både pga guiden Lars, de andre deltagere og ikke mindst dejligt forårsvejr. Mange tak for turen.

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

Fantastisk aften i kajak på fjorden .. god lille gruppe med super instruktør. God og behagelig kajak at ro i. Og selvfølglig smukt sted at ro..

Spaßig

Top professionel underviser. Sikkerheden i top. Individuelle hensyn. En dejlig dag på vandet.

Jeg har haft den fedeste oplevelse til introkursus i paddleboard med Lars. Han er en super god formidler og sørger for at klæde en godt på, så man føler sig tryg inden man kommer ud i vandet. Jeg kan kun anbefale andre at prøve det!! 🙂

Var på paddleboard kursus i går på Roskilde Fjord for at finde ud af om Paddleboard er noget for mig. Det var en super oplevelsem med en god og professionel instruktør. Efter to timers koncentreret undervisning, er jeg er klædt på til selv at tage ud på et lejet board fra Outdoor Adventures eller købe mit eget board. Tak for en god oplevelse i det skønneste vejr og den smukkeste natur.

Vi var på SUP kursus med instruktøren Malou i Roskilde. Hun var så god til at lære fra sig og gjorde virkelig at det blev en super god oplevelse. Derudover så var det bare så nemt at man lånte alt udstyr på stedet og fik en god intro til vind, vand, boards og regler. Prøv det!

Rigtig god dag på fjorden. God intro og vejledning, har tændt lysten til at komme ud på sit SUB for få mange gode timer på vandet.

Har du set vores andre oplevelser?