Oplevelser i kajak i Roskilde

Ren nydelse i den skønne nationalpark

Du får ren nydelse med vores oplevelser i kajak i Roskilde. Når det kommer til uforglemmelige naturoplevelser og aktiviteter, findes der få ting, der kan måle sig med at udforske Roskilde fjord fra kajak. Roskilde fjord byder vi på et væld af spændende kajakoplevelser, der kombinerer ro og eventyr på smukke vandveje. Uanset om du er en erfaren kajakroer eller kun har lidt erfaring, er der noget for enhver smag og færdighedsniveau. Lad os tage dig med på en rejse gennem de bedste oplevelser i kajak i Roskilde. Lokale instruktører fører an, sikrer at alle har et basis niveau, at ruten er den rigtige i forhold til vejret. Alt sammen for at du kan få aktive kvalitetsoplevelser med fuld fokus på nydelse i den skønne Nationalpark Skjoldungernes Land ved Roskilde

Lokale instruktører viser vej

Vi kender fjorden og de spændende steder og vores lokale instruktører viser spændende steder som kortet ikke viserDu behøver ikke koncentrere dig om vind, vejr og retning men kan slappe af og nyde naturen – vores instruktører holder sikkert kursen. På turen får du fællesskab med andre ligesindede aktive der elsker naturoplevelser til lands og til vands.

Roskilde Fjords skønhed

Roskilde Fjord er kendt for sin imponerende skønhed og den unikke blanding af kystnatur og historie. Med vores guidede kajakture kan du udforske fjordens rolige vande, omgivet af grønne kystlinjer og smukke udsigter. Fra det øjeblik du træder ned i din kajak, vil du blive overvældet af den ro, der kommer fra at glide stille og roligt gennem det klare vand, mens du iagttager det omgivende landskab. En kajakoplevelse i Roskilde er den perfekte måde at fordybe dig i naturen og komme tættere på vores lokale dyreliv og natur.

Unikke Oplevelser og Eventyr

Vores mål er at skabe unikke oplevelser og eventyr, der vil blive husket i lang tid. Ud over de regelmæssige solnedgangsture i kajak tilbyder vi også kajakture for grupper og virksomheder, hvor det er muligt at udforske Roskilde Fjord på en helt ny måde. Læs mere om en kajaktur for jeres gruppe på linket her:

KAJAKTUR PÅ ROSKILDE FJORD FOR GRUPPER

Vores mål er at give dig mulighed for at opleve Roskilde fjord fra en ny vinkel, samtidig med at du nyder det fællesskab, der opstår undervejs.

Så hvorfor vente? Giv dig selv den gave at udforske Roskilde Fjord fra kajak og skab minder for livet. Vores kajakoplevelser i Roskilde er den perfekte måde at komme tættere på naturen, udfordre dig selv og nyde de skiftende årstiders skønhed. Book din kajakoplevelse i dag og begiv dig ud på et spændende eventyr.

Vi glæder os til at byde velkommen UDENFOR til skønne oplevelser i kajak i Roskilde.

Vi tog et grundkursus i kajak hos Lars og det kan varmt anbefales! Super dygtig instruktør, der er god til at forklare og vise hvordan man gør.

Tak for en skøn aften i den smukke Roskilde Fjord, som altid giver en ny natur oplevelse. Tak for god guidning og hyggeligt samvær.

En god oplevelse for hele familien

Super kompetent instruktør. Jeg fik godt udbytte af undervisningen,

Stor fleksibilitet ved både udlevering og aflevering. Kajakker af god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside.

Vi var 4 der i dag havde et fedt paddleboard kursus af den gode lærer mester Lars. Det var super sjovt og lærerigt at prøve og alle kan være med uanset alder, højte og vægt. Man fik rigtig god viden og det var fedt at "lær-ved-at-prøv", kort intro på lands med sikkerhed og så ellers ud og prøv. Vi havde rigtig meget vind, men alligevel fik vi prøvet en masse forskelligt og også mærke hvilke krafter vinden havde i forhold til at stå som ny på et board og det gik så fint. Kæmpe anbefaling herfra, vi har i hvertfald fået blod på tanden til mere sjov på paddle.

