Oplevelser i Kajak i Fjordlandet

Oplevelser i kajak i Fjordlandet

Du får ren nydelse med vores oplevelser i kajak i Fjordlandet. Lokale instruktører fører an, sikrer at alle har et basis niveau, at ruten er den rigtige i forhold til vejret. Alt sammen for at du kan få aktive kvalitetsoplevelser med fuld fokus på nydelse i den skønne nationalpark.

Vi kender fjorden og de spændende steder og vores lokale instruktører viser spændende steder som kortet ikke viserDu behøver ikke koncentrere dig om vind, vejr og retning men kan slappe af og nyde naturen – vores instruktører holder sikkert kursen. På turen får du fællesskab med andre ligesindede aktive der elsker naturoplevelser til lands og til vands.

Du får smagsoplevelser med lokalproducerede kvalitetsråvarer efter årstiden og noget at drikke til. Du får spændende historier fra lokale ildsjæle som fortæller om deres arbejde med dyrkning eller brug af lokalproducerede råvarer.

Vi glæder os til at byde velkommen UDENFOR til skønne oplevelser i kajak

Annette Madsen
Annette Madsen
Læs mere
Helt fantastisk travetur med Outdoor Adventures i fantastisk solskin. Alt var super godt tilrettelagt, fik rigtig go info både før og på selve dagen.Kan klart anbefale deres mange aktiviteter, og det er bestemt ikke sidste gang jeg deltager😊
Ib Olsen
Ib Olsen
Læs mere
Super god oplevelse, rigtig god til at fortælle og undervise, vi skal helt sikkert have flere oplevelser med Outdoor Adventure 🙂
Susanne Nielsen
Susanne Nielsen
Læs mere
En dejllig tur hvor vi var heldige med vejret. Guiden var god - usikker på om hun fik fortalt alt det hun gerne ville da der var meget talende mennesker med på turen.
Mads M
Mads M
Læs mere
Rigtig fed oplevelse. Fra start til slut havde Lars og Outdoor Adventures styr på tingene, og alle havde en super sjov og lærerig dag. Stor anbefaling herfra.
Tidligere
Næste

OPLEVELSER I KAJAK I FJORDLANDET

Har du set vores andre oplevelser?