Program for IPP2 kursus

Program for IPP2 kursus

Her er vores program for IPP2 kursus. Kurset er for dig, der vil godt i gang med kajakkens verden og skønne oplevelser til vands. Formålet med kurset er at opbygge dine færdigheder så du kan ro dagsture med en makker i sommerperioden (maj-oktober), nær kysten og på roligt vand. Efter kurset er det muligt at opnå Euro paddle pass havkajak IPP2 beviset.

En god og sikker start

I vores program for IPP2 kursus lægger vi vægt på, at du lærer de grundlæggende ro-teknikker og får en god portion erfaring. Vi har fokus på redning og selvredning, så du kan færdes trygt på vandet og er i stand til at redde dig selv, og andre ved behov. Vores IPP2 kursus i havkajak foregår under kyndig vejledning af uddannede og erfarne kajakroere.

 På vores IPP2 kursus lærer du:

– om udstyret og brug af dette

– om sikker færdsel på vand

– vandtilvænning

– ind- og udstigning af kajakken

– roteknik, styre- og støttetag

– selv- og makkerredning  

– udstyr, sikkerhed og vind & vejr. 

Dette er Inkluderet

Medbring selv

Det praktiske

Kursus sted:

Vigen Strandpark, Baunehøjvej 7, 4000 Roskilde 

Parkering: 

Der kan ikke køres i bil helt hen til kursus stedet. Parkér i stedet ved indgangen til Roskilde Camping og gå de sidste 500 meter. 

Faciliteter:

Vi har omklædningsrum, toilet i nærheden og mulighed for at opbevare genstande aflåst. Medbring ikke unødvendige værdigenstande og vær opmærksom på at al opbevaring er på eget ansvar.

Der er kaffe på kanden i løbet af dagene til fri afbenyttelse, men tag selv en kop med så vi kan spare på papkrusene.

Udstyr: 

Vi har alt det nødvendige udstyr: kvalitets kajak, pagaj, svømmevest og våddragt. Medbring selv badetøj til under våddragten,  et håndklæde og evt. skiftetøj og en drikkedunk. Medbring gerne eget udstyr, hvis du har en godkendt svømmevest, ro-jakke, våddragt og vådsko.

Forudsætninger: 

Alle som har mod på at tage de første skridt ind i kajakkens verden, kan deltage. Du skal være tryg ved vand og kunne svømme 200 meter. Minimums alder er 14 år i følge med en voksen. 

Varighed:

Lørdag 9 – 17

Søndag 9 – 17

Mødetid 30 min. før til omklædning og klargøring

Har du set vores andre oplevelser?