Fantastisk tur, med hyggelige input om historie, facts mm fra vores guide. Absolut en anbefaling herfra 👍

Dygtig, rolig og meget tålmodig instruktør. Jeg fik en god oplevelse, selvom jeg måtte stoppe på kurset efter 1 1/2 time, da jeg ikke havde mere energi., det var min egen skyld. Tak for en super oplevelse😉Venlig hilsen Tina

God oplevelse med fin sikkerhed og instruktion. Pengene værd.

Vi kan kun give den aller bedste anbefaling til SUP til en polterabend! Det var så sjovt, og noget alle kan være med til. Lars og Laurits var gode til at forklare, vise og meget hjælpsomme, vi følte at timerne fløj afsted. Fede omgivelser, søde og rar instruktører, har ikke en finger at sætte på oplevelsen!

En supergod instruktør og en god eftermiddag på vandet. Fik meget ud af kurset

Rigtig god mulighed for at paddle surfe lidt med vores børn. Det også en skøn tur op langs fjorden, hvor vandet også er noget mere roligt end ude på havet. Det var let tilgængeligt og også ret god til prisen ift de andre udlejningsbureauer. Herudover fik vi også tilbudt våddragter som en del af prisen. Der er intet dårligt at sige om det - super fint.

Super fin IPP2 weekend kajakkursus.

Tak for en hel perfekt kajakoplevelse. Vi var 5 der skulle ud at sejle kajak på egen hånd og 3 havde aldrig prøvet det før. Vi fik en fin gennemgang af udstyr og teknik, så vi alle følte os trygge, inden vi skulle på vandet. Omgivelserne er helt perfekte, og der er mulighed for at sidde og nyde sin medbragte frokost bagefter. Absolut ikke sidste gang.

Very good GPS event - walk locally. Good to have a purpose and a goal to get around.

Overraskende fed tur! Du bliver trygt sat ind i funktioner og udstyret. Vi blev guidet og fik den dejligste tur på vandet. Skal klart prøve det igen og kan stærkt anbefale, at kaste sig ud i det.

Skønt, lærerigt, hyggeligt, og sjovt SUP kursus, kan absolut anbefales

Har været på et todages IPP2 kursus hos Outdoor Adventure. Det har været virkelig godt og meget lærerigt. Meget kvalificeret undervisning og med en masse øvelser i vandet. Jeg vil virkelig anbefale andre der kunne tænke sig at prøve kræfter med kajak, at vælge Outdoor Adventure. Mette Olsen

Smukt beliggende på græsplæne lige ned til fjorden. Den bedste udsigt ud over vandet. Hyggelig og afslappet stemning. Søde mennesker. Vi var på kajakkursus - sød og dygtig instruktør. Alt i alt en rigtig dejlig dag!

Var på paddleboard kursus i går på Roskilde Fjord for at finde ud af om Paddleboard er noget for mig. Det var en super oplevelsem med en god og professionel instruktør. Efter to timers koncentreret undervisning, er jeg er klædt på til selv at tage ud på et lejet board fra Outdoor Adventures eller købe mit eget board. Tak for en god oplevelse i det skønneste vejr og den smukkeste natur.

Mine to drenge og jeg har netop haft et SUP kursus i Roskilde havn. Det var super hyggeligt, informativt og i en god atmosfære. Kan helt sikkert anbefales ligegyldigt niveau.

Amazing place for water tours. Helpful and professional

Vejleder Lars var en glimrende guide på vores tur gennem Skjoldungernes Land i det dejlige forårsvejr. Under starten blev vi tilbudt en lidt længere tur, så vi også kom gennem Boserup Skov langs Kattinge Vig, og de fleste nikkede ja, så sådan blev det. Ved starten og på vejen rundt fik vi orientering om Skjoldungerne, samt alle de lokale seværdigheder - alle med et lille hvil på den lange tur som kom op på næsten 20 km. En forbedring ville være at undgå transportstykket langs en befærdet landevej. I stedet kunne man måske gå lidt tilbage efter frokosten og sejle retur med den lille trækfærge, og derefter stikke nordpå op mod Boserup Skov. Alt i alt en rigtig godt tur med hyggelige deltagere.

Jeg deltog i Intro til SUP-board. Godt kursus med gode instruktioner og råd. God og rolig instruktør, der havde styr på alle sine kursister. Gør jeg gerne en anden gang igen.

Virkelig en god og gennemtænkt tur for en nybegynder. Vi kom omkring det hele og er nu virkelig bedre til at ro 👍

Alletiders kursus! God intro til alt det vigtige sikkerhed og god instruktion af teknikkerne. Og så var det mega sjovt 😀

Mine to drenge og jeg har netop haft et SUP kursus i Roskilde havn. Det var super hyggeligt, informativt og i en god atmosfære. Kan helt sikkert anbefales ligegyldigt niveau.

Godt planlagt, gode orienteringer. Der var det der skulle være. Hyggelig atmosfære .

Super god dag på SUP intro, vi fik lært en masse teknik, som gjorde at jeg føler mig mere sikker på vandet på et paddelboard. Klart noget man kan blive bidt af.

Nu har jeg været med på flere af Outdoor Adventures vandre ture og de er altid super godt tilrettelagt og med guider der ved en masse spændende ting om det område man vandre i. Der er en rigtig go kommunikation fra Lars, så man har fuldstændig tjek på mødetid/sted, samt gode råd om påklædning og fodtøj.Stor anbefaling herfra👍

Super oplevelse med en nærværende og opmærksom instruktør.

Spaßig

Rigtig god dag på padle board i Holbæk med kompetent undervisning og god stemning. Kan anbefales til alle at prøve det.

Godt planlagt, gode orienteringer. Der var det der skulle være. Hyggelig atmosfære .

God og tryg introduktion til kaja, tak for det

Vi havde nogle rigtigt gode timer, hvor alle i familien kunne deltage på lige vilkår. Fra at ingen af os stort set havde været i nærheden af et board, blev vi alle 4 i løbet af bare 1 time i stand til at sejle en mindre tur 🙌 Super god intro til både board og forholdsregler på vandet. Kan varmt anbefales.

Lars er en sød, super kompetent og meget tålmodig instruktør. Han har et godt overblik 😊 Kan varmt anbefale at tage kurset og lære grund teknikkerne. Super godt kursus 🤗

Super godt

Super god oplevelse, rigtig god til at fortælle og undervise, vi skal helt sikkert have flere oplevelser med Outdoor Adventure 🙂

Outdoor Adventures var nemme at kommunikere med og sørgede for, at vi fik en super oplevelse! Vi sov i tippi i en enkelt nat, og det var det hele værd. Vi vil bestemt prøve nogle af deres andre tilbud i fremtiden.

Perfekt sted til outdoor oplevelser på vandet 🙂

en dejlæig tur hvor vi var heldige med vejret. Guiden var god - usikker på om hun fik fortalt alt det hun gerne ville da der var meget talende mennesker med på turen.

Jeg gik med på en vandretur Roskilde-Frederikssund. Vi gik ved kysten så meget som muligt, og det var skønt ikke selv at skulle finde vej eller have madpakke med. Jeg kunne godt have brugt lidt mere info om det vi passerede, både kultur og natur. Alt i alt en dejlig tur, både pga guiden Lars, de andre deltagere og ikke mindst dejligt forårsvejr. Mange tak for turen.

Jeg har været på kajak kursus og oplevede et veltilrettelagt kursus med udstyr der var i orden og en dygtig instruktør

Professional instruktør der var god til at forklare og gøre det til en positiv oplevelse. Vi havde nogle sjove timer og vil helt sikkert komme igen - Tina & Mia

Rigtig hyggelig tur. SUP yoga

Super fedt arrangement med Lars og Fjordlandet Outdoor. Alle ansatte havde en god dag.

Udfordrende, sjovt og fantastisk! Yoga instruktøren var utrolig dygtig og formåede på fineste vis at gøre det til en skøn oplevelse. Det var interessant at prøve denne form for motion og dejligt at der er plads til Max 10 deltagere på ét hold. Alt i alt meget anbefalesværdigt.

Super IPP2 kursus ved Vigen i Roskilde. To sjove dage, hvor vi følte os i trygge hænder hos instruktøren Lars. Kan varmt anbefales!

Fantastiske udendørs oplevelser sammen med familien eller kollegerne!

OPLEVELSER I KAJAK I ROSKILDE

Har du set vores andre oplevelser?